Gå til innhold

Icetears

Medlemmer
  • Innlegg

    595
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Icetears

  1. Hei,

     

    Jeg sitter for tiden med ett tilbud hvor jeg kan ta en Microsoft Sertifisering gratis hos Centric. De har gitt meg flere tester jeg kan ta, men tilbudet gjelder kun én test. Noe som gjør det vanskelig for meg å velge.

     

    Jeg er har fag og kunnskap både innenfor desktop og server, jeg ønsker både å drive support, men også drift. Derfor ser jeg mest på disse to:

    98-349: MTA: Windows Operating System Fundamentals            

    98-365: MTA: Windows Server Administration 

     

    Men, jeg lurer litt på arbeidsmarkedet i Norge nå. Selvom dette er de laveste sertifiseringene, så er det vel greit å ha på CV'en, men hva er det som kan være mest praktisk å ha med seg?

  2. Det gikk fint å oppdatere osv, men jeg støtte på ett digert problem under aktivering.. Etter litt googling så fant jeg en artikkel som postet en fix med en utviklingsnøkkel, som til min overraskelse virket.. Regner med at jeg får aktiveringsproblemer igjen om noen dager.. 

     

    For å ta en clean install, må jeg vel tilbake med windows 8, så ta hele oppdateringsrunden på nytt? Ingen av nøklene jeg prøvde ville virke. Så teit :/

  3.  

    Cloverfield.. Verste filmen jeg har sett, ever!

     

    Cloverfield er en av de tre beste filmene jeg vet om. 

     

    Jeg kan ikke akkurat si det samme, hehe.. Når jeg endelig fikk "yey, nå begynner filmen" og satte meg godt til rette for å se hvordan de skulle klare å overleve og bygge opp alt, så kom rulleteksten.. Jeg satt igjen som det spørsmålstegnet  :rofl:

  4.  

     

    Jepp, da blir telefonen min sendt inn til service... Flere av dere som har hatt problemer med at telefonen slutter å motta data fra internettleverandør? Selv om mobildata er på og wifi er av, så vil ingenting funke, heller ikke motta sms-er før jeg har skrudd mobilen av og på..

     

    Har mistet to kjøretimer pga dette tullet...

    Jepp. Skjer her og. Sendt på service 2 ganger uten feil funnet

     

    Hva er det som skjer nøyaktig? Det Icetears skriver høres ut som om telefon blir koblet fra mobilnettet helt, ikke bare mobildata, siden sms ikke er avhengig av mobildata. Er det Telenor det er snakk om? Har du testet å låse telefonen til 3G/2G eller 3G for å se om det samme problemet også oppstår når 4G ikke er på?

     

     

    Det som skjer er at jeg ikke får mottatt noe SMS eller noe som helst data når problemene oppstår på telefonen. Jeg får ikke noe forvarsel eller noe som helst. Om WiFi er slått av og jeg skal fek.s bruke nettleseren når problemet har oppstått, så får jeg feilmelding om at det er ett problem med internett-tilkoblingen.

    Når jeg restartet mobilen, så tikket det inn 5 SMS-er fra søndag til mandagskvelden, som jeg nevnte i sted så har jeg mistet to kjøretimer som jeg må betale for pga. feilen her.

     

    Det er Phonero(Gamle Ventelo) som kjører på Telenor sitt nett. såvidt jeg har forstått det.

    Abonnementet er via jobb, men telefonen er privat.

  5.  

    Jepp, da blir telefonen min sendt inn til service... Flere av dere som har hatt problemer med at telefonen slutter å motta data fra internettleverandør? Selv om mobildata er på og wifi er av, så vil ingenting funke, heller ikke motta sms-er før jeg har skrudd mobilen av og på..

     

    Har mistet to kjøretimer pga dette tullet...

    Ja flere har samme problemet. Sendt min inn en gang. De fant ingen feil. Håpet at 5.1.1 oppdateringen skulle løse problemet men det hjalp ikke. Tenker å sende min inn igjen.

     

    Jeg ringte til Ventelo/Phonero og de sendte meg nye innstillinger til APN. Ikke at jeg tror det har så mye å si, jeg mener at om det hadde vært noe kødd med de innstilingene, så hadde jo ikke mobildata funket i det hele tatt.

    Men jeg mistet litt håp nå som du sa at de ikke fant feil.. :/

  6. Hei :)

    Jeg tenker litt på å prøve meg på "robotprogrammering" og kom over Arduino. Når jeg tenker på robot, så er tankene på ett kretskort med fire hjul på som jeg kan programmere til å kjøre i forskjellige retninger.  Er dette noe som kan gjøres i Arduino? 

    Er det en samlepakke med forskjellige deler, mens spesielt har de ønskene jeg kommer med, men hvor jeg også har mulighet til å kunne bygge på kortet jeg eventuelt kjøper? Jeg vil ikke låse meg til én modell? 

     

    Når jeg søker på google om dette så finner jeg Arduino Shield, den har hjul, så der har jeg jo på en måte besvart det første spørsmålet mitt, men på andre nybegynnersett igjen så finner jeg flere forskjellige lys som jeg kan få til å slå av av/på med programmering.

  7. Jepp, da blir telefonen min sendt inn til service... Flere av dere som har hatt problemer med at telefonen slutter å motta data fra internettleverandør? Selv om mobildata er på og wifi er av, så vil ingenting funke, heller ikke motta sms-er før jeg har skrudd mobilen av og på..

     

    Har mistet to kjøretimer pga dette tullet...

  8. Hm! Jeg fjernet facebook fra telefonen min dag da jeg synes den krever litt for mange rettigheter og for at jeg ikke stoler på dem, mulig jeg er paranoid, men det er min sak..

    Uansett, når jeg kom tilbake til hotellet og koblet meg på WiFi, så tok det 5 minutter før jeg fikk en melding som fortalte meg at facebook var lastet ned og oppdatert. Forbanna drit!

     

    Så; er det noe måte å kunne avinstallere forhåndsinstallerte apper/evt. sperre? Eller finnes det en egen app for det uten å måtte evt. roote telefonen?

  9. Jeg tenker på å kjøpe denne snart da min S4 er moden for utskifting etter noen år.. Men jeg lurer på om det er operatørsperre på den om jeg fek.s kjøper den fra netcom, men brukte ett ventelo(phonero) kort i det. Til min store overraskelse så har det funket i alle galaxymobilene jeg har til nå, men vil vite dette 100% før jeg går til innkjøp. 

  10.  

    Det er ikke alltid bedrifter eller organisasjoner er ute etter supervirale folk. Noen vil ha "do'ere" i posisjoner som ikke krever så mye og er greie oppstartstillinger. Personer som får jobben unna uten å stille så mye spørsmål er også etterspurt.

     

     

    Hvor kan jeg finne "slike" jobber? Jeg har kikket på Finn.no og innser at det ikke helt er den riktige plassen å lete på.

  11.  

    I dag merket jeg for første gang hvor ensom jeg føler meg på jobb. En arbeidsplass med 350 personer, eneste gutten i gruppa og ingen å være med. Ganske deprimerende følelse å vite at jeg går hjem alene og vet at jeg går til en plass daglig hvor jeg føler meg helt alene.

    Høres deprimerende ut...(ikke at jeg ikke kjenner meg igjen i situasjonen da)

     

    Har du noe energi til overs etter jobb? Noen muligheter for å "komme sammen med" noen andre i en eller annen form for fritidsaktivitet? Jeg ville bare ha meldt meg på et kurs med en gang. Da lærer du noe nytt i alle fall. Og snakker med andre. :thumbup:

     

    Jeg har taekwondo to eller tre ganger i uken, det er vel det eneste lyspunktet hvor jeg kan dra ut og møte "likesinnede".

  12.  

    I dag merket jeg for første gang hvor ensom jeg føler meg på jobb. En arbeidsplass med 350 personer, eneste gutten i gruppa og ingen å være med. Ganske deprimerende følelse å vite at jeg går hjem alene og vet at jeg går til en plass daglig hvor jeg føler meg helt alene.

    Er du alene når du er hjemme da? Hva med å skaffe deg noen venner gjennom felles interesser? Kjæreste?

     

    På jobb og alene. Det eneste stedet jeg ikke er alene er på trening 2 eller 3 ganger i uken, jeg ser på det som ett fint fristed å komme meg til hvor jeg treffer likesinnede. =)

×
×
  • Opprett ny...