Gå til innhold

trixter

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trixter

  1. OK, jeg følte bare at når du startet med dette:

     

    han svarte at han var veldig glad i meg og alt det der, men at han hadde problemer med kroppshåret mitt

     

    Og konkluderer slik:

     

    jeg får faktisk en sterk fornemmelse av at man helst ønsker seg noe umenneskelig når man bare vil ha en partner dersom vedkommende ikke har noe hår på kroppen. Det blir bare alt for radikalt.

     

    , så virket det som du gjorde noen kraftige antagelser om hva han faktisk mener. Det er da ikke sikkert ut i fra det vi vet at det betyr all verden for gutten, bare nok til å nevnes som en faktor som kunne gi ham noe mer lyst.

     

    Men for all del, det er lett å tolke situasjoner i samme kontekst som man selv har opplevd dem, så kanskje dine "hårprater" spiller inn.

     

    Uansett, poenget er at det:

    a) Ikke er noe galt, feil eller unormalt å foretrekke hårløse jenter (eller gutter),

    b) ikke er noe galt, feil eller unormalt i å være (naturlig eller ei) hårløs,

    c) bør være helt opp til den enkelte om man vil fjerne kroppshåret sitt eller ikke

    d) er vanskelig å være ærlig om slike ting som at man foretrekker partneren hårløs, fordi det _kan_ (mis)oppfattes som sårende, og

    e) bør settes pris på når partneren faktisk er ærlig og stoler nok på en til å snakke om det likevel.

  2. Jo, jeg får faktisk en sterk fornemmelse av at man helst ønsker seg noe umenneskelig når man bare vil ha en partner dersom vedkommende ikke har noe hår på kroppen. Det blir bare alt for radikalt.

    Hvor tar du dette fra? Det står ingenting om at han bare vil ha henne om hun fjerner alt håret sitt. Han er derimot ærlig om hva som gir ham mindre lyst. Hva er galt med det? Din reaksjon tror jeg forresten bare ville gjort gutten mye mer tilbakeholden med denne typen litt vanskelige sannheter senere. Ikke særlig produktivt i et forhold, med andre ord.

     

    Når det er sagt, skal han selvsagt få han sin smak i fred. Men, han kan ikke kreve noe av kjæresten som han ikke er villig til å yte selv, og det å sørge for å være kroppshårfri til enhver tid, det er faktisk en ganske omfattende jobb. Spesielt dersom dun også teller på fy-listen.

    Igjen, hvorfor tror du dette er et "krav"? Virker som om du tillegger gutten i det første innlegget en del holdninger og meninger du ikke har grunnlag for.

     

    Hvorfor kan man kreve noe av en partner bare fordi man er villig til å gjøre det selv?

     

    Dessuten er det da mange som holder seg helt hårfrie.

  3. Ja, jeg mener selvsagt ikke dem som går på cellegift eller av andre medisinske eller naturlige årsaker ikke har en kropp med noen form for hårvekst. For oss andre, er det kroppshår en del av det å være menneske. Det kommer enten vi vil eller ikke. Ja, det er en fæl, fæl verden.

    At hårene kommer, er nok ganske vanlig, ja - men her var det snakk om å beholde dem, og det er veldig mange som velger å fjerne denne hårveksten, uten at det er noe "umenneskelig" eller uvanlig med det.

  4. Slik jeg tolker det første innlegget, synes jeg ikke han gjør noe galt. Han får spørsmål om hvorfor han har litt manglende interesse fysisk, og forteller ærlig om noe som kunne gjort det bedre.

     

    Om hårvekst er noe som tar vekk lysten hos ham, er jo ikke det noe han velger, det er bare slik det er for ham. Alternativet er at han ikke sier noe, og enten fortsetter å vise lite interesse, eller presser seg til å gjøre noe han ikke føler for. Er det en god løsning?

     

    Å si at det "ikke er menneskelig" å være hårløs er selvsagt helt feil.

     

    jente19, hva du gjør er så klart helt opp til deg. Det er på ingen måte noe han kan kreve av deg. På den annen side er det ikke noe galt eller uvanlig i å gjøre det heller, om du ikke har noe imot det. Uansett bør du prate med ham, og fortelle hva du tenker; kanskje dere kan finne en løsning sammen. Det verste du kan gjøre, slik jeg ser det, er å bli sint.

×
×
  • Opprett ny...