Gå til innhold

Vlricus

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vlricus

  1. https://www.torproje...ad-easy.html.enForeslår at flest mulig hiver seg på dette. Beste er selvsagt å kjøpe seg vpn tjenester, men TOR-prosjektet er gratis :)
    Ikke bruk TOR til torrents. Det er alt for tregt på grunn av alle hoppene i nettverket.

     

    Det stemmer nok fenele. Blir også nevnt på TOR-siden at bittorrent og TOR er uforenelige hvis man ønsker å opprettholde sikkerheten. Men hvis man ønsker ha gjennom ip'en sin på trass,(som jeg vil), så er det et greit aalalternativ.

  2. Gamer.no; forteller om gårsdagens nyheter, i morgen!

    "Gamer.no kan videre fortelle om at det nå kan brukes internett uten kabel. Det har blitt kalt Wi-Fi, men om det blir noen hit vil tiden vise."

     

    Til Android finnes forlengst programmet GEMRB som er en app som lar deg kjøre SAMTLIGE SPILL fra TSR sine Dungeon and Dragons-games som Baldurs Gate 1-2, Icewind Dale 1-2, Planescape og Never Winter Nights. Du trenger bare dumpe dine eksisterende installerte PC-spill sine filer inn på andoid med gemrb, skrive om en liten tekstfil som ligger med, (instruksjoner for å skrive den om er i selve tekst-filen og er svært oversiktelig), og deretter er det bare å kose seg hele veien til banken.

    Ps. touchscreenen funker i spillet.

     

    F to the U

     

    Prøv å late som dere er journalister iallefalll.

  3. @Vlricus: Er nok særs få som kjem til å sakne deg om du vel å lese og kommentere ein anna stad.Mitt fordjupningsfag var sarkasme.Elles, så gledar eg meg stort til Trials! Storkoste meg med det første spelet!

     

    Er særs få som bruker nynorsk i forumet her også. Hører ikke meg klage på at du mer interessert i oppmerksomhet enn å tenke selv. Det ville jo vært å spore av...

    Fordypningsfaget ditt burde du fordypet deg mer i. Det kalles ironi i ditt tilfelle. Godt at du prøver iallefall.

     

    Og en liten beskjed:

    forumet diskusjon.no har ikke total sensurt-rett selv om admins har tilgang til å gjøre det; dvs. det kan være straffbart under norsk lov å slette meldinger som ikke bryter noen relger.

    Food for thought.

  4. (jeg legger ut min kommentar igjen fordi: den har informasjon, og den er ikke støtende)

     

    Staten Norge burde ta tilbake telenettet de ga til Telenor i sin tid, da de ikke makter å holde nettet oppe eller drifte det tilstrekkelig.

     

    Da det er sagt, så kan Telenor pårope seg en slags "å-så-overrasket-vi-er-over-mobil-utvikling", men dette vitner bare om total mangel på visjon siden år 2000.

     

    Det at Telenor klarer å utvide forretningene sine med 135millioner potensielle kunder SOM ALLE SKAL BRUKE MOBIL-DATA ER JO GANSKE RART. (http://www.tu.no/forbruker/article299393.ece)

     

    Sitat,:"Selskapet skal gi bort teletrafikken gratis til brukere i Thailand, Malaysia, Pakistan, Bangladesh, India, Montenegro og Serbia som benytter Wikipedias mobile nettleksikon."-sitat slutt.

  5. Og bare for å ta emd hardware.no sine egne retningslinjer detaljert i Tekstreklameplakaten, sitat: [...]Tekstreklame er uforenlig med god presseskikk. Alle former for sponsing som kan føre til tekstreklame, må unngås.

     

    1. Produktomtaler og produkteksponering skal være journalistisk motivert. Utvalg av produkter eller tjenester som omtales, og informasjon som formidles, skal skje på grunnlag av journalistiske vurderinger. Hensikten må aldri være å reklamere for produkter eller tjenester. Også presentasjonsformen må være slik at stoffet ikke oppfattes som reklamebudskap.

     

    2. Temabilag og temasider er redaksjonelle produkter som stiller særlige krav til journalistisk integritet. Både planlegging, innhold og presentasjon skal skje i pakt med ordinære prinsipper for redaksjonell uavhengighet og kildekritikk. Annonsebilag er ikke et redaksjonelt produkt, og skal ha en form og en merking som gjør at det ikke kan forveksles med redaksjonelle bilag.

     

    3. Vær kritisk ved bruk av produkt- og firmanavn og lignende som er satt som navn på arrangementer, arrangementsteder eller tilsvarende. En eventuell bruk skal være journalistisk motivert. [...] " sitat slutt.

  6. Kan selvsagt ta meg tid til å utdype:

    Jeg er misfornøyd med hardware.no sin fremstilling av næringslivsprodukter, der de i utgangspunktet prøver å lure sine lesere til å tro at de har gjennomført noe som ligner på en metodisk sammenligning på gitte produkter. Det er åpenbart at hardware.no foretrekker enkelte produkter/produsenter og misliker andre. Det har svært lite med god journalistikk å gjøre. Kjøpt og betalt. Enkelt og greit.

    • Liker 1
  7. Apple sine produkter er godt over middels, men facist-strukturen som firmaet bruker er helt skammelig. Jeg kan fortsatt huske Apple-fansboys som stille seg opp i hylekor hver gang det kom en ny windowsversjon, for å proklamere at vi som brukte windows støtte uærlige mennesker som ikke kunne kode; jaja, velkommen til 2012. Apple fyller produktene sine med billigest mulig komponenter og spyr ut drittkonsepter (les iStore/iWhore) så lenge kundene er dumme nok til å betale. Og kundene klarer ikke å kaste pengene raskt nok ut vinduet.

    Dere som kjøper Apple nå: dere støtter uærlige mennesker som ikke ønsker å gi dere et godt produkt men som heller vil selge dere neste dings når de er ferdige med å runke den frem på tegnebordet.

     

    ps. Steve Jobs var nok en bra mann, fred ved hans minne, men Apple-firmaet har IKKE mulighet til å smykke seg med arbeidsinnsatsen til en død mann!

  8. Jeg kan ikke si at jeg har klart å gå tom for ting som jeg vil spille, men grunnen til det er at jeg hyppig bytter spillesjanger etter humør og interesse der og da.

    Har pc, ps3 og en ds. Mellom de konsollene og pc'en så er jo spille mulighetene enorme.

    De vanligste spillene og hva jeg vanligvis "hopper" mellom:

     

    Fallout: New Vegas (ps3)

    Naruto Shippuden Ninja Storm 2 (ps3)

    Kingdoms Hearts (ps3/ds)

    Tekken 6 (ps3)

    Advanced wars (ds)

    Golden Sun (ds)

    Age of Wonders 2 (pc)

    Heroes of Newerth (pc)

    emulator for å spille de gamle stjernespillene: (pc)

    Moonspell

    Lost Dutchmans Mine

    Lure of the Temptress

    Wings of Fury

    Lemmings etc.

    men viktigst:

     

    Continuum, a.k.a Subspace, http://www.ssgn.net/downloads.php<---- gratis

    Dette spillet er helt genialt. Hvis du vil ha en litt lengre læringskurve for spillingen og en del utfordringer så sett i gang. Spillet er en klient som gir tilgang til flere "soner" med forskjellige global-rules. Den mest populære sonen heter Trenchwars, men den er for slowmo pyser ;)

    Den beste sonen er extreme-games. Dette spillet er kun multiplayer. Originalt gitt ut i 1997(?).

    Som sagt gratis og ingen registrering er nødvendig.

     

    Advarsel Advarsel Advarsel:

    Continuum er svært avhengighetsdannende.Continuum kan fremprovosere sinne-annfall av tastaturknusende proposjoner.

     

    Mitt nick på extreme-games: Vlricus1

     

    Håper å se noen av dere der.

    mvh Dan

×
×
  • Opprett ny...