Gå til innhold

ALV

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ALV

  1. Jeg spilte lenge tauren female warrior og undead priest på Haumarush. Horde på grunn av at jeg lenge (og fortsatt) mener at de som spilte/spiller Night Elves i Warcraft tre er barn av beastmasteren, og fullstendig ute av stand til å gjøre noe annet enn å mastrubere Demon Hunter (med boots) og lignende.

     

    Tauren på grunn av at de på mange måte er de "snilleste" av Horde-rasene. Liker bakgrunnen deres, og likte alltid Cairne Bloodhoof i Warcraft tre. Nå skal det sies at Alliansen er like korrupt og korpulent som Horden er, men det er en annen diskusjon. Valgte å spille female fordi ikke en kjeft gjorde det. Tror vi var totalt to female tauren warriors i årevis.

     

    Når Haumarush og miljøet rundt servern begynte å suge lut, rerollet jeg på Grim Batol (inb4 queue whine). På Grim Batol spiller jeg en human female warrior. Human valgte jeg på grunn av Diplomacy-racialen (Achievement/Rep-whore), men i ettertid er jo "Every Man for Himself" ganske fint. Expertise for sverd/mace er heller ikke ille. Female på grunn av at gå/løpe animasjonen til mannfolka er helt forferdelig (omtrent like ille som Dual Wield animasjonen til damene *grøss*).

  2. Grendel; du har misforstått 10 vs 25 man tankegangen. Det handler ikke om at den ene er enklere enn den andre (noe som ikke nødvendigvis er tilfellet for øyeblikket, naxx25 er mer snork enn naxx10). Det er to forskjellige paths, og eneste grunnen til at gearet er bedre i 25, er ikke fordi det krever mer tid, men fordi det krever flere personer, og at bossene på grunn av flere personer i raidet, slår hardere (og har mer hp) for at man fortsatt skal balansere tanking-healing-damage.

     

    10 vs 25 ble klekket ut fordi det er så mange små guilds som ikke har members nok til 25man progression, og som ble avspist med å runne KZ/ZA gjennom hele TBC.

  3. Jeg har lite penger venter på butikker skal senke priser på gamle spill men di selges forsat for den samme prisen :mad: er det noen nettsider som selger spill billig det er for dyrt her i norge

     

    Først vil jeg anbefale deg å vente litt til. Hvis spillene du vil kjøpe ikke er gamle nok, vil ikke prisen senkes før de er det.

     

    Videre er stor bokstav og punktum smart, det gjør tekstene dine mye enklere å lese.

  4. Kan ikke folk fatte og forstå at et epic item burde være litt sjeldent og vanskelig å få tak i? De eneste som syter over at det ikke gjør noe at man får epics for ingenting er enten folk som aldri har spilt vanilla WoW, har dårlige engelsk-kunnskaper eller var for dårlige i vanilla WoW til å fåå epicer.

     

    Så fint at du sidestiller nye spillere, dårlige spillere, og personer som ikke er flinke i engelsk.

     

    Kan jeg få sidestille deg også?

  5. Jeg skal glatt innrømme at jeg foretrekker en kveld hjemme med wow/film/bok/madammen framfor å dra ut på byen for å møte rave rølpende fulle mennesker med dårlig kroppslukt og værre manerer.

     

    Antar jeg, som noen over, er blitt for gammel. Det, og så er det jævlig bortkasta penger. Takke meg til en rolig hjemmefest med likesinnede eller kompisser.

     

    (for de som ikke forstår helt hva jeg mener med kroppslukt, prøv å dra ut på byen edru, og kjenn etter på utestedene, folk driter som faen i fylla.)

  6. svaret er nei, det er ikke mulig, du vil til slutt komme opp i for hyppige casts av den damagegreia (husker ikke hva den heter) til at du kan overleve så lenge.. husker den videon av han som soloet Hydross også i TBC, jada mm veldig troverdig.

     

    Men det som derimot er morro er de som 5mannet gruul med roguetank, sånt er morro for de gjorde det faktisk men det her er jeg 99% sikker på er bare tullball

     

    Veeel,.. hvor skal man begynne. Hvis du ikke tror på videoen av han som soloa Hydross, så er du desverre ganske tett i pappen. Både encounter mechanics og class mechanics (warlock i dette tilfellet) gjorde det fullstendig mulig før Blizzard satte en Leash på bossen.

     

    En helt annen sak er selvfølgelig at han aldri påstod at han soloa trashet før Hydross.

  7. Språklige delen om man spiller f.eks online spill eller spill på engelsk.

     

    Begynte å spille WoW når jeg var 10 år gammel, nå jeg var 12 så var ble engelsken vi hadde på skolen i 7. klasse helt bortkastet.

    Jeg lærte aldri noe nytt, osv.

     

    If this is true, then your grammar should be flawless. Which I doubt it is. Having extended your English vocabulary by discovering words and terms you would not have learned at school, is not the same as becoming better at English as a language.

     

    Granted, there are quite a few bad English teachers in Norway, I should know, I've met my fair share of them, but what they will most definitely never do, is teach you leetspeak and incorrect uses of abbreviations such as "your", "you're", "their", and "they're".

     

    I learned the difference between those four when I was ten. Did you?

×
×
  • Opprett ny...