Gå til innhold

Stueloff

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stueloff

  1. Stueloff:

    Kanskje jeg framstår litt sånn merkelig nå, men er det lov å spørre om et bilde hvor du kler deg litt mer som "almenheten"? Ikke fordi jeg mener du kler deg galt, for det er jo opp til deg hva du synes er fint, men fordi jeg alltid har hatt lyst til å se jenter med litt røffere stil plutselig velge en finere og mer femninin stil om jeg kan kalle det det.

     

    Uten percinger og kanskje med et smil? Det blir litt som jeg ønsker et bilde som ikke er din personilghet eller stil, men jeg bare spør :)

     

    Klart! Her er et bilde fra før jeg ble som jeg er i dag. Tror det er fra 2010. Ser ikke så mye av antrekket, men det var det beste jeg fant. Tok et gammelt i stedet for å ta et nytt av den grunn at jeg fortsatt ville hatt grønt hår og tatoveringer i bildet, så jeg tenkte at det ble bedre å ta et litt eldre, for å virkelig gi den "normal"-følelsen.

     

     

    post-209788-0-31918500-1331666676_thumb.jpg

     

     

  2. Stueloff: Jeg tror det hadde sett mye bedre ut med et annet par sko. Samtidig føler jeg at jeg ikke kan si så mye, blir litt som å si at jeg ikke liker Aas når jeg egentlig ikke liker øl i det hele tatt. Hvis det ga noen mening da.

     

    Ser den. De skoene passer egentlig best til brune klær (selv om jeg er sikker på at flertallet her inne mener de bør brennes, haha), men brunt går ikke til håret mitt for øyeblikket, så da ble det slik. Og jada, mening ga det ;)

  3. Farget håret igår :)

    Jeg greier ikke helt å lese det som står der, men det ser ut som "Draco Dormiens Nunquam Titillandus", jeg skal i det minste late som at det er det som står (passer jo med hvordan den er utformet og alt) - DIGGER DET i tilfellet! :D Utrolig tøft. Samme gjelder håret, såklart. Morsomt med farger ikke alle andre har..

    post-49562-0-74510500-1325976032_thumb.jpg

    (ikke si det til noen, men bildet mitt er vel ikke heel recent. Har ikke kamera her og følte at så sant jeg ikke har dritet meg helt ut passet det nogenlunde inn..)

     

    Det er det det står ;) Takk! Du er forresten nydelig!

     

    Datasmurf: Jo, takk! :) Digger skjegget!

     

    tumblr_lxefsyrDuW1qb77q1o1_500.jpg

    Måtte bare slenge inn et bilde så jeg får svart disse nydelige menneskene.

    • Liker 8
  4. Jeg har mange ganger møtt på tilfeller der folk mener at hundeklær er dyreplageri når det i virkeligheten ofte er fravær av klær som plager hunden. Korthårede og hunder uten underull trenger klær for å holde seg varme på vinterstid, men da igjen er det noen som sier at det er uforsvarlig å anskaffe seg en korthåret hund når man bor i kalde nord.

     

    Jeg er interessert i å høre deres meninger om dette.

     

    Selv har jeg en italiensk mynde og bor i Indre Troms, jeg kler på ham fra senhøsten til våren, og han har ingen problemer det, han hopper og leker i snøen akkurat som nakne hunder gjør, så personlig ser jeg ikke problemet.

  5. Så lenge mannen er komfortabel i hva han går med og viser det kan han egentlig kle seg i nesten hva som helst for min del. Det første jeg legger merke til er utstråling, en pen mann er en som føler seg vel med seg selv, så hvis jeg var deg ville jeg jobbet med selvtilliten heller enn å spørre jenter om hvordan de vil ha deg. Vær deg selv og jentene (samt de homofile mennene) vil komme.

  6. Tusen takk! Jeg hadde også fått det for meg at krokene var verst, så det er godt du sier ifra. Jeg planlegger å gjøre det hos Wings of Desire, bare hørt positive ting om dem. Tenker å ta en kne-suspension, har du prøvd dette, og i såfall hvordan var der sammenlignet med andre stillinger du har prøvd?

    Det er alltid best å forberede seg på det verste. :) Jeg er alltid like nervøs rett før krokene blir satt uansett, men nervøsiteten går fort over etterpå.

    Prøvde fra knærne andre gang jeg hang, to kroker i hvert. Sammenlignet med f.eks. suicide var den jo mer slitsom iom. at du henger opp ned og får mye blod i hodet. Når jeg tenker tilbake på det var den ikke så vond som andre jeg har tatt, men du merker det jo. Skinnet rundt knærne er også ikke så føltsomt som andre steder på kroppen, så forhåpentligvis vil det ikke gjøre helt grumsomt fryktelig vondt.

    Jeg fikk også festet i en sikkerhetssele, bare sånn i tilfelle huden skulle ryke eller lignende. Følte meg trygg, og alt i alt var det en fin opplevelse.

     

     

    Dette høres veldig betryggende ut. Takk skal du ha!

  7. Å ja så jeg skal ta og stikke hull i leppen min og sette inn en spiker da eller?

    Blir jeg vakker da?

    Poenget (som du så fint prøver å ignorere) er at vi skal ikke si at du er nødt til å pierce leppa di, og du skal ikke si at vi ikke skal gjøre det heller.

     

    Diskusjon avsluttet.

     

    Ja, hvis du har lest de siste innleggene her, burde du forstå at vi synes det er pent.

     

    Personlig synes jeg tattoveringer, piercinger, scarifications, implants osv er noe av det vakreste som finnes (om det er ordentlig utført selvsagt).

     

    Edit: Må slenge meg på å si at Stueloff's bilde er et godt eksempel på at piercinger og tattoveringer er pent :)

    Du smigrer :blush:

  8. Så du mener at metall kuler i munnen gjør noen nytte eller gjør deg penere?

    For meg gjør de ikke noen annen nytte enn at jeg syns de ser bra ut og jeg liker å ha dem der, jeg ser ikke hvorfor det ikke er et bra nok svar for deg. Alle vil vel se ut som den beste utgaven av seg selv, og noen av oss mener det innebærer kroppskunst. Vi alle sitter på en egen fasit over hva som er pent/nyttig/unødvendig osv. det beste vi kan gjøre er å ikke skyve vår egen fasit ned halsen på andre.

     

    Vet ikke om jeg har postet Harry Potter-tatoveringen min før, men her har dere i alle fall den og mine nye cheek piercings samt min vertical labret.

     

     

    Damn, det var nydelig. Internet crush coming up :D Neida, men looking good!

     

    Hihi, takk skal du ha! :)

    • Liker 1
  9. Det er meningsløst å kle sin kropp med metall kuler og ringer. Ett par øredobber på jenter er greit med ikke masse metall spoilere og dritt i nese, munn, øyne ja hva som helst.

     

    Hva er meningen å gå med metall festet til kroppen?

     

    Du synes ikke at det er litt hyklersk å si at øredobber er greit, men ikke neseringer?

    Jeg er sikker på at du gjør en del ting som andre vil finne meningsløst også, ikke rakk ned på andre sine valg bare for at det ikke er dine.

    På samme måte som at jeg hadde tannregulering (ja, metall) i kjeften for å gjøre tennene mine penere, så har jeg nå piercinger i munnen for å gjøre den penere.

    Det at du ikke forstår det gjør det ikke meningsløst.

×
×
  • Opprett ny...