Gå til innhold

mareli

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mareli

  1. Hjemme fra forberedningsdagen nå. Jeg tror jeg satser på en historie med to parallelle handlinger, gjorde det på en skrivedag for noen måneder siden og det var rimelig suksessfullt. Men så har jeg litt problemer, som jeg har før hver eneste tentamen/eksamen, hvordan skal jeg egentlig forberede meg? Ser mange her finner artikler og diverse andre ting som kan hjelpe, men hvordan vet dere i det hele tatt hvor dere skal lete?

     

    Du kan sikkert fordype deg i en av tekstene i heftet og finne ut mer om temaet teksten har. F.eks. nordmenn og lykke, livet til kjendiser, truede dyrearter. Eller så kan du se på de aktuelle oppgavene som er lagt ut og tenke ut forskjellige fortellinger, artikler osv. du kan skrive.

  2. Tror dere plastisk kirurgi hadde vært noe å skrive om? Kanskje bare indirekte, men altså det med at slike pasienter tar opp tid på sykehus og sånne ting mens det ikke er plass til "vanlige" pasienter.. Læreren min nevnte det i alle fall. Og en annen ting i samme banen: Mennesker i verdens rikeste land må ha "rom" på gangen på sykehusene. Eldreomsorgen er kjempedårlig. Burde ikke disse få en verdig avslutning på livet?

     

    Ja, det tenkte jeg også på.

  3. Tipper jeg legger forskjellige dokumenter, artikler og skriv på minnepinne, i stedet for å printe ut. Men takk for linken, skal ta meg en titt! :)

    det er ikke lov tror jeg(?) vi fikk ikke lov til å ha mer enn et dokument oppe under tentamen.

     

    Skal man ha med minnepenn må man komme før og gi den til læreren som sitter der sånn at den kan skrive det ut for deg. Det er sikkert best hvis du skriver ut alt du skal ha med hjemme..

  4. Så kjedelig å komme opp i norsk, men bedre enn matte. Hele 10.trinn på skolen min kom opp i norsk, hvordan er det mulig?

     

    Det var det samme hos oss. Tror dette er noe nytt, de trekker hele skoler i stedet for klassevis.

     

    Nei, på skolen våres var det bare ei klasse som kom opp i norsk (av fire).

     

    På vår skole er det to klasser som ble delt inn i tre grupper på tvers av klassene. Den ene kom opp i norsk, den andre i matte og den tredje i engelsk.

×
×
  • Opprett ny...