Gå til innhold

maggh

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maggh

  1. Hei i går kveld chattet jeg med en jente på sms:p Jeg åpnet hun med og skrive trenings narkoman^^!

     

    jeg fikk da som svar : hihi, er ikke det bra?^^

     

    Meg : jo det er bra:D Orker ikke trene jeg, hehe!:p

     

    Hun : Du trenger jo ikke trene da:D

     

    Meg : åssen vet du det:P?

     

    Hun : Har jo sett deg da:p

     

     

    Kan man kalle det sms flørt? :p eller tar jeg feil der?:p

    Skal sant og sies at jeg ikke kjenner hun så godt, men vi skal finne på noe i løpet av uka sammen:p gå tur/film :p Noen som har en bra Åpner på daygame? :p selvom vi skal finne på noe fra før lssm:p Burde jeg starte med litt pua kino på hun eller vente? :p

  2. Hvis målet ditt er å ikke være forelsket i henne er mitt beste råd d å bare unngå å gå inn på hennes profil på facebook og snakke med henne. Går over skal du se, plutselig en dag sitter du der og kommer ikke på henne en gang :)

    Er ikke så lett for meg siden jeg aldrig har følt dette for NOEN person tidligere og når jeg sitter her og tenker nå, så føler jeg at dette er jenta i mitt liv og jeg vil ikke på noen som helst måte gi opp. Men på en annen side så tærer det så ekstremt mye på meg og tenke på hun hvert bidige minutt, og sånn har det vert i mange uker nå .. :( Forvirret som bare det og som du ser så sitter jeg jo her på et forum og spør fremmede om råd fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre :( Men du sier kanskje noe, det at jeg må prøve og slutte og snakke med hun ..

  3. Hvis dere leser det andre innlegget mitt først så skjønner dere (:

     

    jeg var på fest på fredag med en jente jeg er dypt forelsket i. Da hun kom så kom hun med en annen gutt, og de satt sammen hele tiden på festen og småkysset!:( jeg prøvde og unngå og snakke med hun fordi jeg ble veldig deprimert over det! Det er faktisk noe av det værste jeg har opplevd i hele mitt 18 år gamle liv .. Dagen derpå så snakket vi litt sammen over facebook osv, om hun skulle ut i dag og osv også. Da hun spurte meg svarte jeg bare med et simpelt "ja". Som svar fikk jeg "hvorfor så sur?:(" hun ville jeg skulle snakke med henne om det uansett hva det gjaldt men jeg sa "tro meg du vil ikke høre det". Det endte med at jeg sa jeg skulle ringe hun utpå kvelden og det gjorde jeg også! men jeg klarte faen ikke si noe om det fordi det gjaldt jo at hun satt med en annen gutt på fredagen. Det endte med at jeg la på og sendte hun en lang tekstmelding istede.. der det stod at da jeg så hun sammen med "X" så rakkna livet mitt totalt og at det var derfor jeg hadde oppført meg så rart i det siste fordi jeg har dype følser for hun. som svar fikk jeg Det gjør ingen ting det du sa!. På mandagen så sendte jeg en melding til hun som lyder sånn her.

     

    "Hei "C"! vil bare unskylde for oppførselen min i det siste, jeg VET jeg har mast mye på deg, og ikke si noe annet for jeg vet jeg har det:p og det unskylder jeg. Kommer ikke til og snakke så mye med deg fremover fordi jeg må komme meg ut av en "OND" sirkel, og du vet kanskje hvorfor, hehe .. (: Håper ikke jeg har ødelagt ett fremtidig vennskap:)♥ Venter ikke svar fra deg!:), eneste jeg må er og rydde opp i tankene mine for meg selv og håper du skjønner det:) klem fra meg:)

     

    som svar fikk jeg dette :

     

    Hei:)

    Vil ikke at du skal unnskylde deg, du har kanskje mast en del om det med at du må si meg ting osv. men jeg liker faktisk mas så er ikke noe å tenke på faktisk. Skjønner godt hvordan du har det egentlig, å vil ikke du skal slutte å snakke til meg fordet.. du har ikke ødelagt noen ting, håper at vi blir bedre kjent, du virker som en utrolig ålreit gutt magnus!

    er ikke bare å bare å rydde opp i tanker, vet hvordan det er!

    men lykke til med det hvertfall:) jeg er her for deg når du måtte trenge det, selvom vi ikke kjenner hverandre så godt :)

    Klem:)

     

    Så hva gjør jeg?:( burde jeg prøve og prøve med hun eller gi opp og aldrig se meg tilbake :(?

    Jeg trenger noen råd her nå .. så please hjelp meg (:

     

    Jeg måtte bare få luftet det ut!.

     

    Sorry for skrivefeil, jeg har feber nå og er syk så er litt småforvirret

     

    Mvh gutt 18

  4. Skulle tro at hun kanskje har ett lite øye til deg. Siden du har fortalt henne at du liker henne, og hun fremdeles har like mye kontakt med deg. Men hva skrev hun tilbake etter denne alkoholens melding? :p

    Så hyggelig og høre::) fikk jeg tilbake. Skal også sies at jeg sendte en melding 2 min før der det sto jeg måtte snakke med hun om noe men kunne ikke ta det over chat. Da sa hun hvis det er noe du virkelig vil si så si det!

     

    Er helt på tuppa og vert det i mange uker nå, ikke noen deilig føelse i det heletatt..

  5. Jeg trenger råd! Det er en jente som jeg kjenner litt, kan vel egentlig ikke betegnes som venner men vi sier det. Hun har holdt på med en kammerat av meg tidligere og derfor ble jeg litt kjent med hu. Jeg begynte og snakke med hun på facebook og vi har hatt mange og lange samtaler, greia er at jeg har blitt sinnsykt forelska i hun! aldrig følt denne føelsen noen sinne!!. Det er som regel jeg som starter samtalen og hun fortsetter:) jeg har vert hyggelig og sendt smiletegn osv til hun og fått masse smil tilbake også, har spurt hun noen ganger om hun kunne tenkt seg og ha en filmkveld eller noe med meg. Hun har pleid og vere opptatt men sagt ja og når det kom til stykket at hun var optatt. men hun har også spurt meg en gang om og finne på noe:) Åssen skal jeg tolke tegnene? vil hun bare vere venn eller kan hun vere interisert i meg også?:S:S er så SINNSYKT forelska i denne jente at det ikke går 2 min uten at jeg tenker på hun. Så har jeg også sendt hun melding i alkoholens tilstand at jeg tenker på henne hvert minutt og at jeg har sterke føelser for henne. denne meldingen sendte jeg for noen uker siden og vi har hatt hyggelige samtaler etterpå og nå nylig etter vi hadde pratet litt osv sendte hun en melding "et eller annet" og om vi skulle finne på noe til uka.

     

    håper på svar fra noen jenter om hvordan jeg skal gå fram med henne.

     

    Sorry for skrivefeil

     

    Mvh gutt 18 år :love:

  6. Jeg har et problem med bilen min, her om dagen var jeg og en kammerat ute og sladda litt osv med bilene våre. Etter vi var ferdige så skjedde det noe med bilen, greia er at bilen ikke vil gå på tomgang i det heletatt eller så tripper den på 0-1 tomgang. Når jeg får opp litt turtall er den helt fin og ingen ting virker unormalt, dette er en bmw 316i compact 1997 takker for alle svar.

  7. Hei!

     

    Jeg er ny her, ikke vert medlem på noe annet forum tidligere så dette er første gang! :D

     

     

    Har oppkjøring på bil den 13 april i år. Er litt i tvil angående oppkjøringen. For nå når jeg har kjøretimer kjører vi bare rundt midt inne i byen(Tønsberg) for jeg er dårlig på kjøring inne i byen. Noen som vet om det er mye eller lite oppkjøringer midt inne i byen? (Mye envegs kjørt) Mvh Magnus

×
×
  • Opprett ny...