Gå til innhold

hausnes

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hausnes

  1. Stilig. Men denne løsningen har samme begrensing som Amazon Alexa har når man kjører den på Raspberry Pi, den støtter ikke OK Google/Hey Alexa. Dumt at man må trykke på en fysisk knapp hver gang man ønsker å bruke tjenesten.

    (Jeg vet det finnes en uoffisiell tredjeparts løsning for Alexa, men det beste hadde vært om dette kunne vært implementert som standard)

     

    Eg slo på "klapp" som aktivering i dag, det fungerer fint. Reknar med det er uproblematisk å ha andre startkommandoar.

  2. Er ueinig i at kontrollane er dårlege på Vita. Synes dei analoge spakane fungerer utmerka. Du kan og merke fiendane dine ved å trykke på dei, i tillegg til det du nevner med å sjå rundt deg ved å dra på skjermen.

     

    Eg blei i alle fall hekta, og spelte gjennom det med glede. Er og ein del ekstrainnhald som er kjekt å jakte på etter du er ferdig med hovedhistorien.

  3. Tips: Brukar sjølv "bildenettstaden" Expono, som blant anna er tilgjengeleg på norsk. Kan laste opp så mykje ein vil for ein sum pengar, og enkelt laste ned i orginal mappestruktur ved hjelp av eit lite program dei har laga. Forøvrig er all opplasting mogleg å integrere med dei fleste program, som Picasa, Windows Live, Adobe Lightroom, iPhoto, osv. Berre godord om denne tjenesten frå mi side.

×
×
  • Opprett ny...