Gå til innhold

Dacom

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dacom

  1. Noen her inne med en Coolgate 240x60 liggende som kan selges? Er verdt å spørre, mange som sitter med masse deler de ikke får brukt videre. Kan også bytte i andre vannkjølingsdeler.

    Beklager at jeg har vært treg med å svare, men har vært borte på jobb. Jeg har desverre ikke radiatoren tilgjengelig. Har visst brukt den i en av pc'ene mine. Har kun en ny Alphacool st240x30 mm. liggende

  2. Er ikke bortimot 75 grader etter noen timer med BF3 på 4.4GHz 2700k fryktelig varmt? Den holder et 780 med selskap, og begge kjøles av en standard 240-rad og en 200mm Phobya. Virker som noe ikke er som det skal. Den ble ikke like varm da jeg hadde 7950 i loopen, og da kjørte den 4.7GHz og. Er bare fem timer siden jeg fylte på og bleeda loopen da, mulig det fortsatt er luft på steder det ikke skal.

     

    Vurderer uansett å kjøpe vanlig EK Supremacy CPU-blokk i stedet for Supreme LTX-versjonen jeg har atm. Er det stor forskjell i ytelse mellom de to?

    Du har ikke fått noe grums som har lagt seg i rillene på CPU blokka da?

  3. Vel, 900D trenger de tynne stålplatene, for det er blytungt. Ellers skulle Corsair ha brukt aluminium. 900D er ett herlig kabinett med enormt god plass. Det eneste som irriterer meg med dette kabinettet er att hvis man ikke greier å fjerne vibrasjoner fra vannpumper etc, så forplanter denne vibrasjonen seg til dekslene og kan bli ett grrr, irritasjonsmoment.

    350D var jeg skuffet over, synes kvaliteten er noe billig. La spesielt merke til kvalitetsreduksjon da jeg var vant med Coolermaster sine kabinett fra før.

     

    Jeg er forsåvidt enig, men et tungt kabinett er jo som regel et stabilt kabinett, hvis det vel og merke er laget med tykkere plater. Er helt enig i at de skulle brukt aluminium. Blir nok ikke lenge før jeg bytter ut mitt 900D kabinett med et som har bedre kvalitet. Jeg var også skuffet over 350D, byttet det ut med 540 Air som er ganske ok til sitt bruk.

  4. Jeg har CW611, funker knall den :)

     

     

    Har ikke du Masterkleer da? Masterkleer = Tygon, og dem er kjent for mye clouding...

    Masterkleer og Tygon er da to forskjellige . Masterkleer er jo så vidt jeg vet bra når det gjelder clouding, Tygon derimot er ikke så bra. Da må man over på den nyere Tygon E1000 serien

  5. Da var vannblokk til rampage 4 extreme bestilt fra Digitalimpus og tusen takk for fantastisk service/pris.

     

    Mangler kun vann på hk, så er hele pc'en kjølt med vann(minus rambrikkene).

     

    Demonterte cpu blokka og den var nesten helt tett. Anbefaler de som har ek supremecy blokk å rense blokka jevnlig. Forrige gang var det helt tett da jeg åpnet den.

     

     

    Jeg koblet bare av slangene på Supremacy'n min og brukte støvsugeren for å få ut det som lå der. Det funket fint og man slipper å ta av blokka :)

  6. Ikke sånn med 4 pin's strømplugg

    Lære seg å lese hadde vært en fordel ja.

    Så noe i denne retningen da ? http://www.frozencpu.com/cat/l3/g34/c17/s424/list/p1/Bay_Devices-Fan_Controllers-Multi_Fan_Ports-Page1.html

     

    Har handlet med Frozen CPU et par ganger, gått helt fint begge gangene.

    Der har du det jeg leter etter ja :) Tar det lang tid å få pakkene i posten?

×
×
  • Opprett ny...