Gå til innhold

11elikri

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 11elikri

  1. Jeg trenger litt råd. Vi skal skaffe 4k-spiller som også støtter blu-ray og DVD (naturligvis kanskje?)

    Mitt første spørsmål er da: Kan man bruke 4k-spillere på en tv som ikke kan vise 4k? Jeg skjønner at man ikke da kan oppleve 4k-kvaliteten, men vi vil kjøpe en spiller nå og kunne ha den til den dør. Vi antar at vår neste tv kommer til å være 4k, men vil ikke kjøpe en ny tv nå.

    Hvor høyt må vi opp i pris før det bare er bortkastede penger på amatører som oss? Igjen vil vi jo ha en spiller som kan vare i mange år uten at nye standarder gjør at den faller bak for fort. Holder feks denne? https://www.komplett.no/product/1152788/tv-lyd-bilde/tv-video/dvdblu-ray-spillere/sony-ubp-x700-4k-hdr-blu-ray-spiller#

  2. Vi vurderer å gå toppturen til Slogen i sommer, i Sunnmøre. Den blir jo omtalt som den fineste toppen i Sunnmøre, men likevel har jeg ikke hørt om noen som skal gå den i år? 

    Planen vår er å starte i Øye, gå opp til Patchellhytta, sette opp telt og ta en pause der og så gå videre opp til toppen. Jeg ringte DNT Sunnmøre, og hun sa det kunne være en del snø i Urke, derfor går vi ikke derfra. 

    Er det noen som har gått denne før? Har dere noen tips? 

  3. Det ser ut som den har rusta og knekt av. Skjønner at hele greia må byttes. Lurer bare litt på om det finnes en løsning så jeg kan få kjørt den korte avstander? Noe midlertidig jeg kan få gjort? Nå henger den og dingler i en gummi-ting.

  4. Sikkert rusta og det hjelper mye å si hva slags type bil du besitter. Beste vil være å bare skifte eksosanlegget vis du planlegger å ha bilen for en lengre periode.

    Er en Yaris fra 2007 :) Gått 65k. 

    Vet du hvor mye det vil koste å skifte den? Finnes det midlertidige løsninger? Har ikke penger før neste måned.. 

  5. Nei. Har du ikkje fått svar innan 14 minuttar så er det ingen som kan hjelpe deg...

     

    Kor gammal er han? Er det eit alternativ å leige eller kjøpe filmane?

     

    Han er 10... Vi kan leie, men vi hadde så lyst til å se den i dag xD

×
×
  • Opprett ny...