Gå til innhold

Tigerhaien

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tigerhaien

  1. Jeg var i byen og i stallen idag, og jeg hadde hele tiden min iPod Classic i veska. I byen kjøpte jeg en iste, som også ble liggende i veska. Den begynte å lekke etter hvert (jeg hadde antakelig ikke skrudd korken ordentlig på), så jeg tok den ut, men jeg lot iPoden være igjen. Den lå der kanskje 1-2 timer før jeg tok ut isteen, og etter det, kanskje 1 time. Nå har det gått ytterligere 1 time, og iPod virker ikke (den har ikke virket siden jeg oppdaget lekkasjen). Jeg har koblet den til PC'en i noen minutter, skrudd av og på Hold flere ganger, holdt inne midtknappen og menyknappen i evigheter, men den vil bare ikke fungere. Ingen rekasjon overhode. Den er ikke et år gammel engang.

     

    Er det noen mulighet for at jeg kan få den til å virke igjen? Evt. få en ny fra butikken, selv om det var min skyld at den gikk i stykker?

  2. Jeg har alltid skrevet dessverre, men jeg søkte det opp nå fordi jeg denne uka har sett tre forskjellige personer skrive desverre, og jeg syntes det så helt feil ut. Personlig er jeg ganske nazi på grammatikk, men jeg føler meg litt som en viktigpetter om jeg retter på nære venner over nettet.

  3. Jeg har en iPod Classic, som jeg har hatt i omtrent et halvt år, og aldri tidligere hatt problemer med. Nylig har jeg lagt til noen nye sanger på iTunes, men da jeg skulle synkronisere iPoden med iTunes, fikk den ikke med noe av det nye. Jeg har på automatisk synkronisering, så de skal synkroniseres når jeg kobler i, men det fungerer ikke lenger. Jeg lar dem synkroniseres ved innkobling, jeg trykker på synkroniser etterpå, jeg kobler ut på forskjellige måter og til forskjellige tidspunkter, jeg har prøvd forskjellige USB-porter, men ingenting virker. Jeg har dessuten lagt til flere nye sanger, og sjekket at iTunes finner dem, men det er ingenting som fungerer. Er det noen som kan hjelpe meg?

  4. Greit, dette har egentlig ikke noe med mac å gjøre, ettersom jeg har en vanlig PC med vanlig Windows Vista. Men jeg har i tillegg en iPod Classic, og dermed også iTunes på PC'en. Som vi vet, er iTunes et Apple-program, så derfor plasserer jeg emnet her. Ikke skyt meg.

     

    Problemet er som følger: På iTunes har sangene i biblioteket alltid automatisk vært sortert etter artist. (Jeg har alle sangene i en lang liste nedover.) Da jeg klikket meg inn på programmet idag, derimot, var alt sortert etter sangtittel. Jeg prøvde alt jeg kunne komme på, men fikk det bare ikke tilbake til å være sortert etter artistnavn.

     

    Kan noen hjelpe meg? Værsåsnill?

  5. Det er ikke slik at de kristne er drittsekker, for min del er det hvordan dere lurer barn inn i trosretningen som terger.

     

    Jeg sier ikke at du står på barneskolene rundt omkring og deler ut Jesus-lollipopper, men hvordan DNK automatisk melder barn inn når de blir født, samt hvordan skolene indoktrinerer barna.

     

    I tillegg så blir barn av kristne oppdratt i trua, før de er gamle nok til å ta ett eget valg.

     

    Fri vilje til å velge å tro på gud er IKKE så lett når man er "hjernevasket" til å vite at gud finnes.

     

    Er ikke alle kristne drittsekker? Det er slik det høres ut på mange av dere.

     

    Jeg har vært medlem av den norske statskirken siden fødselen, men jeg har fått lite opplæring i kristendom. Jeg valgte selv å bli medlem av et kirkekor, å bli troende, og jeg valgte selv kirkelig konfirmasjon. En venninne av meg derimot, har aldri vært medlem av den norske statskirken, hun valgte borgelig konfirmasjon, men hun gikk i det samme kirkekoret som meg, og nesten like lenge. Hun har aldri vært troende.

    • Liker 1
  6. Dersom du ikke er eldre enn 25 år kan du få ungdomsbillett på SAS, som har direktefly fra Oslo til Ålesund. Den 25. juli (for å ta en dato) koster dette 463 kr. Flybuss til Ålesund sentrum koster 90 kr hvis jeg ikke husker helt feil, så hvis du klarer å komme deg fra Horten til Oslo for mindre enn 292 kr har du en billigere reisemåte der, som også tar kortere tid (og får deg helt til Ålesund, ikke bare til Åndalsnes) ;)

     

    edit: Minipris med NSB Skoppum - Gardermoen samme dato kl 13:13 koster 199 kr, så hvis du da kommer deg fra Horten til Skoppum for mindre enn 93 kr, har du en billigere reisemåte ;)

     

    Jeg er altså ikke noe særlig kjent på Østlandet, og ut ifra det jeg finner på Google ser Skoppum ut til å være nærmeste togstasjon. Det ser ut til å bli endel bytte av transport, samt at det ikke er alle dager man får ungdomsbillett hos SAS, men nå fokuserer jeg på billigste reisemåte.

     

    Hjertelig takk for svar. (: Jo, jeg kan bli kjørt til Skoppum (det er et tettsted i Horten hvis du skulle være interessert) og sannsynligvis bli hentet på flyplassen, så det høres flott ut! Jeg har liten erfaring med å reise alene, spesielt med fly, så du kunne vel ikke linket til hvor du fant ut av det med flybillettene? Jeg lette etter billig fly, men jeg lette åpenbart ikke godt nok. Som sagt har jeg liten erfaring.

  7. Har du noen beviser for at gud finnnes?

    Bevis at han ikke gjør det.

     

     

     

    Ingen av de kristne jeg kjenner prøver å prakke troen sin over på noen som helst. De er alle hyggelige og snille mennesker. Alle dere som påstår at dere plages av kristne: Kan dere si helt ærlig at det er et stadig problem for dere, at dere ikke kan samtale med en kristen person uten at de prøver å gjøre deg religiøs? Hvis det ikke er slik, kunne dere kanskje bare... latt dem i fred? Alle kan tro hva de vil. Dere kan være ateister, de kan være religiøse. Det er folks rett, og det er ingen vits i å hakke på hverandre for det.

    • Liker 1
  8. Hvis du ikke får miniprisbillett, koster togreise Horten-Åndalsnes 845 kr, for én vei, og man må deretter kjøre halvannen time for å komme seg til Ålesund. Er det noen som vet om et billigere alternativ til Ålesund, med unntak av egen bil, sykkel eller å bruke beina. Hvor lang tid det tar spiller liten rolle.

     

    Dessuten, finnes det noen togstasjon som er nærmere Ålesund enn Åndalsnes togstasjon?

  9. Kva med «reactio chemica»? Eller «reactiones chemicae» om det er snakk om fleire. Fullt bøyingsskjema med alle kasus:

    kasus	eintal			fleirtal
    nom	reactio chemica		reactiones chemicae
    gen	reactionis chemicae	reactionum chemicarum
    dat	reactioni chemicae	reactionibus chemicis
    acc	reactionem chemicam	reactiones chemicas
    abl	reactione chemica	reactionibus chemicis
    voc	reactio chemica		reactiones chemicae
    

    Tusen hjertelig takk for godt svar!

×
×
  • Opprett ny...