Gå til innhold

daven89

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av daven89

  1. Har donert en heil liten slomp med peng, som en takk for at dei har hatt et so bra program gratis i so lang tid!

    Det er ikkje berre større for Windows 8 dei vil lage men alle touch baserte os, som androide osv...

    Haha, trygdara og snyltara som berre skal utnytte andre sin generøsitet å aldri gje noke tilbake... tenk om verden va full av sånne fantastiske menneske som dokke.

    Ha en fin dag ;-)

    • Liker 2
  2. Hei, har vert borti å prøvd litt home plug! Har fungert fint for min del. :thumbup:

    For dere som har 3fase nett i huset, det vil sei alle som har sikringsskap nyere en 1985! sikkert tidligere og! mest sansynlig er kvar tredje kurs fordelt på dei to samme fasane! og vil då mest sansynlig fungere beire sammen med home plug!! Men eg har mystisk nok vert borti å fått det til å funke uten at det gjekk over samme faselederar! muligens eg har sett litt feil :nei:

     

    For dokke som skal eller vurderar å bygge nytt hus, Legg opp rikelig med stikk kontakter, og Nettvekspunkt i alle oppholdsrom og soverom. Stikkontakter blir det aldri for masse av. ;)

  3. Så at de har 100% monopol har du ingen problemer med? Du husker hva som skjedde da Nintendo hadde monopol på konsollene?

     

    Edit: La meg si det sånn. De har ikke monopol nå, men prisene er alt for høye, og de bestemte seg for at en euro og en dollar er verdt like mye. Hva tror du skjer om de får monopol?

     

    Ka??? Er du en av dei som er sure for at det ikkje er so lett å spele piratkopierte spel online??

    Steam har gjort mykje bra i kampen for å ivareta spelverden fra piratkopiering og delvis bra arbeid mot cheaters, Og det er tross alt et valve spel som har gjort onnline speling til det det er i dag med CS.

×
×
  • Opprett ny...