Gå til innhold

jeanettehey

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jeanettehey

  1. MB2 - jeg tenker som deg! :)

     

    Personen bor 100 mil unna meg, så jeg skjønner ikke at han ikke kunne pakke det inn bedre :) Var jo ingen problem for han å være høflig uansett :) Er ikke akkurat deilig å bli pult, og så få høre: jeg ønsker overhode ikke mer kontakt .... og thats it.

     

    Men ja er enig med deg MB2, og slike mennesker er man glad viser hva de er, før man har det gående lengre med dem ;) Jeg vil ikke ha meg en slik type igjen :) Og jeg synes det var vondt , men ser positivt på erfaringen , en lærer hele livet :)

     

    Ikke vits i å lage noe nummer av slikt heller. Bare move on - han er ikke verdt mer :)

  2. Det er kanskje vanskelig å forstå min side her..... At en slik kort setning stikker..... dypt i hjertet.... Gjør veldig vondt....

    Jeg synes at det er dårlig gjort. Han har gjort dette før mot meg, og så kommet tilbake, kan jo være at han kommer tilbake igjen....

     

    Jeg har opplevd bedre avslag, der jeg har møtt en mann som aldri har blokket meg på msn eller noe. Og behandlet meg langt bedre for min del, slik det ikke ble så surt....

     

    Bare tenk dere selv, på setningen han skrev:

     

    Jeg ønsker overhodet ikke å ha mer kontakt med deg. Vennligst aldri svar på denne beskjed, for jeg vil overhode ikke vite av deg mer.

     

    Og dette etter ubeskyttet sex... jeg lurer på om jeg er følsom som ikke liker sånnt... hehe....

  3. Jeg er singel, og vært på forskjellige nettkanaler, og prøvd å bli kjent med menn. Men får et inntrykk at mange er kun sexuellt motivert....Noen andre som har erfaring med nettdating, og har tips å gi.... Er det mange som kun er ute etter å havne i buksa? eller er disse personene ute etter mer, selv om de snakker om sex hele tiden? Jeg forstår meg ikke på dem ? ......

     

    Noen som har litt tips å gi til meg :)

  4. Tenk deg dette: at du møtte en person noenganger og hadde ubeskyttet sex. Den personen viste masse følelser for deg. Uttrykte følelser til deg, osv... Og fortalte deg at det var deg den personen likte best av alle den hadde hatt.

    Etter treffet skriver vedkommende til deg , - rett frem, kort og enkelt: Jeg ønsker overhodet ikke mer kontakt med deg. Synes dere det er høflighet, eller pen måte å håndtere ting på fra vedkommende side... Hva ville dere tenkt hvis dette skjedde?

     

    1. Beundret vedkommende, og tatt vedkommende imot med åpne armer hvis den kom igjen.

    2. Tenkt at vedkommende ikke var et tap.

    3. Synes personen er vinglete, og tåpelig.

    4. Synes vedkommende er snill.

    4. Avskydd vedkommende forever, og tenkt at dette var et ufordragelig menneske.

    5. Tenkt at vedkommende var en idiot.

    6. Elsket vedkommende og unnskyldt vedkommende for det personen gjorde, tiltross for at det ble slik.

    7. Vært skuffet, og tenkt at dette menneske er tåpelig, og at det var bra personen viste det.

    8. Drømt om å oppleve noe lignende igjen.

     

    Gøy å høre en meningsmåling her for hvordan folk tenker i slike situasjoner, gi et kort og enkelt svar med tall... :)

  5. ser ikke ut til at han fyren skjønner at han SÅRER meg......

     

    Han kunne vært mer ærlig, og avsluttet med meg, sagt seg avsluttende, og behandlet meg mer verdig. Han har aldri sagt seg ferdig med meg, men vet at han roter og står i med andre ja.

     

    Jeg kan ikke fortelle søsteren min sin bestevenninne dette, for hun godtar at han er sånn, og håper at han er mer intressert i henne. Hun henger på han hele tiden, og hun er slett ikke pen heller, så forstår ikke smaken hans. Ikke for å snakke om utseender, men for å si sannheten at jeg synes jeg er langt penere enn henne. Æsj for en type han er.

     

    Sårer meg at han er sånn ja, og selv om jeg er svak for hans ytre, så bør jeg vel blokkere han og vise alvor for at slik behandling liker jeg ikke.... Han har jo sviket henne også, med å rote med meg mens han hadde henne der, så sviker det er han uansett.

  6. jeg bare vurderer på om jeg skal blokke han... fordi det sårer jo meg at han brukte meg bare for sex, og så går han turer med en annen dame, som er bestevenninna til søstera mi.

     

    Jeg surer kanskje uten grunn. Kanskje det er normalt å være blid på han selv om dette skjer. Og at jeg skal heller allikevel beholde han som venn på facebook og ta det med et smil , og være glad på hans vegne at han har så god kontakt med henne :)

  7. har en facebook venn som er en tidligere elsker av meg....

     

    Jeg vil høre hva dere synes om dette..... Skal jeg blokke han?

     

    Han rotet med meg flere ganger, men tok seg aldri tid til annet enn å hoppe i buksa mi, og så si hadet. I mellom et av treffene våre innrømmet han at han hadde stått litt i med en venninne av min søster. Og så var jeg dum og allikevel løp ned til han, og hadde sex med han igjen, og så plutselig etter sexen så snakket han ikke til meg lenger, og ble stille Men jeg ligger på facebooklista hans fremdeles. Nå sto det på siden hans at han og min søsters venninne hadde gått på tur på fjellet sammen - søsteren min sin venninne takket han for en herlig tur på fjellet på facebooksiden.... Ville dere blokket han? føler han er useriøs og dum som har holdt på å lekt med meg på denne måten.... Det gjør vondt hele greien... Og kanskje jeg burde vise hvilke avstand jeg tar til han... eller er det teit av meg?

  8. Fy void.. Ligge med henne en gang, og så ikke gidde å ha mer kontakt med henne? Fy!!!!! slem du er...

     

     

    Nei. Jeg har det motsatt. Jeg har vært med så mange nå at jeg er jævlig lei av å "date" folk. Er nesten bedre å bare ligge rundt altså. Førsteinntrykket er som regel bra så da er det nesten bare å ligge med hun en gang og så ikke la hun ødelegge det ved å bare ikke gidde å ha mer kontakt med henne. Er bare så kjedelig med alle disse damene som leter etter en sponsor til sko samlingen sin.

  9. Jeg er singel. Har profiler ute på nettet der jeg blir jeg kjent med folk. Jeg er livredd å

    gå på date, livredd for avslag..... Livredd for å se på mailen , og telefonen etter daten. Redd for å merke uinteresse, og ikke høre mer fra vedkommende.

     

    Er dere andre som meg også?

     

    Jeg må lære meg å bli tøffere på denne fronten! Tar evighet til jeg våger å date en ny en fra å hatt kontakt med en annen...

  10. Når dere snakker om sex og roting... så er det slik at de mannfolkene som roter rundt nødvendigvis ikke trenger å være pene i det hele tatt... Jeg synes ikke de mannfolkene jeg har hatt som har vært slik har vært pene!

     

    Jeg kan da bedømme mitt eget utseende, og synes faktisk at jeg ser langt bedre ut enn gjennomsnittet. Og alle sier jeg er søt, så og si, får ofte høre at jeg er veldig søt. Men allikevel så blir jeg veldig stressset og usikker når jeg blir behandlet som om jeg er en dritt......

     

    Så ikke si at det er bare pene menn som roter, skal jeg sammenligne mitt utseende mot dems så synes jeg at jeg ser bedre ut i forhold til disse mannfolkene vi snakker om.

  11. Jeg er en dame på 33 år. Har fast jobb, kapital og 2 barn på 9 og 12 år.

    Det har vært brudd lenge med eksen, men vi bor fortsatt i samme leilighet. Jeg sliter med å finne meg en leilighet nær her jeg bor.... Og mange av leilighetene blir for dyre, og etterspørselen på leiemarkedet er altfor stor.

     

    Synes 11 000 kroner for en leilighet med to soverom blir altfor dyrt for meg. Da bruker jeg opp alle pengene jeg tjener bare i leien.

    Eneste mulighet jeg har for å klare meg, er å bo alene i en liten leilighet med 1 soverom, ingen leiere vil ha meg boende i en liten leilighet med to barn, så har funnet ut at jeg må bo nær faren og at han må ha barna. En liten leilighet ligger på mellom 5000 - 9000 kroner, og det er mer enn nok å betale.

     

    Kan noen gi meg noen råd, står i villrede, om hvilke boligtype jeg skal satse på å få leie?

    Hva er best å gjøre i denne situasjonen?

    Forholdsbrudd og barn og bolig er kompliserte saker. Og etterspørselen er enorm på markedet.

  12. Greit at du sier at du ikke er sånn :) Flott å høre. Det har med respekt å gjøre.

     

    Grunnen til at jeg rotet med han fyren var at jeg var langt langt nede, pga andre situasjoner.... Så jeg var i det svake hjørnet selv. Vet jo at jeg kan klandre meg selv for det også, men jeg håpet i det lengste at han ikke var ute etter bare sex, at han egentlig ville ha meg - for en drømmer jeg er......

     

    Han har sagt at han har rotet med svært mange. Og han puler uten kondom , spruter og alt.... Så jeg trodde jeg betydde noe for han, men ser slett ikke slik ut.

    I dag var han på chatten på facebook uten å gidde å hilse på meg engang.... Og sånn har han vært mange ganger før, for så å komme innom jobben min -et sted der han vet jeg jobber og han ikke trenger å gå... - han pleide aldri å gå dit før han kjente meg sa han. Så skjønner ikke hva han vil meg tiltider. Men men.... ser ut som om han ikke eier følelser og at det er bare sex han vil ha hos mange jenter..... Får inntrykk av at han hopper ned i nye underbukser hele tiden, utifra hva han har sagt til meg..... æsj..... slik er ikke jeg.... Og håper det fins mange menn som ikke er slik.... :)

  13. LOL... Sa jeg for å etterligne fyren jeg hadde kontakt med....

    Han sier alltid LOL... eller skriver han LOL, og det synes jeg er fjortisfakta også. Umodent språk, spør du meg.

     

    Jeg er over 30.

     

    ja, vi hadde sex uten kondom og han sprutet i meg. Men jeg håpet da at han følte mer enn å bare rote på. Synes det er kvalm oppførsel. Men det er nok ikke bare meg som er såret. For han sier han har rotet med veldig mange...... Så trøste meg.....

     

    Og i dag var han på chat på facebook uten å klikke meg opp engang... Sånn har han gjort før, for så å komme innom jobben min der han ikke trenger å gå engang.... Og når han kommer innom jobben min så tror jo jeg at han føler for noe... og blir lurt følelsesmessig vær gang....

×
×
  • Opprett ny...