Gå til innhold

Gaba

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gaba

  1. Det har seg sånn at jeg var russ i 2011 og kjøpte en russebil med 2 andre. Jeg betalte 4000 og de andre betalte 5500 akkurat på stedet. Hun ene signerte kontrakten uten at vi tenkte noe mer på det, så det var ingen direkte medeiere på kontrakten når vi kjøpte den, bare hennes navn.

     

    Etter tid har vi prøvd å kontakte henne for at vi skulle selge bilen, vi hadde flere interesserte kjøpere men hun kunne ikke og prøvde å unngå oss. Senere fikk vi høre at hun hadde solgt bilen for en relativt lav pris for å dekke hennes del uten å konfrontere oss. Vi er naturligvis veldig skuffet, spesielt da mye av oppusings arbeidet har jeg og han andre gjort. Vi har til og med lagt inn flere tusen kroner for å få bilen til å se bedre ut.

     

    Spørsmålet nå blir om vi har driti oss skikkelig ut, om vi har noe å følge opp med etter hun har solgt bilen. Hun er ikke akkurat spesielt interessert i å snakke med oss og har vært vanskelig å få tak i.

  2. Jeg skjønner at det er mye russ som har dårlig oppførsel. Men det gir ikke noen rett til noen å være enda verre mot russen enn de var først mot deg. Sånn jeg ser det så har man 2 muligheter, si i fra eller politi anmeld det hvis det er virkelig ille og du føler deg truet etter å ha snakket med dem.

     

    Og hvis du først skal snakke med russen, ikke snakk til russen som en surpromp av en førti-åring som er dritt lei livet og blir provosert av den minste ting..

  3. Jeg har funnet mange i alderen fra 20+ år som er mer umodne enn mine venner mellom 16-19

    Men det har nok mye med miljø og generelt vennegjeng. De fleste modne folk jeg kjenner er nok dessverre ikke de som har det så lett til å ta kontakt med jenter eller gå ut på byen så ofte. Og skal nok sies spiller en del Call of duty og andre spill.

     

    Møter også gjerne mange spillere i World of warcraft som er modne som ganske unge, rart nok så er det bare PvE folk. Så jeg tror personer som er vokst opp med mye ansvar i huset er mye mer modne enn folk som har hatt 100% frie tøyler gjennom oppveksten.

  4. Ser dessverre ikke ut som det er noen andre muligheter for å kjøpe den skjermen i Norge. Men LG sin 23 tommer virker som den beste muligheten nå da. Så blir interessant å se noen reviews om den holder mål og om ghosting er redusert.

  5. Som nevnt så har vi tidligere vært fruktspisere og kroppen vår er mer egnet til frukt og grønt. Men jeg tror absolutt en fin blanding er det optimale for ola nordman per dags dato. Hva er en fin blanding vet jeg da ikke helt. Men vi kan jo spørre en relativt nær art av oss, sjimpansene spiser ca 5% kjøtt som innebærer maur, innsekter, egg, fugl og en sjelden gang i blandt sies det at de spiser små aper, noe som er litt forstyrrende.

     

    Gorillaer er også veldig lik oss, men de spiser generelt ikke kjøtt bortsett fra maur og innsekter.

  6. Her har du en liste over alle 3D TV-er og skjermer så langt.

    http://www.3dmovielist.com/3dhdtvs.html

     

    Og her har du også en liste med prosjektor.

    http://www.3dmovielist.com/projectors.html

     

    Det mest brukte 3D teknologien for hjem-bruk er nok Nvidias shutter glasses.

     

    Ufordelen med dette er at brillene koster ca 1000,- kr. Og at du trenger et relativt nytt Nvidia skjermkort. Litt mer info på denne linken.

     

    http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Main.html

     

    Hvis du har et ATI kort som er ganske nytt, så ville jeg ventet en liten stund, med tanke på at ATI jobber også med å utvikle 3D til deres skjermkort. Og at NVidia ikke har driver support til alle skjemer, prosjektor og tv-er enda.

  7. Ser ut som det blir en mars lansering i Norge, i følge denne linken. http://lanseringsguide.hardware.no/timeline_day.php?catId=29

     

    Og DustinHome har vært tidlig ute med å legge til produktet i deres nettsider i forskjell til andre nett butikker. De tilbyr skjermen på en pris av 3459,-

     

    http://www.dustinhome.no/pd_5010382394.aspx?csref=Pricecompare_prisguide_1517

     

    Er vel en grei deal det. Eneste er at jeg er litt bekrymret med tanke på ghosting når det kommer til 3D ready LCD skjermer. Men denne skal visst være mye bedre enn samsung 2233rz når det kommer til dette punktet har jeg hørt :)

×
×
  • Opprett ny...