Gå til innhold

Visslarr

Medlemmer
  • Innlegg

    262
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Visslarr

  1. Så jeg er på utkikk etter noen 120mm vifter, som både har lav støynivå og som flytter luften bra.

     

    Prisen er sånn noenlunde viktig, siden jeg ikke har så veldig lyst att et par tre stykken eller fem vil koste meg opp i mot 600 kroner osv.

     

    Dessuten så vil jeg trenge en 200mm vifte. Det samme prinsippet gjelder da også her.

     

    Jeg vil ikke ha noen led vifter da jeg ikke er ute etter noe flashy. Så jeg hadde nok likt det best om de var helt svarte.

  2. Jeg skal gå rett på sak; Jeg har nå fått nok penger til å kjøpe meg en helt ny pc og har da etter en utrolig lang tid funnet ut et optimalt sett, etter min mening. Priset kommer opp mot 15,000 med skjerm. Men merk at jeg skal flytte til Sverige om en måneds tid og da har jeg handlet på den svenske versjonen av Dustin.

     

    cd6e854428b434dcf0d6bd4aa27fe9ab.png

     

    Her ser dere ett bilde av oppsettet mitt som jeg da tenker å kjøpe.

     

    Det jeg lurer på da, er om dere kan rekommendere en god CPU kjøler. Dessuten så har jeg lest om at man kan sette en slags radiator på toppen av 700D. Er ikke sikker på om det var noe med vannkjøling eller vanlig luftkjøling, men hadde det vært optimalt å ha?

     

    Dessuten så lurer jeg på om jeg trenger å kjøpe ett nytt USB 3.0 front-panel.

     

    Og for dere som tenker på prisen, så vill jeg helst ikke gå over 16,000.

     

    Edit #1:

     

    Ble litt usikker nå. Har lest masse om Corsair 700d angående kjøling og vet ikke helt. Er litt redd for at grafikkkortet kan overopphetes, selv om den har en veldig bra kjøleløsning i seg selv. Og jeg har virkelig ikke lyst å bytte kabinett siden kabel løsningen og interiøret i seg selv er helt utrolig.

  3. Så jeg lurte på om jeg kunne få litt hjelp : ) Jeg sliter med å velge mellom Corsair Obsidian 700D og 800D. Som jeg har skjønt det så er den største og kanskje eneste forskjellen det stedet der alle harddiskene sitter. Prisen på dem spiller ingen rolle for meg, så du trenger ikke å tenke på det. Og jeg har hørt at man nesten må bruke vannkjøling på Corsair sine kabinetter, men vi får se.

     

    Så kunne noen kanskje hjelpe meg litt med å bestemme hvilket kabinett jeg skal gå for? : D

  4. Jeg glemte å spørre! Jeg tenker da at jeg må ha en kabel fra strømforsyningen til skjermkortet, men hva om det ikker er noe hull i strømforsyningen til det?

     

    HD 6670 trenger ingen kabler for å fungere, bare plugg det inn i hovedkortet og du er klar til å rulle ;)

     

    Åhh :O Det visste jeg ikke. Tusen takk for hjelpen! :)

  5. Ok. Jeg har nå tatt bilder inne i datamaskinen sånn at dere får sett. Fikk også notert ned at det brukes en 320 Watt PSU, hvilket merke det vet jeg ikke.

     

    4v051d.jpg

     

    Jeg har også sett på et Geforce GTS 450.

     

    2ufyo7l.jpg

     

    Her ser dere litt mere av datamaskinen.

     

    Det jeg lurer på nå, er om jeg vil få plass med et Zotac GeForce GTS 450 i datamaskinen min, og om det ville funket med tanke på PSU'en min. Eller burde jeg få for GIgabyte Radeon HD4650?

  6. Hmm, tenkte ikke så mye på det nei. En annen ting, hvordan blir det å koble dette til strømforsyning og sånt? Må jeg kjøpe noen nye kabler isåfall?

     

    Edit 1: Siden det kortet står på siden til datamaskinen, så regner jeg med at det skal kunne gå å bruke dette. Hvilke kabler vil jeg trenge? :D

  7. Det er snakk om ett Gigabyte VGA-Card Radeon HD4650 PCI-E. Jeg har en HP Compaq 6000 Pro Microtower. Jeg har integrert grafikk så da tenker jeg at dette her vil bli litt bedre ihvertfall.

     

    Link til HD4650

     

    Link til HP Compaq 6000 Pro Microtower

     

    Jeg er ikke sikker på hvilket hovedkort det er, så det står sikkert der :)

     

    Men hvis det er et annet kort som yter bedre til samme pris så tar jeg gjerne det :)

  8. Hei. Jeg står litt fast med tanke på skjerm valg. Sånn som jeg ser det, så er det egentlig bare to kandidater som både gjør det bra fra seg og som faktiskt ikke er så altfor dyre. Jeg vil nok spille for det meste, men det er jo noen ganger at jeg tar men en tur innen youtube osv og bare bruker pcen til å se på filmer.

     

    LG W2363D

     

    DELL U2311H

     

    Begge to har jo sine fordeler og ulemper, men jeg kan bare ikke velge mellom en av dem. Så kunne dere kanskje sagt litt om hvilken skjerm som egner seg best.

     

    Tusen takk for all hjelp på forhånd! :)

×
×
  • Opprett ny...