Gå til innhold

PetriZide

Medlemmer
  • Innlegg

    316
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PetriZide

  1. Det at de har flyttet sensorrrrringene til toppen skjønner jeg på en måte at de har gjort siden de må spores av selve headsettet, men når jeg greier å skumpe borti headsettet med de "vanlige" kontrollene til rift så må da disse være 10x verre?

     

    I div skyte/buespill feks så må man ha den ene kontrollerne oppunder nesa for å sikte. Det vil jeg tro virker dårlig med disse?

     

    Eller har de en slags offset? slik at hendene dine er der hvor ringene er?

  2. Nå er ikke jeg på noen som helst måte ekspert på området, men solceller tar fint imot strøm når det overskyet. Kanskje ikke når det er full storm, men overskyet funker fint, visstnok.

     

    Ja, panelene vil kunne lage strøm selv om det er overskyet, men da betydelig mindre. Forholdene må være ganske perfekte for å få noe brukbart ut av solcellene.

     

    Ville kanskje foretrukket å ha panelene på hustaket så jeg kunne parkere bilen i garasjen og bevare lakken ett par år ekstra.

    • Liker 2
  3. Ble mildt sagt overrasket da jeg snublet over denne i en elkjøp butikk for litt over en uke siden. :wow:

     

    Har slitt ut 2 av disse i gode gamledager. Begge med ledningsproblemer. Det er vel sikkert enkelt å bytte ut den ledingen og lodde på en ny, men da de ble brukt på sånn hardplast sandpapir musematter uten mouseskatez så var undersiden ganske velbrukt.. Skraper man bort alle LAN party fra musa så har man vel alle ingredienser man trenger til biologiske våpen. Så jeg "oppgraderte".

     

    Går nok til innkjøp av en ny :new_woot:

  4. Jeg ble så skuffet av at de ikke fortsatte med Primary, Special, og Heavy weapons. Løpe rundt med 2 peashooters og ett powerweapon som en knapt får brukt.

     

    Destiny 1 ble en gigantisk nerffest pga all PVP klagingen.

     

    Hadde også håpet på at de utvidet skilltree og RPG elementene, men det ble simplifyet så mye at det ikke er noe vits å tenke på det.

     

    Destiny 2 har blitt Call of Duty in space.

  5. Skulle gjerne likt å beholdt inventory/bank, men levle på nytt går helt greit.

     

    Håper de holder PvE og PvP separat i Destiny 2.

     

    De nerfet og nerfet og nerfet så mye at det som var en superkul assaultrifle med 100skudd (nesten en nødvendighet når det kommer horder med fiender) ble en call of duty standard 30skudds rifle for å passe inn i PvP.

     

    De tok mye av den sprøe Borderlands aktige morroa, de artige våpna med festlige perks og prøvde å balansere det til svettis competitive PvP. Hvilket som gjorde PvE og PvP drit kjedelig. Synes ikke jeg gjør stort annet i det spillet nå enn konstant å løpe rundt for å finne mer ammo.

     

    Det eneste som redder Destiny er Raid. Utrolig morro når du har samlet en vennegjeng! :thumbup:

    • Liker 1
  6.  

    Koster 649kr for ett 128GB SDXC kort hos komplett.no

    Dette er jo en meget bra nyhet. Skulle ønske Sony hadde vært like smart å gådd for samme type lagringskort på PS Vita når den kom ut. Måtte ut med nærmere 800kr for 16GB lagring til den i 2013.

     

    Om du tar 128GB, trekker fra 10GB ca som man ikke får brukt og så går utifra Zelda som er på 13GB så har man likevel plass da til ca 9 spill på maskina. Med tanke på hvor rask internett de fleste i norge har tilgang på nu så er 13GB spill relativt små og vil gå relativt fort å laste ned om man vil slette å bytte ut med noen andre.

     

    "Cave Johnson - I punch those numbers into my calculator it makes a happy face" :)

    Oh man du minner meg på min lommeboks værste mareritt. Jesus jeg var 14 år og skulle kjøpe egen vita for egne penger (fantastisk maskin men litt lite spill) og når jeg fant ut jeg trengte et ekstra minnekort og jeg så prisen svimlet det for 14 år gamle meg. Fy det var latterlig dyrt

     

     

    Ikke for å strø salt i sårene, men Januar 2014 kjøpte jeg 64GB memory card til Vita fra play asia og det kostet 600kr med gratis frakt :p

     

    Switch docken har vel usb port så regner vel med at det vil kunne brukes eksterne disker på den.

  7. Hei,

     

    Det har seg slik at mitt ASUS Maximus V Extreme begynte å ha skikkelig problemer med å starte og jeg besluttet meg for å sende det inn på reklamasjon (Garantien hadde selvfølgelig gått ut for noen måneder siden) :hrm:

     

    Problemet er at de ikke kunne få tak i noe nytt 1155 hovedkort.De virker å ha gått ut av de fleste sortiment. Så nå sitter jeg her da med en i7-3770k i den ene handa og 32GB ram i den andre. :hm:

     

    Jeg hadde planer om å oppgradere til en ny maskin ved juletider uansett, men den gamle maskinen hadde jo vært perfekt som fil/spillserver.

     

    Så nå er jeg på utkikk etter ett nytt gammelt Hovedkort. ASUS Maximus V Extreme Z77 chipset eller ASUS Sabertooth Z77 chipset.

     

    Noen som vet om det selges refurbished hovedkort noen sted som er til å stole på?

     

     

    Jeg opprettet også en annonse på bruktmarkedet her hvis noen har et Socket 1155 kort med Z77 chipset å selge.

  8.  

    En ting de kan gjøre er å øke "charge" tiden på sniperen. Hadde sikkert vært nok.

    Enig, den skyter rett og slett for fort som det er nå.

     

     

    Eventuelt gjøre det slik at du kun får skutt når den er fullt ladet. Når jeg spiller Widowmaker så er det ekstremt tilfredstillende å knerte folk med 100% charged og headshot, men hvis du kun får bodyshot så kan du lett finishe dem med ett "uladet" skudd i kroppen som føles litt kjipt.

     

    Overaskende nok synes jeg Mercy sin pistol er en rask og artig måte å knerte Widowmakers på. Siden skuddene går tregt så kan man line opp headshots og en stasjonær Widowmaker som er scopet vil ikke få med seg hva som har skjedd før hun er dau.

     

    Noen som flanker er også en måte å kvitte seg med Widowmaker på, eller en Pharah som skyter en concussive blast som dytter henne vekk fra stillingen sin. Folk må bli bedre til å se mulighetene andre chars har til å eliminere henne.

     

    Selv synes jeg Overwatch er ett utrolig morsomt spill og rimelig velbalansert "out the gate".

     

    Er selv ikke noe stor fan av nerfing med mindre det er et ekstremt tilfelle.

     

    Forsiktig når man spikker på tømmerstokken.. til slutt sitter man igjen med en tannpirker.

  9. "Mobiltelefoner er små og sårbare"

     

    Joda... Min gamle nokia 3310 kunne jeg kaste rundt så mye jeg ville. Alt den traff ble ødelagt og det eneste jeg trengte å gjøre for å få den opp å gå igjen var å skrape sammen batteriet, front og bakdeksel.

     

    Den eneste mobilen jeg har aktivt kastet på ting/folk og som fortsatt virker. Nytt batteri kunne den trengt da. Masseødleggelsesvåpen uten like.

     

    I de senere år så har jeg tatt bedre vare på "smart" telefoner og de har som oftest fått en case og en skjermbeskytter rett etter jeg tok de ut av esken.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...