Gå til innhold

ekun

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ekun

  1. Det gjorde saken MYE mer troverdig at du kommenterer det :)
    Det er ikke så utrolig når du tenker over at det var mindre enn 10 stk. som faktisk gikk drift det året. Det er ikke snakk om et kull på flere hundre studenter.

     

    Spennende å se på frafallet da, over 50%. Personlig syns jeg slikt er urovekkende, men det er vel helt etter normalen. Bedre at de som er interessert sitter igjen til slutt.

     

    Men syns det er positivt at hw gir disse skolene litt pr også :)

  2. Noen som vet kor man får tak i nordisk tastatur til TF201? Har søkt overalt men finner det ikke. Kun til 101 eg klarer å finne. Kan vel ikke være så vanskelig å oppdrive vel?

     

    Ganske sikker på at det er nevnt her tidligere, men det er visstnok slik at den kun har blitt solgt som bundle sammen med tabletten og at disse ikke er å oppdrive i butikker. Vet ikke om det er noen plan på om dette skal gjøres senere

  3. Opplevde en snodig problem når jeg så på bilder jeg hadde tatt. Plutselig begynte det å flimre på venstresiden så snart jeg skiftet bilde med fingeren. Det varte bare en liten stund før det forsvant. Måtte slå av å på primen igjen da forsvant problemet. Noen andre som har opplevd dette?

     

    Ja, har opplevd det selv. Har også opplevd at hele linja med knappene nederst hopper litt opp og ned. Er bare snakk om et par pixler, men er forbanna irriterende å se. Problemet virket relatert til apps som kjørte i bakgrunnen(da tenker jeg på apps som ikke er lagd for ICS / tablet.)

  4. Wifi og synkronisering tapper ganske mye. Slår primen av om natta uansett.

     

    Etter tips aktiverte jeg sleep-moduset på Wi-Fi`en, og nå er det såvidt batteriet synker i mens den ligger i standby :) Slurvefeil fra min side å ikke huske på dette dog :p

     

     

    Hvor gjør du dette?

     

    Jeg fikk sjokk når jeg oppdaget at jeg kunne bruke PS3 kontrollen.....trådølst. Hvordan lar dette seg gjøre?

     

    Aktiver bluetooth og connect til kontrollen

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1503073

×
×
  • Opprett ny...