Gå til innhold

Diskutert

Medlemmer
  • Innlegg

    504
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diskutert

  1. Hei, alle sammen!

     

    Denna uka gjorde jeg noe veldig ulikt meg, og flyttet til et lite sted i Nord-Norge 14 timer unna der jeg er oppvokst. De siste fire årene har jeg studert i Oslo, der jeg har stortrivdes. Valget om å flytte handlet om at jeg var nyutdanna, det var en jobbmulighet jeg aldri hadde fått i Oslo, god lønn, nydelig natur og en stor dæsj spontanitet.

     

    Jeg ankom tirsdag etter to dager med kjøring. Da jeg fikk se sokkelleiligheten jeg skulle bo i, frøs jeg helt. Det kan nevnes at dagene før jeg dro, begynte jeg å kjenne skikkelig på det. Hele kjøreturen hit gråt og hulket jeg i bilen som et lite barn. Første kvelden fristet det ikke å pakke ut i det hele tatt. Kjenner meg kvalm, utilpass og jeg går konstant med tårer i øynene. Plutselig kan jeg bare starte å gråte i offentligheten.

     

    Har jo alltid trodd at jeg liker å være alene, men når jeg ser på historikken er det jo første gang jeg virkelig er alene. Har alltid delt hjem med familie eller venner, og alltid hatt de i nærheten. Nå takler jeg ikke følelsen av å være alene. Må sove og dusje med døra oppa. Bruker dagene etter jobb å kjøre til turistfylte steder, slik at jeg ikke er alene. Kollegene mine er alle i førtiåra med tre unger hver, så har ikke fått helt innpass der enda. Pluss lite aktiviteter her nå på grunn av sommerferie. Har vært her i to dager, og allerede kjørt til alle severdighetene, pluss kirkegården (!). 

     

    Det er så synd jeg at ikke klarer å nyte denne perioden. Har jo flyttet til et sted som ser ut som et maleri i hvilken som helst retning jeg titter, men jeg ser allerede fremover mot når jeg skal flytte tilbake til Oslo igjen til neste sommer. Er det noen som kan hjelpe ei bortskjemt pike? Har dere noen gode råd? 

  2. Hvor gammel er du, cfthompson? Spør for en forumbabe.

    Hele 16 år. Håper denne forumbaben ikke er en transe fra Mo i Rana på 33 år.

     

     

    Ei søt snelle fra Oslos beste vestkant. Liker badekar, nattameldinger og fotball.

     

    tazte priv ??

×
×
  • Opprett ny...