Gå til innhold

runeme

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av runeme

  1. Samme her. Trykker kjøp, får så opp en bekreftelsespopup, og når jeg bekrefter blir denne bare hvit...

     

    Kan legge til at jeg får kjøpt apps på mobilen, bare ikke på taben.

     

    -KJ

     

    Rart - jeg har ikke noen problemer (men kjører altså en annen rom). Hvordan ser det ut hvis dere går via appstore (ikke market). Får dere mulighet til å kjøpe og "installere på enhet"...?

     

    rme

  2. Angående vesker/caser:

    Jeg har til nå brukt denne: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280712485127

    Fungerer fint, men ønsket noe som var enda tynnere...

     

    Bestilte derfor nylig en case fra Pyroskin (etter å ha lest mye bra om den på xda). Inklusive frakt så kom prisen på 201 kroner, og blir vel dermed dyr pga toll/moms... Burde vel komme i posten snart. http://www.pyroskins.com/samsung/galaxy-tab-10.1-cases/clip-case-built-in-stand-black-leather.html

     

    Kan ellers nevne at jeg også har bestilt billig or original usb adapter fra e-bay. Prisen kommer vel på rundt 150kroner inkl frakt. Ikke dårlig når det ellers er tomt rundt i Norge for dette.

     

    Rme

  3. Sendingen er ankommet terminal og blir videresendt

    15.08.2011 08:36, 0024 OSLO

     

    Statusen har vært uendret i hele dag, blir gal av denne ventingen og hamrer F5 på posten.no hvert minutt omtrent.. men nå må den jo senest være her imorgen :)

     

    Ingen som har ROM fra XDA å anbefale?

     

    Hei, Jeg kjører Starburst (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1197776) og er meget godt fornøyd med det. Merker fort dersom en har mange tunge widgets oppe, men er responsiv og bra dersom en er litt konservativ på "skrivebordene".

     

    Er ikke lett å kjøpe usb adapteret separat. Jeg fikk ikke dette med (USA/Ebay), så fant endelig en på ebay som solgte adapteret billig separat. Venter fortsatt på forsendelsen ...

    rme

  4. Hei, Jeg bruker StarBurst (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1197776), har både hatt versjon fra ham med og uten TouchWiz. Har også forsøkt meg med "Docs" sine versjoner, og kommer nok til å bytte litt rundt. Er jo fryktelig enkelt å bytte rom når du først har fått rootet og lagt inn CWM recovery. Er jo gjort på noen få minutter, og alle innstillinger blir beholdt... De jobber nå med 3.2 rom, så venter vel til det kommer noe der.

     

    For rooting så fulgte jeg guiden her : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1171089

     

    Som alltid, det er jo en viss risiko. Men jeg er flashoholiker - og har flashet telefoner i 7-8 år, aldri hatt nevnværdige problemer.

     

    Rme

  5. Hmm...Ipad 2 virker mer attraktiv. Spesielt hvis man må ha Touchwiz installert i alle fremtidige installasjoner, og siden jeg er usikker på om jeg er "god nok" til å roote tablet.

     

    Tror ikke det er et spørsmål om det å være god nok, klarer du å følge en detaljert liste over steg å følge? f.eks, klarer du å sette sammen legoklosser etter en tegning?

     

    Kan bekrefte at selve "roote" prosessen er meget enkelt. Men når det er sagt så kan jeg ikke klage på hastighet eller brukeropplevelse på taben etter oppdateringen. Synes den ble mere responsiv, og det er vel det de fleste også bekrefter såvidt jeg har lest. Jeg er meget godt fornøyd, og du kan jo selv bestemme hvor mye av widgets du vil fylle skjermen med (alle widgets vil jo trekke ressursjer - lett å glemme). Du kan dermed "fjerne" mesteparten av Touchwiz dersom du absolutt skulle ønske det, selve menybaren i bunnen drar nok ikke mye, og denne kan du "straks" forme/endre med dine ønskede apps.

    SGT vs Ipad ligger vel heller i Android vs Apple, der har jeg tatt personlig standpunkt for lenge siden :-)

     

    Rme

  6. Jeg har jo selv 16gB og vet at det blir for lite med tiden - til mitt bruk. Satser allikevel at det blir greie løsninger på dette fremover. Jeg er sikker på at det vil poppe opp overganger/usb adaptere etc som vil gjøre at en kan plugge på en minnebrikker eller usb plug. Foreløpig så får jeg bare holde meg unna 720/1080 filmer på denne...

    Rme

  7. Jeg orket ikke vente, så bestilte en 16gb fra Ebay. Ser at den nå er ferdigfortollet (moms) og videresent. Bør dermed være meg i hende i morgen eller lørdag. Fant ut at jeg godt kan klare meg uten sim, kan jo sikkert kjøre via mobilen i "værste" fall en trenger å komme online uten WiFi.

     

    mvh

    Rune M. Eriksen

    Hva ble totalprisen?

    Og hvordan fungerer eventuell DOA eller garantisak? Ved DOA må man mest sannsynlig sende tilbake, men er det mulig å benytte Samsung Norge for garanti?

     

    Inkludert frakt så ble det NOK 3.300,- Har foreløpig ikke fått noe moms, men vet ikke om posten etterfakturerer. Uansett, godt fornøyd med brettet. God byggekvalitet, responsiv etc.

     

    mvh Rme

  8. Jeg orket ikke vente, så bestilte en 16gb fra Ebay. Ser at den nå er ferdigfortollet (moms) og videresent. Bør dermed være meg i hende i morgen eller lørdag. Fant ut at jeg godt kan klare meg uten sim, kan jo sikkert kjøre via mobilen i "værste" fall en trenger å komme online uten WiFi.

     

    mvh

    Rune M. Eriksen

  9. Som noen kanskje har fått med seg så er dette nå "offisielt" tilgjengelig. Noen flere som har erfaringer med å legge inn WP7? Er overrasket over responsen og "feelingen" på telefonen. Overgår alt det jeg har forsøkt av Androider og diverse WM`er, veldig kjapt.

     

    Måtte legge inn manuelt APN for operatøren for at gprs/datatrafikk over nettet skulle virke. HAdde også noen rebooter i natt som vissnok kommer fra sd-kortet. Ellers er alt bærre lækkert!

     

    Selvsagt et uvvant brukergrensesnitt, det er smaken og baken.

  10. Ikke sant? Men uansett hvordan jeg gjør det, wizard eller ikke wizard så fungerer det ikke... Har hatt x-antall routere tidligere, oppdatert wrt-54 med x antal dd-wrt firmwarer etc opp igjenom årene. Aldri noe problem. Ikke sjans med disse 2 Netgear routerne, får alltså ikke noe internet. Har også forsøkt å legge inn dd-wrt på en av dem, setter samme oppsett som wrt54gl - ikke internet.

    Bruker nå den ene som repeater.

    Derfor jeg spør om noen som har lignende oppsett og får det til å fungere.

  11. Hei,

    Har forsøkt å bytte min eksisterende wrt54gl router (m/dd-wrt) med 2 forskjellige nye Netgear routere. Får ikke tilgang til internet etter å ha kjørt gjennom standard innstillinger - selvtest i routerne finner heller ikke internet. Har selvsagt oppgradert firmware, testet uorginal firmware, sjekket bridge/dhcp, diskutert med NGT samt dårlig support på Netgear (India).

     

    Er det noen som får dette til å fungere? Eller vet om det er noen kompabilitetsproblemer mellom speedtouch og routere? Skulle gjerne byttet ut min router med en gigabit/n-router - men gidder ikke kjøpe enda en som kanskje ikke virker.

     

    (NGT support sier så enkelt at de ikke har support på routere).

     

    mvh

    Rme

  12. Har samme problem, tastaturet på min Touch Pro er ødelagt - og jeg kan kun velge mellom Windows eller Apple telefoner for å kunne ha jobbmailen på telefonen (krav fra arbeidsgiver).

     

    Da jeg ikke er noen større Apple fan, så gjennstår det bare å vente... Alternativt så må jeg handle en brukt HTC HD eller lignende for å holde meg oppe frem til WP7 virkelig kommer til Norge.

     

    rme

  13. Hadde fullt bestemt meg for HTC Mozart, men kom så over denne tråden der det "bare" snakkes om HD7/Omnia etc etc...

     

    Tror fortsatt at det blir Mozarten for min del, men har enda tilgode å se en i virkeligheten. Det er ellers akkurat blitt bekreftet at den også har SD kort, selv om den kanskje er vanskeligere å dissekere enn noen av de andre telefonene

    (Regner med at det kommer greie oppskrifter på XDA etc for bytte av kort i fremtiden, selv om dette meget mulig kan ødelegge garanti).

     

    Vi må nok ellers belage oss på at operativsystemet skal få tid til å bygge seg opp (Marketplace++), og jeg er ikke redd for at det blir vanskelig med norsk versjon i fremtiden - (XDA er din venn også her).

     

    Ser at bla. Netshop har "tidlig" lager av en del telefoner, blir spennende å se på mandag/tirsdag hva som skjer med disse datoene.

     

    mvh

    Rune

  14. Hei,

    Takker for link. Kan ikke helt se at det skulle være det jeg trenger der, mulig at "The Ratings Migration Power Toy" kan gjøre dette - selv om de bare henviser til ratingen.

     

    Jeg synes det er veldig rart at ikke filene (kan) bli oppdatert når du endrer navn etc i databasen...

    Hva gjør folk når dere eks installerer operativsystem på nytt? Da må en jo i prinsippet endre taggene på nytt?

     

     

     

    Jeg skal også kikke litt på http://www.wmplugins.com, mulig jeg kan finne noe der.

     

    rme

  15. Hei,

    Har brukt WMP 10 til å redigere/oppdatere id på mine mange mp3 filer - ble jo riktig så bra. Problemet er bare at denne informasjonen ikke overføres tilbake til filene (ser ut som det bare ligger i bibkioteket i WMP10), så når jeg bruker andre programmer for å spille av musikken så har ikke denne redigeringen vært til noen nytte. Må vel være en måte å føre dette tilbake til filene på?

     

    Vet det finnes mange andre gode programmer der ute, men jeg har alltså gjort jobben allerede i WMP 10, og ønsker ikke å gjøre denne jobben igne med et annet program.

     

     

    Takker for hjelp.

     

    Rme

  16. Hei,

    Har sett mange spørsmål men lite svar på om det er mulig å koble harddisk på denne routeren - og få spilt av musikken på Noxon. Har forstått at det kanskje er mulig, men da bør du være linux guru (det er ikke jeg).

     

    Jeg vet at alternative firmwarer (oleg etc) har diverse muligheter for jamba, samba etc - men er det det jeg trenger?

     

     

     

    Noen som har erfaring med dette?

     

    mvh

    Rme

×
×
  • Opprett ny...