Gå til innhold

Steady

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Steady

  1. Noen andre som har bestilt eller vurderer å bestille denne?

     

    Jeg har bestilt fra dustinhome, hvor det står beregnet leveranse 2 januar. Datoen ser ut til å ligge rundt de første dagene i januar for de fleste forhandlere. Får håpe den datoen ikke flyttes.

     

    Kjedelig at den ikke kommer før jul, men det er ikke så veldig lenge igjen :)

  2. De er allrede utsolgt, jeg trodde proxyløsningen jeg hadde funnet skulle fungere. Innen jeg hadde fått installert og fått tunnelbear til på fungere så var det utsolgt igjen, tok vel drøye 20 minutter fra kl 21.

     

    Skuffende at de ikke kan skaffe nok mobiler til at det holder hvertfall en times tid. Tydeligvis enorm pågang.

  3. På nettsidene til Lefdal står det nå 17/12, selv om det sto 14 i sms`en.

     

    Den 17 er altså en lørdag, som betyr at telefonene trolig ikke blir sendt ut før den 19.

     

    Lurer på om elkjø sin dato (25/11) fremdeles er riktig eller om de bare ikke har oppdatert den enda. Er det noen som har bestilt fra Elkjøp som har fått noen ny info?

  4. Irriterende at datoen er såpass utsatt, enda mer irriterende at lefdal ikke ville sette ned prisen.

     

    Skulle bestilt i playstore med en gang... om telefonen kommer tilgjengelig igjen i playstorei løpet av denne uka bestiller jeg heller fra usa.

     

    Er det noen som har snakket med playstore og aner når de kan finne på å legge flere ut for salg?

  5. Ja, sant det. Kan være muligheter for å få det mva-fritt fra ebay så lenge selgeren er snill og merker pakken etter kjøpers ønske. Men frakten er i mange tilfeller litt dyr.

     

    Husk på at om mobilen skulle få skader eller bli borte under transport, og du har satt prisen svært lavt så er det meget problematisk å skulle få erstattning for en mobil verdt langt mer en pakka er merket...

  6. Hadde vært lettere å akseptere hvis man ikke visste hva den kostet i statene ja, men nå skal det sies at den prisen er subsidiert av google selv.

     

    Nå har vi enda en uke på oss for å se hvordan prisene og ikke minst leveringsdato blir når flere forhandlere legger den ut for salg. Får tygge litt på om det er verdt det hvis det skulle gå noe galt.

  7. Jetcarrier sender til norge, de er ganske rimelige også. Avhengig av hvor stor boksen mobilen blir sendt i er så koster det enten 175 eller 260 kr å få den sendt til norge, pluss mva. Tollbehandling er inkludert i prisen såvidt jeg kan se.

     

    Jeg sitter å vurderer å bestille fra google play i usa når den blir lagt ut til salgs der den 13 november. Siden det uansett tar litt tid er det bare å vente å se om prisen faktisk blir så høy som det virker i europa og i norden.

     

    Jeg leser også at man ikke får bestilt fra google play med norskregistrert visakort, det problemet har jeg ikke tenkt ut noen løsning på enda. Selv om det sikkert lar seg gjøre.

     

    Et raskt regnestykke viser at:

     

    350 U.S. dollars (Utsalgspris Google play store USA) = 2 008.40085 Norwegian kroner

    +

    260 Nok i frakt

    +

    25% mva = 500kr

    =

     

    Det blir ca 2800kr all in all

     

     

    Så spørs det om det er verdt det hvis den plutselig må repareres eller noe slikt.

  8. Har lyden jeg også, men merker ingenting i normale situasjoner. Skal ta med pc`en på lesesalen og sjekke om jeg kan høre noe der. Sånn det er nå så hører jeg ingenting med mindre jeg tar øret nedtil høytaleren.

     

    Den samme lyden hører jeg faktisk i i earbuds`ene når jeg av og til bruker dem på pc`en, vel å merke bare når jeg ikke spiller av noe annen lyd. Tviler på at jeg kommer til å levere den inn dersom det ikke plager meg i et stille miljø.

     

    Når det er sagt så er jeg storfornøyd med alt annet, positivt overrasket over packard bell :)

  9. Sendingen er utlevert

    15.03.2010 16:26 4661 KRISTIANSAND S

    Varsel er sendt mottaker på SMS

    15.03.2010 16:18

    Sendingen er ankommet Kristiansand postkontor

    15.03.2010 16:14 4661 KRISTIANSAND S

    Sendingen er ankommet terminal og videresendt

    15.03.2010 11:04 4606 KRISTIANSAND S

     

    Nesten imponerende av posten! :)

     

    Edit: Til dere som har problemer med støy\høyfrekventlyd så mener jeg det sto noe om det i en av testene, og at de løste det ved å bytte drivere.

×
×
  • Opprett ny...