Gå til innhold
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1. Hei folkens!

    Jeg rocker per dags dato en ganske så grei PC, men tenker at det kan være en god ide å oppgrade en del komponenter til sommeren, med unntak av PSU, GPU og kanskje kabinettet. Alle delene mine er godt vedlikeholdt jevnlig med rens, nye vifter og ny kjølepasta. 

     

    Mine specs:

    Kabinett: Fractal Design Define R5

    Hovedkort: Asus Z97 et eller annet, støtter ikke DDR4, så er ikke relevant

    Skjermkort: Asus GeForce GTX 1080ti ROG strix OC

    Prosessor: Intel i7 4790k 4.0 Ghz

    Prosessor kjøing: Corsair Hydro H55

    Strømforsyning: 750w gold (husker ikke navn)

    Ram: 24 GB HyperX DDR3 1866 mhz

    Discer: 840 evo, 250 SSD                 -           WD 1tb black series

    Tenker det viktigste er hovedkort, ram og cpu. Regner med at kabinettet fortsatt støtter nye hovedkort, men er en stund siden jeg satte meg inn i det her. 

     

    I forhold til budsjett er jeg en student, men tenker meg heltidsjobb i sommerferien for å spare opp til freshe deler (orker ikke kjøpe crap og hate det), så budsjettet er ikke veldig stramt, men om det går til rundt en 7-8k hadde det vært flott. 

     

    Tusen takk for alle svar, setter pris på hjelpen!

  2. Du sier etter sommeren?

    Ta en titt på det kommende skjermkortet til Amd Vega og innfrir det ved lansering i forhold til den ytelsen du ønsker deg er det trolig ikke et dumt kjøp.

     

    Prismessig vil jeg tro at det vil legge seg på 5 tusen omtrent.

    Planen er å kjøpe kort i midten av August, om det er greit, kan jeg gjerne re-åpne tråden når det ikke er så lenge til?

    Men takk for forslag!

  3. Hei allesammen! 
    Tenker å få kjøpt inn et nytt skjermkort til PCen etter sommeren, regner med at budsjettet blir på rundt 6-7 000. Noen som har gode tips til valg av skjermkort? Sitter forøvrig på en GTX 770 Windforce for øyeblikket. 

    Hovedkortet mitt er Asus Z97-a.

     

    Har en 750w strømforsyning, så det skal ikke være noen problemer ellers :).

     

    Takk for svar!

    Rikard

  4. Hei allesammen!

    Jeg sitter med en relativt ny PC, hvorav de fleste delene er ganske freshe, ironisk nok har jeg et urgammelt skjermkort. Tenker egentlig bare å høre om noen har magiske tips til et mulig fremtidig valg? Legger ved delene jeg har nedunder:

    Hovedkort: Asus Z97-A 

    Prosessor: Intel i7 4790K 4.0 ghz (vannavkjølt)

    Ram: HyperX Fury DDR3 1866MHz 16GB Black 

    Skjermkort: Nvidia GeForce GTX 770

    HDD: Seagate Barracuda 1TB 

    SSD: Samsung SSD 840 EVO 250 GB

     

    Har vel egentlig et noe stramt budsjett, i og med at jeg er en student, men kan skrape sammen et par tusen lapper.

     

    Takk for alle svar

    Rikard

  5. Hei. Jeg skal oppgradere min nåværende Gaming PC, tenker å beholde mitt eksisterende skjermkort (Gigabyte GeForce GTX 770 WindForce), mine 16 GB HyperX ram, + min SSD og SATA. Så det jeg trenger hjelp til er valg av de resterende deler (Kabinett, Moderkort, Prosessor og Strømforsyning). Har et budsjett på rundt 10 lapper, takk på forhånd for all hjelp. Rikard

  6. Satt den opp som det her:

    VIDIA's Borderlands: The Pre-Sequel
    Intel Voucher - Get free games
    Kingston Watchdogs (voucher)
    Støtsikker PC-eske
    Komplett 200R Midi Tower Sort
    Cooler Master B600, 600W PSU
    Intel Core i5-4690K
    ASUS B85M-G, Socket-1150
    HyperX Fury DDR3 1600MHz 16GB Black
    MSI GeForce GTX 770 2GB PhysX CUDA
    HyperX 3K SSD 240GB 2.5" Black & White
    Seagate Barracuda® 2TB
    Samsung DVD Writer, SH-224DB
    ROCCAT Isku FX
    MS COA Win 8.1 Nordic

     

    Noe jeg burde endre?

  7. går maskinenen fortsatt etter at skjermen er svart?

    Maskinen går ja, det er bare spillet som lukker seg. Jeg har 4 gb RAM, XFX Radeon 5850 (skjermkort), 2,5 GB Quad prossesor, Silver Power SP-SS650 650W (Strømforsyning), Gigabyte GA-P55-USB3, P55, Socket-1156 4xDDR (Hovedkort),Samsung SpinPoint F1 640GB SATA2 16MB 7200RPM (Harddisk) og windows 7.

     

    Håper noen kan hjelpe meg=)

  8. Hey.

    Har kjøpt og installert battlefield, hadde en del problemer med å installere, men fikk det til etter en stund. Men det problemet jeg har nå er at når jeg prøver å spille via internett så går det en 2 minutter eller liknende også blir skjermen svart og lukker seg, hva skal jeg gjøre? Har sjekket drivere for skjermkortet og det EA sier på hjemmesiden sin. Jeg orker ikke å ringe dem igjen, brukte rundt 50 kroner forrige gang fordi de slappe folka der aldri svarer. Men uansett, setter pris på alle svar på tråden min.

     

    Forresten, har spilt singleplayer uten problemer og dataen min møter alle kravene, den er helt ny ;).

     

    Gruckie

  9. Hei, er det instalasionen som henger seg eller pc-en som freeze? Snakke vi om det orginale BF?

     

    Kan du skrive vilket OS du bruke?

    Hey.

    Jeg har bad company 2, og det fungerte greit på gamle dataen, men det var en del lagg, så kjøpte ny data som kunne holde en stund. Den henger seg opp under install, og det er ikke det at selve dataen fryser, men heller at installen ikke gjør noe og blir stuck når den kommer ti, copying new files, prøvde igjen idag og akkurat det samme skjedde.

    Hva om du høyreklikker på setup fila, så kjører den som administrator?

    Har windows 7, det er ikke en mulighet ;)

  10. Hei, er det instalasionen som henger seg eller pc-en som freeze? Snakke vi om det orginale BF?

     

    Kan du skrive vilket OS du bruke?

    Hey.

    Jeg har bad company 2, og det fungerte greit på gamle dataen, men det var en del lagg, så kjøpte ny data som kunne holde en stund. Den henger seg opp under install, og det er ikke det at selve dataen fryser, men heller at installen ikke gjør noe og blir stuck når den kommer ti, copying new files, prøvde igjen idag og akkurat det samme skjedde.

  11. Hva sier de? Du sier selv at Dintt utsagn "men de sier meg ingenting av verdi". Her må du være mer presis for at vi skal kunne hjelpe deg med hva det betyr.

     

    Du sier den har hatt status "Frigjort for plukk" i tre dager. Det betyr antaglig at du har bedt om en maskin hvor alle delere ikke er inne. Lørdag teller ikke i montering, så antaglig er det torsdag de kunne begynne å montrere maskien din (som garantert ikke er ed eneste). Montering og etterkontroll tar noe tid (både vente på montører samt gjøre jobbem(. Vent et par dager til

    Takk for svar :). Er bare møkka lei av å vente nå, men vi får se. Det de sa var bare at de skulle gjøre det så fort som mulig og kunne ikke gi meg noen som helst tidsfrist. Er en smule irritert på komplett akkurat nå.

  12. Hei Gruckie, hvis det er sant at du sier at du ikke har fått din levering fra Komplett på to og en halv uke, burde du ta kontakt med dem straks. Hva mener du med "statusen"?.

    Om du bestiller deler eller ferdig bygget skal ikke ha noe å si, det er medregnet at det vanligvis tar 3 dager (+- det kommer ann på).

    Jeg skrev nok feil:P har ventet i 1.5 uker, har prøvd å ringe et par ganger, men de sier meg ingenting av verdi. Har også sendt mail, men den har jeg ikke fått svar på. Hva burde jeg gjøre?

×
×
  • Opprett ny...