Gå til innhold

Zatuke

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zatuke

  1. Heisann.

     

    Jeg har lett litt rundt på nette med sliter litt. Jeg er interessert i litteratur.

    Jeg skriver en del så forfatter er noe jeg kunne tenke meg å bli. Men lurte på om noen av dere hadde noe tips for hva jeg kunne studere som ville hjelpe meg, jeg har tenkt litt på litteratur studie som de har på universitetet i Tromsø. De har også et et-års studium for forfattere der. Men er det noen andre muligheter?

     

     

     

    På forhånd, takk :)

  2. Hei!

     

    Kjøpte "ny" bil for to uker siden. VW golf. 2009 model. Kjørt 36k KM :) Fornøyd med bilen.

    Men her om dagen fikk jeg opp et lys på dashbordet. Den som ifølge betjenings heftet sa "feil på avgassystemet". Har ordnet time så jeg får fikset det. Og det går på garantien så alt er egentlig i orden. Bilforhandleren sa at jeg fortsatt kunne kjøre med den. Men at det kunne være lurt å kjøre ekstra forsiktig.

     

    Det jeg egentlig lurer på er; hva betyr det egentli at det er "feil på avgassystemet"?

    Hva gjør det? Hva skjer? Hva er det?

    Hvor langt vil jeg kunne kjøre? Hva kan skje når jeg kjører?

  3. Heisann!

     

    Nå er jo mafia II demoen kommet ut. Og jeg elsker det. Har patchet det slik at jeg ikke lengre har timer på free-roam delen. Digg! :D

    Men nå kommer jo fullversjonen 27. aug. Å innen da har jeg lyst på ratt og pedaler. For bilkjøringen sin del. Så jeg lurte på om noen vet om et sett som er bra, billig å hvor kan jeg skaffe det fra?

     

    -Z

  4. Proxy måten å få gratis spotify på funker ikke. Så jeg lurte enkelt og greit på om noen hadde en invite jeg kunne få?

    Jeg hadde en for lenge siden. Å etter å ha lett litt i inboksen fant jeg den til slutt. Men den fungerte ikke.

     

    Så sa en venn av meg at jeg burde spørre på diskusjon.no. Og slik er det til at jeg er her og tigger etter en invite til spotify. Er det noen som kunne tenke seg å hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...