Gå til innhold

Durial

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Durial

  1. Klarer ikke helt å engasjere meg like mye i hp oppdateringen som da de fjernet gamle Wildy. Jeg elsket gamle Wildy med enorme klan kriger og rune som lå spredd rundt over alt.

    Det at de safer rs, at du omentrent ikke risikerer noe lengre, det er det jeg liker minst.

    GE er helt fint, jeg tilbrakte mange timer i Fally W2, tjente mye penger på det, men var også irriterende til tider -å skulle kjøpe en eller annen ubetydelig greie som ingen solgte... Tok sin tid.

     

     

     

     

     

    Ja jeg er også helt enig! :thumbup:

  2. Jeg savner gamledager noe helt sykt! Jeg husker da Slayer kom ut, og Abyssal Whip og Granite Maul bare var en myte. Haha. Og da den dyreste partyhatten var verdt 10M, og Santa Hat 100k. Og da Pleasant2pl, eller noe sånt, kjøpte 90% av spillets Disks of Returning for 5M, satte prisen opp til 30M og ble spillets rikeste. Jeg glemmer aldri da Zezima maxet alle statsene, eller Durial321 gikk berserk i Falador, eller da man var utrolig heldig hvis man fikk screenshotta en lvl 126. Og ikke minst PKere! Navn som I Mahatma I og 0mfg0rz er så og si smeltet fast i hodet mitt. Hahaha. Jeg husker da jeg oppdaget Karamja for først gang og var helt overgjett av at man faktisk kunne forlate hovedlandet! Og jeg kan ikke glemme da jeg sprang rundt i Dwarf Mines under Falador og begga folk om iron ores for Doric's Quest, fordi jeg ikke hadde lvl 15 mining selv!

     

    Good times, sier jeg bare!

     

     

     

    Er bare så enig med alle tingene du sa! Enkelig har jeg bar lyst og ta en Disc Of Returning tilbake til Runescape 2005 :D

  3. Æsj også jeg som hadde akuratt fått meg 99 strength dagen før oppdateringen. Jeg avskyr den nye oppdateringen. Den ødlegger mye det ser så teit ut også ifør tok vi sånn normalt 20-30 nå tar jo vi 200-300 det er så sinsykt wannabe World Of Warcraft. Uansett JaGeX failer med oppdateringene. Jeg slutta gjust RuneScape på grunn av ALLE de teite oppdateringene JaGeX har hatt. FØRST: Første oppdateringen som knuste runescape var 12/10/07 de tok vekk wilderness. ANDRE: Trade Limit (Har ikke så mye imot den) det var også ganske teit synes mange. TREDJE: Det var denne oppdateringen som jeg prater faktisk om nå. Constitution også kjent som enkelig var Hitpoint. 3/3/10 Tredje oppdatering som knuste RuneScape.

     

     

     

     

     

    Jeg vil bare si hva jeg mener :innocent:

     

     

    - Durial

×
×
  • Opprett ny...