Gå til innhold

Ken@th

Medlemmer
  • Innlegg

    238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ken@th

  1. Som topic sier. Jeg får ikke frem noe bilde på prosjektorene på noen av valgene jeg kan velge mellom "Clone\spanning" etc.. forcewaren detecter Prosjektoren men lite gang på sakene kan man si. Jeg bruker DVI kan bruke VGA men ingen av delene fungerer..

     

    Noen som vet hva som kan være gale her ? Noe jeg må fikse ? bugg i driveren ?

    bruker Forceware 93.71! har prøvd med 91.71.

  2. Virker som om du har svak PSU sånn som meg (kjører SLI) da den bare plutslig restarter når noe grafikk messig krevende starter ?

    7218888[/snapback]

     

     

    Jeg har en Hiper 730 skal ikke være noe problem med den.. jeg har også en Hiper 580 som jeg kjører diskene mine på. har 11stk.. Tror problemet ligger i OC ram. har satt ned til 166 mhz nå.. ser positivt ut til nå...

    Men blir å skifte ut nå til FX-62, kansje en X6800 og nytt HK, kanskje et par gb med noen skikkelig ram.. tenkte å bestille nå i dag. PM meg de som har anbefalinger for am2\775 HK til disse cpuen og noen fine brikker..

     

    Edit: Leif

  3. Hei! Glimrende tråd! Jeg har en 64 3700 @2.4 ghz og kjører 7900 GTO @ 700\800, av og til så bare restarter maskinen seg.Et merkelig problem tempene er fine på både cpu og chip og gpu. Gpu på 42 grader load og cpu på 38 grader load.

    Ligger på 54-5700 pts i 3dmark 06. Lurer på om noen har funnet ut hvilke drivere som er best til dette kortet ?

     

    Edit: leif var på besøk!

  4. Nei jeg har ikke fått noe svar ifra NGT, dem opprettet bare en feilmelding.

    Kan nokk bare glemme å få adsl2+ til å fungere 100 % Enten har du hastighet stabilt og ustabil Latency ellers har du Stabil latency og ustabil hastighet. Jeg har nå sakt opp NGT og Fiberen ifra lyse er gjennom husveggen og klar til å termineres.

  5. Det er bare det at det er evig mye mer stress med PPPoA. PPPoE er mye lettere siden de fleste routerer har funksjon i menyen for det. Da er det bare å velge det og så smekke inn brukernavn og pass. Min Linksys har fks ikke PPPoA funksjon så jeg får ikke satt opp siden jeg er NY kunde hos NGT og bruker PPPoA, er vell heller div områder som

    har gått over til PPPoE. jeg har forøvrig Linksys WRT54GS router.

  6. Link-informasjon

     

    Oppetid: 0 dager, 0:05:53

    Modulasjon: G.992.5 Annex B

    Båndbredde (Opp/Ned) [kbps/kbps]: 1.461 / 20.320

    Data Overført (Sendt/Mottatt) [MB/MB]: 1,92 / 8,24

    Ut-effekt (Opp/Ned) [dBm]: 12,5 / 19,0

    Linjedemping (Opp/Ned) [dB]: 4,0 / 7,0

    SN Margin (Opp/Ned) [dB]: 8,5 / 9,5

    Leverandør ID (Lokal/Fjern): TMMB /

    Tap av Framing (Lokal/Fjern): 0 / 0

    Tap av Signal (Lokal/Fjern): 0 / 0

    Tap av effekt (Lokal/Fjern): 0 / 0

    Tap av Link (Fjern): 0

    Feil sekunder (Lokal/Fjern): 0 / 0

    FEC Feil (Opp/Ned): 54.852 / 1.285

    CRC Feil (Opp/Ned): 2.508 / 0

    HEC Feil (Opp/Ned): 1.471 / 0

     

     

    Jeg ser at Signal to noise marginen har blitt lavere de siste dagene.

    Men hva slags betydning har FEC Feil ? det er jo ganske mye opp der som er feil :p

  7. Jeg sliter som F med adsl2+ ifra jeg gikk over fra NGT Adsl free 6500\800 så har jeg fått høyere MS jeg har samme hastighet ned i TCP mellom 5-6 Mbit i følge Tptest og digi.no Uploaden har gått opp til 1100 kbit/s laster opp i ca 150-160. UDP @ Tptest så får jeg hastighet alt ifra 14-19 Mbit ned og 1200-1400 Opp.

    Når jeg laster fks med flere Ftp clienter så får jeg lasta ned rundt 1.8-2.1 Mb/s. Mens med 1 client får jeg max 700kb/s. Pingen er som sakt blitt en god del høyere ifra 15 ms til vg.no til 22 ms! Modemet syncher på 22678\1324

     

    Jeg har snakka med NGT, men de kunne ikke finne noen feil eller noe slikt:(

     

    http://home.no/doxo/Adsl2+.bmp

     

    Der har dere screen av TPTEST!

     

    Noen andre som har samme problem som vet hva som kan løse dette ? Jeg har Speedtouch 546I og en Linksys wrt54GS router bak den. Jeg har ikke Briged Speedtouchen!

  8. Hei!

     

    Jeg har akkurat skaffet meg en Toyota Corolla 1.6 XLI 89mod men er førstegang reg i nov 89, mån tro om det er en 90 Mod ? ( jeg er helt grønn på disse maskinene)

     

    Jeg ser at det er rundt luftfilter innsats på den trodde ikke at 1.6 Maskinene hadde dette ? dette er en forgasser motor. også står det en 1.3 Magnifold på denne.

     

    I følge den forgje eieren sa han at eieren som hadde denne før han, hadde hatt en gt maskin i denne. Jeg lurte på om noen av dere kunne slenge ut noe info om disse maskinen, og alt dette her med tall tror maskinen er en 4A-GE? og hvilke mod har denne maskinen ? og ser noen skriver corolla E10 ? E92 ? hva er dette for noen mod av corollaen ?

     

    Mvh Kenneth

  9. Samme var mitt problem med Telenor de kunne ikke levere 6000 vist dem satt på "Ustabil profil" Klarte de 5000, det syncha modemet med. Men lå på 45-4800. Fikk NGT 15 Mars i vente på Adsl2+ har jeg fått 6500\750 Linjen, Den syncher på 7000\800 og jeg måler 5900-6100 på digi.no og 700-800 Opp. Jeg har 585m med 0.6 og høyere. Så jeg mistenker at telenor har en god del eldre DSLAMER i sentralen enn NGT, at det er dette som gjør det. Telenor prøvde 3-4 Ganger å sette opp linjen til 6mbit med 2 Tekniker som var i huset her å i sentralen, Ingen fant feil. Er rimelig sikker på DSLAMENE til telenor. Sier seg selv med Kvantum selskap som sitter på gjerdet å følger utviklingen, uten å gjøre noe selv.

     

     

    Edit : Et par Leifer

  10. Heisann! Zyxelen er noe dritt, det er bare å kaste egentlig. Jeg venter også på 516i routeren, ca 1 og en halv uke siden de bestilte nytt til meg. men har enda ikke dukket noe sendingsnr. Jeg ser at Synchen til sentralene leverer, 7008\128 altså Upload speeden varierer i hytt å pine, Noen dager ligger den på 700-800 andre så er den nede i 128.Noen som vet hva dette kommer av ? rimelig irriterende.

  11. Ja jeg vil også bruke Linksysen. Det må jo være en måte å få bridge Zyxelen ? vist ikke går den i retur og jeg får en Thompson router og de er enkle å bridge. Eneste jeg ikke skjønner med Bridgingen er at det finnes ingen valg av PPPOE på linksysen ? bare OA. Og man må ha PPPOE for å i det hele tatt få kontakt med NGT.

     

     

    En ting til!

    Hva kommer det av at nå Zyxelen går i dank, Så er Linksysen ufattelig treig ? det var aldri noe problem med noen av de andre ISPer jeg har hatt den på, når jeg mista nett elns.

  12. Vi alle som har bestilt ADSL2+ som er nye kunder, får bare ADSL free 6500. i vente på å bli overført til ADSL2+. Så laffi boy du er ikke alene med hastigheten. Problemet med hele Zyxelen er nokk firmwaren NGT har fått Plåtta inn i routeren. Den er nokk full av såkalte IT Nerder ifra NTNU shit,som er "pro" som har drevet på med data siden 2002. Det er Teknikere det. ( NEI EG LØYG ) Routeren skal fikses eller så ryker hele driten i søppla.Nekter å betale porto for å sende routeren tilbake for det er den ikke verdt en gang. Vi har forbrukerrådet på våres side, så dem som ikke vil betale kan bare be NGT dra til H"#

  13. Enig her asså! Merkelig av NGT og ikke begynne feilsøking en gang bare ignorerer kunder imens dem får i driftsatt alle de nye kundene sine slik at krigen mellom Telenor å NGT blir enda større. Forbanna selskap. har mistet nett flere ganger men en ting jeg har merket, lastet ned Limewire for å teste, og da viser det seg at Limewirer klarer å laste som bare F... uten at linjen ramler ned. Jeg har også bare Free med 5800 Kbit i snitt og 700 opp i snitt. Telenor klarte ikke å levere mere en 4500-4800 Enda linje lengden min er 687 M og 0.6 og Nye DSLAMER og ikke mye DSL kunder igjen på sentralen iogmed at de fleste har komt seg på Fiber ( Lyse) ville nå tro at NGT kunne Levere rundt 6500-7000 med de nye DSLAMENE sine. Lukter mye svidd rundt her regner med å flytte ganske kjapt hjem til min far igjen, som har Lyse.

  14. Thompson routeren har samme problemer som Zyxel routeren. Det kan jeg bekrefte etter som jeg har lånt meg en 546i. Det er noe med Firmwaren til disse som bugger:(Kan også være noe med Synchen til de nye DSLAMENE de har slengt inn i sentralene.

    Ingen som vet hva det kan være ? Det funker fint å spillet etc.. DØN STABILT men med en gang man starter å laste P2P eller FTP så går den under.

  15. Heisann! Jeg lurte på om det er bilens eier som må hente ut skiltene. Eller kan jeg som har kjøpt bilen, uten å ha levert inn Salgsmelding hente bilen ? Bilens Eier bor i bergen mens sønnen som jeg kjøpte den av bor i stavanger. Blir veldig mye å komme helt ifra Bergen til stavanger for å hente noen skilt. Som ikke tilhører han lengre en gang.

  16. En ting dere bør være obs på.

     

    Jeg sjekket "mitt abonnement" hos ngt og så at det stod ADSL Free som abonnementstype. Ringte og lurte på hvorfor det (snakket med salgsteamet siden jeg ikke gidder stå i 20 minutter telefonkø til support) og de sa at jeg først fikk Free før jeg skulle få Mega Free etter et par uker.

     

    Dette hadde jeg aldri hørt om før og stod ikke i bestillingsbekreftelsen jeg har fått. Der stod det forøvrig ikke noe om hvilke abonnement jeg har bestillt i det hele tatt.. Tipper det er for at ngt skal ha sitt på det rene.. "nei du bestilte ikke noe Mega Free fra oss"

     

    jaja.. håper det ordner seg .. :o)

    5732793[/snapback]

     

     

     

    Det samme står hos meg også. Jeg får ikke installert linjen før 15.03.06 Så får vente å se om det er en annen hastighet enn 6 Mbit. Dette må jo være noe tull ifra NGT. Får jeg ikke ADSL2+ Som Kundeservice sa at jeg skulle få. Kommer det ikke på tale om å være noe NGT Kunde hvertfall. for noe forbanna tull! Jeg bestiller ikke ADSL2+ også får jeg NGT sin 6 Mbit i stede for Telenor sin 6 Mbit.

×
×
  • Opprett ny...