Gå til innhold

nnys

Medlemmer
  • Innlegg

    443
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nnys

  1. Hei!

     

    Jeg har fått skikkelig sansen for utenlandske gutter de par siste årene. Tenker hoveskelig på de fra Nederland, Sveits, Frankrike og Tyskland osv :)

    Føler norske gutter er så tafatte, kjedelige, lite lidenskapelig, usosial, og blitt noe femi de siste årene, haha så jeg har rett og slett blitt lei.

     

    Har blitt kjent med mange flotte nederlendere, fr. menn, sveitsere osv når jeg har reist - føler jeg klikker bedre med disse, interessante og viser mer passion bl.a.

    Har foreksempel fått høre at tyskere er kjent for å være ærlig. Her går man ikke rundt grøten, nei; intensjonene til vedkommende blir gjort klart ganske tidlig i dating-fasen, noe som er veldig, veldig greit å forholde seg til. Kan selv bekrefte dette

    - bare for å generalisere litt

     

    Noen steder det går an å bli kjent med disse uten å måtte flytte? Haha :)

    • Liker 1
  2.  

    Det er over. Nummeret var ikke blokkert. Jeg trakk meg før hun tok telefonen. Hun har sett meldingene, men valgt å ignorere dem. Da har hun valgt å gå videre.

     

    Takk for rådene. Jeg sov godt i natt på grunn av dere.

     

    Anonymous poster hash: 8bd3b...cfa

    Bra at du tok sjansen - nå har du svaret, og kan gå videre istedenfor å tenke hva, hvis, om. Lykke til ?
    • Liker 1
  3. Hei. Er det noen her som har slått opp/latt vedkommende gå, for så å angre senere?

     

    I så fall, hvorfor avsluttet og hvorfor angrer du? Fikk du han eller henne tilbake, og hvor lang tid tok det før du angret?

    Takker for alle svar :)

  4. Jeg har kjøpt Huawei P8Max fra kina uten problemer med den i Norge. Norsk språk og 4G uten problemer :)

     

    Bra å høre :D De selger ikke Honor i butikkene jeg har vært i her, men GR5 derimot. Vært borti den før? Hva er egentlig forskjellen, de ser ganske like ut..

     

    Edit: fant ut det var det samme som honor 5x, hah

  5. Så 

     

     

     

    Har selv kjøpt mange mobiler her i Asia og de fungerer like fint både her og i Norge..

    Bare be om å få en versjon som virker i nord Europa...

     

    Jepp. Fikk du hovedmenyen på norsk da?

     

    Ja nå har jeg bare kjøpt android telefoner så der er det null problem, de setter den opp for deg i butikken...

     

    Så flott! Så da funket både 3g og alt da du var tilbake i Norge? Samme nummer, samme abonnement? Uten noe asiatisk dill dall eller tull:)

  6. Det meste av android har også engelsk. Er du i Kina leveres ikke telefoner med Play store, men det kan som regel fikses selv med litt fikling. Enklere å finne informasjon for ikke totalt obskure telefoner. For frekvenser må en nesten sjekke ut hvilke vi har her i Norge og hva som er vanlig i landet du er i og telefonen du har tenkt på.

     

    (Selv vurderer jeg få noen til å ta med seg en Xiaomi mi5 Pro fra Kina. Tror jeg sjekket at frekvensene var greie for EU og Norge, men noe mangelfulle for USA, men må selvsagt dobbeltsjekke dette før evt. kjøp)

     

    Ahaa.. jeg orker ikke fikle med slikt selv, for det er jeg ikke flink på, så alt sånt bør være på telefonen fra før. Akkurat nå er jeg i Vietnam. Min gamle har krasjet, så jeg MÅ ha en telefon ganske raskt.

     

    Det er ikke så viktig for meg å ha 3G i utlandet, jeg setter meg som regel ned på kafeer og spør om wifi, det pleier ikke å være noe problem, men jeg trenger at den funker normalt når jeg er tilbake i Norge. 

    Hva skal jeg se og spørre etter? Sorry hvis jeg spør dumt..

  7. Hei

     

    Jeg trenger en ny telefon snarest, men jeg befinner meg i Asia for øyeblikket, og blir her en liten stund.

    Ser at jeg mister garantien når jeg er tilbake i Norge, eller at tlf ikke har norsk tastatur, at den er låst osv (??) Hva med hovedmeny? Ønsker jo at det skal stå på norsk, ikke på et eller annet asiatisk språk. Er det noe jeg skal tenke på ved kjøp av ny tlf i utlandet? Kan jeg sette inn det gamle simkortet mitt, har jeg fremdeles telenor og sånt? Haha

     

    Tenkte på Huawei Honor et eller annet

     

    Trenger svar raskt. Tusen takk!! :)

  8. Noen som har opplevd at telefonen kun vil skrus på i sikkermodus? Skjedde plutselig i går natt etter at den ble behandlet litt røft.

    Når jeg skrur den av, kommer jeg til en helt hvit skjerm med skrift jeg ikke skjønner en dritt av. "hboot" modus står det bl.a.

    Får jo ikke brukt apper eller noe som helst, og volum ned funker heller ikke

     

    Eneste måten jeg får skrudd den på, er å trykke på begge volum og powertasten, men da skrus den på i sikkermodus som sagt, og det vil jeg ikke

×
×
  • Opprett ny...