Gå til innhold

anok

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anok

  1. FunCom har alltid vært flink til å lage fin grafikk. det er heller spillbarheten som er problemet. Tror dette blir problemet i deres nye spill også. Masse eye candy, men dårlig spillbarhet.

     

     

    Om det er Age of Conan du tenker på så er det vel det eneste mmorpg spillet med overlegen spillbarhet i forhold til alle andre mmorpg spill på markedet idag....

     

    Så det er derfor WoW er 100 ganger mere populært en AoC? tror ikke du helt kan snakke om AoC uten å være littt partisk :) Slik er det med alle andre AoC spillere. WoW er enkelt men samtidig kan du gjøre utrolig mye ut av det om du er en god spiller.

  2. Ja, jeg har snart gitt opp bilspill. Det har jo ikke kommet noe skikkelig bra på flere år.

    Spørs hva slags sjanger du liker da. Simulator? Arcade? Jeg syntes da Forza 3 var bra, og Blur Beta-Demoen imponerer meg litt. Prøv Scrap Metal på XBox Marketplace om du liker de gode gamle spillene som Death Rally, Ignition, Re-Volt og Micro Machines! ;)

     

    Men Dirt 3 ja.. Selv om jeg er en ihuga bilspill-spiller, så har jeg ikke kjøpt et rally-spill siden Colin McRae 2/Rallisport Challenge (husker ikke hvilke som kom først)! Selv om jeg liker rally veldig godt. Får kanskje prøve dette da når det kommer en gang i fremtiden. Syntes egentlig de kunne droppet Colin McRae navnet nå, og kalt det bare "Dirt 3", men hele spillserien er vel kanskje ment til ære for rally-legenden?

     

     

    Colin McRae var med som "bil fysikk" mann i både cmr 1 og 2, noen som gjorde at det var absolutt ingenting i nærheten av cmr spillene når det kom til kjørefølelse. Synes serien skal hete cmr, så lever navnet videre.. iaff en stund.

  3. Til syvende og sist så er det ikke skribenten som bestemmer om du liker spillet eller ei. Jeg personlig mener det er mere som en pekepinne. Hva man liker, hva man synes er sjarmerende, hva man vektlegger i forskjellige typer spill osv, er så utrolig individuelt at det kan sammenlignes med å finne en dame du mener er tilltrekkende. Smaken er som baken, den er delt.

×
×
  • Opprett ny...