Gå til innhold

Holteberg

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Holteberg

  1. Ja, det kan jeg også, syar2003, men det fungerte heller dårlig. Dog fikk jeg en klar forbedring i ytelse da jeg nå endret strømforsyningen fra det som het "Power4Gear Quiet Office" til "Power4Gear High Performance". Dette hjalp også betraktelig på spillopplevelsen på Football Manager. Alt gikk uendelig mer smooth.

     

    Fikk også tips om å deaktivere driverne til det intgrerte grafikkortet, men det tør jeg ikke i tilfelle Nvidia Optimus-systemet da skulle slå seg vrang. Håper Nvidia kommer med en fix som fikser dette fullstendig snart.

  2. Hei folkens.

     

    Maskinen min fungerer, men den fungerer ikke slik jeg kan forvente. Derfor føler jeg dette er passende forum for problemet mitt. I august kjøpte jeg meg en splitter ny pc og den skulle hovedsaklig bli brukt til multimedia, spill og skole (En bærbar Asus-maskin - 15,6 tommer). Før jeg går nærmere inn på problemet kan jeg ramse opp noen spesifikasjoner som gir et bilde av pc'en:

     

    • RAM: 8 gb.
    • Grafikkort: Nvidia GeForce GT550M CUDA - 2 gb.
    • Prosessor: Intel® Core i7-2630QM CPU @ 2,00 ghz (8 CPUs).

     

    Dette er en pc som i utgangspunktet skal fungere utmerket til spill og annet, men det gjør den egentlig ikke - i hvertfall ikke i den grad man kan forvente. Selv enkle spill som Football Manager har et snev av hakking i seg når kampmotoren kjøres. Til sammenligning kjører kompisen min samme spill uten noe som helst hakking, og han har på langt nær de samme spesifikasjonene. Tror de er omtrent dette:

     

    • RAM: 3 gb.
    • Grafikkort: Nvidia GeForce GT420 - 2 gb.
    • Prosessor: Intel i5 - 2,4 ghz (4 CPUs).

     

    Jeg tror problemet mitt ligger i at pc'en min benytter seg av såkalt splittet grafikk. Jeg har et integrert Intel-grafikkort som benyttes til vanlig bruk, og Nvidia-kortet, som jeg nevnte, som slår inn når maskinen finner det nødvendig (Dette kortet er eksternt). Det er også verdt å nevne at hvis jeg kjører DXDIAG så finner det bare Intel-kortet, men det er kanskje fordi det er det interne kortet.

     

    Jeg vet maskinen kan mer enn den viser nå, så kunne noen vært så behjelpelige og hjulpet meg med å få optimalisert den? På forhånd takk.

  3. Aha ja. Jo det hadde jo vært et festelig scenario som ikke hadde vært meg imot. Dog sitter jeg med en rar følelse av at Getafe klarer seg, og at de kommer til å hore rundt på markedet, i likhet med Malaga sist sommer.

  4. Blir utrolig spennende å se hvordan dette blir. Hvis jeg måtte velge hvilket lag som skulle rykke ned blir det Getafe. Et nedrykk kunne kanskje gjort det slik at det ikke blir noe Team Dubai.

     

    Å joda. Avatalen er inngått for lengst og logoen deres er endret, dog ikke på draktene enda tror jeg.

     

    320x.jpg

  5. Kun én kamp gjenstår av sesongen og det er i bunnen det er kamp nå. Barcelona har vunnet, Champions League-plassene er delt ut, og det samme er Europa League-plassene. Men det er fortsatt seks lag som kan rykke ned, sammen med Almeria og Hercules som allerede har vært klare en stund. Her kan vi se bunntabellen, før vi går inn på de enkelte lagene:

     

    13: Mallorca - 44 p

    14: Real Sociedad - 44 p

    15: Osasuna - 44 p

    16: Getafe - 43 p

    17: Deportivo - 43 p

    18: Real Zaragoza - 42 p

     

    Disclaimer: Alt som følger avhenger av at Real Zaragoza faktisk tar minst et poeng i sin kamp. Taper de så rykker de ned, uansett.

     

    __________________________________________________________________________

     

    Real Zaragoza

    Det vitale i den siste runden, og som antagelig kommer til å utgjøre forskjellen, er at Real Sociedad og Getafe spiller mot hverandre. Dette gir Real Zaragoza, som er dårligst plassert, en gylden mulighet. De møter ferdigspilte Levante i siste kamp, og med seier får de fornyet kontrakt uansett. Hvorfor? Her er tre scenarioer som kan oppstå om Real Zaragoza vinner sin kamp:

     

    A: Real Sociedad vinner = Real Zaragoza går forbi Getafe.

    B: Getafe vinner = Real Zaragoza går forbi Real Sociedad.

    C: Lagene spiller uavgjort = Real Zaragoza går forbi begge (Likt innbyrdes med Real Sociedad, men bedre målforskjell)

     

    I tillegg til dette kan de med nød overleve med uavgjort mot Levante, men da avhenger det av at enten Deportivo eller Getafe (Eller begge) taper sine kamper. Real Zaragoza har nemmelig begge disse lagene på innbyrdes og vil da passere laget/lagene som taper. Dette er alt som er interessant for gutta fra Aragon.

     

     

    Deportivo

    Laget fra Galicia har den situasjonen at alle resultater kan redde plassen i La Liga. Dog har de problemet med at begge lagene rundte dem (Getafe og Real Zaragoza) har dem på innbyrdes. Dog står det alt på om Real Zaragoza tar poeng i Valencia. Gjør de ikke de så kan alle hypoteser graves dypt ned i jorda. Seier gir fornyet kontrakt. Det samme gjør uavgjort hvis (Gitt at Real Zaragoza vinner):

     

    >> Getafe taper mot Real Sociedad

    >> Hvis Osasuna taper mot Villarreal. Deportivo har Osasuna på innbyrdes.

     

    De kan også klare seg med uavgjort, uavhengig av de nevnte kampene, men da må Real Zaragoza maks klare ett poeng mot Levante. Ved tap er de avhengig av at Real Zaragoza taper sin kamp. Om de da tar ett poen mot Levante, så taper Deportivo på innbyrdes, og rykker dermed ned.

     

     

    Getafe

    Både uavgjort og tap kan redde dem, både uavgjort og tap kan sende dem ned. Getafe møter Real Sociedad og denne kampen blir avgjørende. Seier gidder vi ikke å snakke om, da det gir dem fornyet kontrakt uansett. Uavgjort i denne kampen er selvfølgelig det som er interessant å se på. Getafe holder plassen med uavgjort hvis:

     

    >> Deportivo og/eller Real Zaragoza tar maks ett poeng hver.

    >> Osasuna eller Mallorca taper, uavhengig av Deportivo og Real Zaragoza. Getafe tar både Osasuna og Mallorca på innbyrdes.

     

    Men de kan også rykke ned med uavgjort. Dette skjer hvis både Deportivo og Real Zaragoza vinner sine kamper. Når det gjelder tap så overlever de kun enten Deportivo eller Real Zaragoza taper sine kamper.

     

     

    Osasuna

    Osasuna avslutter hjemme mot et ferdigspilt Villarreal som garantert kommer til å spare spillere i denne kampen. Det er ganske mange ting som skal gå galt om lagene på 44 poeng skal rykke ned, men her er i hvertfall det som må til for at Osasuna går ned (Gitt at de taper sin kamp).

     

    >> Rykker ned om Getafe og Deportivo tar minst ett poeng (Begge tar Osasuna på innbyrdes), mens Real Zaragoza vinner.

     

    Ettersom de ligger midt i mellom Getafe og Real Sociedad som møtes, samtidig som de har Real Zaragoza på innbyrdes, så er de sikret videre spill i La Liga uansett ved uavgjort. Tre scenarioer som kan oppstå ved uavgjort i kampen, satt opp mot nevnte kamp mellom Getafe og Real Sociedad.

     

    A: Real Sociedad vinner = Osasuna holder seg foran Getafe.

    B: Getafe vinner = Osasuna går forbi Real Sociedad.

    C: Lagene spiller uavgjort = Osasuna forblir mellom de to lagene.

     

     

    Real Sociedad

    Baskerne er et av lagene i kampen som blir sett på som rimelig avgjørende i den siste runden. De innehar 14. plassen, og i likhet med Osasuna, så kan ikke Real Sociedad rykke ned med uavgjort, ettersom dette vil holde Getafe bak dem. Med tap derimot er det en teoretisk mulighet for at de rykker ned.

     

    Real Sociedad rykker ned med tap hvis:

    >> Osasuna tar minst ett poeng, mens Deportivo og Real Zaragoza vinner (Real Sociedad tar Deportivo på innbyrdes og derfor må Deportivo ha tre poeng)

     

     

    Mallorca

    Enda et lag på 44 poeng. Som de andre er de sikret videre spill uansett om de får med seg poeng fra sin kamp mot Atletico Madrid, enten det blir ett eller tre. De ligger også best ann innbyrdes av lagene på 44 poeng, og derfor må følgende scenario slå inn for at de skal rykke ned til Segunda, samtidig som de taper selv:

     

    >> Real Zaragoza vinner, Deportivo tar minst ett poeng (Mallorca taper innbyrdes), Osasuna tar minst ett poeng, samtidig som Getafe og Real Sociedad spiller uavgjort i sin kamp (Getafe tar Mallorca på innbyrdes).

    ____________________________________________________________________________

     

    Samtlige kamper blir spilt på lørdag klokken 22:00.

     

     

    Kom med deres mening. Hva blir utfallet av den siste runden?

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...