Gå til innhold

Lekr

Medlemmer
  • Innlegg

    1 121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lekr

  1. Jeg er forsåvidt skeptisk selv også, når man ser hvor mye de vingler og hvor motstridende tipsene egentlig er. Men jeg går likevel ut ifra at det ikke bare er tullprat de kommer med. SUBC vil forhåpentligvis stige :p

  2. Hvorfor er det så lite informasjon rundt utviklingen i AVM? Den har steget kraftig fra slutten av februar og fram til torsdag, og nå faller den like kraftig igjen. Eneste jeg har fått med meg er et mulig søksmål, men AVM har kommet med en uttalelse der (som man kan lese på Netfonds)og det ser ikke helmørkt ut.

     

    Inne på forumet på Hegnar står det omtrent nada om AVM, på gull og gruvedrift handler naturligvis det meste om IGE. Er heller dårlig med artikler om både oppgangen og nedgangen også, og meglerhusene sier veldig lite eller ingenting om kjøp eller salg (det er kanskje et godt tegn :p) av aksjen.

     

    Gikk ikke helt som planlagt det her. Frister nesten å ikke sjekke kursen den neste måneden, så jeg kanskje får opp en gevinst neste gang jeg sjekker. Stop loss finnes nok ikke i mitt vokabular, men er ikke veldig dramatisk ennå. Glad jeg ikke satte alt i én aksje, men fordelte det på to ganske ulike selskaper.

  3. Jeg får opp innloggingsvinduet når jeg starter opp dataen, og logger meg inn. Men når jeg har logget inn får jeg ikke opp det vanlige "hovedvinduet" hvor jeg ser alle kontakter osv. Det må jeg åpne manuelt ved å finne Windows Live Messenger nede til høyre på oppgavelinjen og åpne det derifra.

     

    Er logget inn og kan få inn samtaler, men får jo ikke startet noen samtaler selv uten å få opp "hovedvinduet".

     

    Hvordan kan jeg unngå det, og bare få opp denne oversikten automatisk når jeg har logget på? Har huket av slik:

    post-211659-0-36763800-1299524936_thumb.jpg

  4. Hva tror dere om GOGL? har litt trua på bulk, så den må vel litt opp? under 7 er jo lavt...

     

    Er en høyrisiko-aksje. Skjønner ikke hva som gjør at du har tro på noe som er så ustabilt.

     

    Greit nok det, men den har jo sunket veldig mye på det siste året. Er vel bare det at jeg tror den må opp igjen. Risiko, ja. Men muligheten for å tjene noen grunker er også tilstede.

     

    Det er bare basert på at den "må" opp igjen før eller senere? Det er det veldig vanskelig å vite noe om, finn deg noe tryggere.

  5. Han har skrevet ned det han har gjort her på forumet, innsett at han har gjort noe galt, at han har dårlig samvittighet for det han gjorde, at han faktisk ikke prøver å unnskylde seg eller forsvare seg, han innrømte at han hadde vært utro.

     

    Alt dette taler imot at fyren er en drittsekk. Dette er alle gode nok grunner til å si at fyren er en fornuftig og ærlig fyr som bryr seg om andre folk.

     

    Den handlingen som vi diskuterer nå viser helt klart at han ikke bryr seg om andre folk, ikke kjæresten hans engang. Hvis han brydde seg og ville håndtere det her som en mann, ville han ha dumpet henne først.

     

    Jeg tror ikke noe på at han har spesielt dårlig samvittighet, selv om jeg fikk med meg at det var tungt å prate med henne.

  6. Handlingen må ikke forsvares, men hvis den ikke kan forsvares, eller han ikke vil forsvare den, så minker ikke sannsynligheten for at jeg vil kalle han en drittsekk. Da er det ingenting som taler imot det.

     

    Alle gjør feil, helt klart. Tro meg, jeg har gjort mange feil selv, men begynner du å rote med andre jenter mens du har dame så er det bare rett og rimelig å bli stemplet som en drittsekk. Det må han forvente.

    • Liker 1
  7. Du sier at "vi vet veldig lite av hele bildet", men som jeg sa ovenfor her så er det i utgangspunktet ingenting som kan forsvare det han gjorde. Jeg vil påstå at han er en drittsekk, basert på det han gjorde.

     

    Men det er egentlig uvesentlig hva vi mener, og jeg tror heller ikke at det her er noe som plager han nevneverdig. Mennesker som er utro vil ofte mangle denne egenskapen. Life goes on, null stress.

     

    Om jeg forventer at alle rundt meg skal kunne forsvare sine handlinger? Jeg vet ikke helt hvor du vil hen.

    • Liker 1
  8. Dømmende medbrukere, faktisk. Når man er utro, så er man en drittsekk og ikke minst respektløs ovenfor damen/typen. Ferdig med det. Har ikke noe med fordommer å gjøre.

     

    Sier ikke det. Jeg sier bare at man kan ikke dømme en person utifra den ene handlingen, heller ikke utifra det lille innlegget han skriver her. Og heller ikke bakgrunnen for det. Det finnes så mange andre faktorer som spiller inn.

    Må jo også legge til at ingen er perfekt, alle gjør feil. Om man ser det sånn så er alle drittsekker.

     

    Er ingenting av det han har skrevet som er formildende, og jeg klarer helt fint å dømme han ut ifra det han gjorde.

     

    Det er ingenting som kan forsvare det han har gjort så lenge ingen har dopet han ned eller truet han på noe vis.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...