Gå til innhold

bandung

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bandung

  1. Siden Nord-Trøndelag ikke har fylkeslag, så burde partiet sentralt bistå deg her. Også fylkeslaget i Sør-Trøndelag, men tror nok det kan være lurt å kontakte Rødt sentralt og kanskje kontakte ett annet lokallag, i ett eller annet fylke, som også kan bistå med tips og råd.

     

    Vi hører til i hver vår ende av den politiske skalaen skjønner jeg...:), men synes det er supert at unge folk engasjerer seg i politikken og lokalsamfunnet. Lykke til!

  2. Hei!

     

    Jeg bor i en relativt liten kommune, har lagt merke til at gjennom all samfunnsfagundervisningen (videregående) jeg har vert igjennom har det aldri vert nevnt hvordan man selv kan bli aktiv i politikk, i alle fall noe utdypende, det har vel vert mest om hvordan man skal brette stemmeseddelen og forskjellige organer meg her og der, ikke noe om hvordan en kommune fungerer med styre og stell...

     

    Nå har det seg også slik at det partiet jeg ville vert en del av lokalt ikke finnes i kommunen, hvordan får man da et nytt parti inn i kommunen?

     

    Beklager hvis dette kan ses på som dumme dumme spørsmål, men det finnes vel egentlig bare dumme svar har jeg lært ;)

     

     

    Hei!

     

    Flott at du vil engasjere deg i lokalpolitikken.

     

    Vi var i samme situasjon i min kommune. Vi henvendte oss til fylkespartiet. De stilte opp med 2 personer da det ble annonsert om stiftelsesmøte. Der ble det informert fra fylkeslaget om alt, det ble valgt interimstyre inntil generalforsamling kunne avholdes. Det ble meldt til kommunen etc. at lokallaget var stiftet. Deretter blir det jo mye praktisk arbeid som medlemsverving, profilering i lokalsamfunnet etc. Når det blir holdt generalforsamling så velges styre og verv, liste til kommunevalg om valget er foranstående etc. Det er alltid en utfordring med økonomien i starten, men det gjelder å trå til å basere seg på en del frivillig jobbing og innsats.

     

    Kontakt fylkeslaget til ditt parti og de vil guide deg gjennom prosessen. Vårt fylkesparti var iallfall flotte i så henseenede.

  3. Lillemeg: Mener bestemt de kan se om det er irritasjon i slimhinnene i tykktarmen med colonscopi.

     

    Faay: Synes det er rart at du ikke er gastroscopert for lengs. Hvordan fastlo de at du hadde magesår? Utifra symptomer eller en undersøkelse/test? Trodde man måtte kikke ned med skop før man kunne fastslå magesår. Uansett, lykke til med gastroskopien. Det går nok veldig bra. Det er over veldig fort (5-6 min.) og den bedøvelsessprayen man får i svelget hjelper stort mot brekningsrefleksen.

  4. Det er ikke sikkert at du har for mye magesyre. Det kan kjennes slik fordi du er plaget med forstoppelse og kvalme. Uansett så er Nexium den absolutt beste medisinen som reduserer produksjonen av magesyre. De fleste som bruker syrenøytraliserende, gjør det pga. syrerefluks til spiserør, men det er trolig ikke snakk om det i ditt tilfelle. Virker som om årsaken ligger lengre ned, og det kan jo være noen form for matintoleranse. Har legen sagt du har for mye magesyre? I så fall, hvilke tester gjorde de? Gastroskopi viste ingen katarr/ irritasjone betennelse i magesekk, så det kan jo være at problemene ligger i tarmene. Det er mange som sliter med irriterte tarmer, mest tykktarm. Da tar man ett skop opp andre veien og kikker på tykktarmen.

     

    Håper det bedrer seg for deg.

×
×
  • Opprett ny...