Gå til innhold

Yoshi93

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yoshi93

  1. I utgangspunktet syns jeg spillet er ganske festlig egentlig, på tross av hva de fleste mener. Det tar tid, men det er veldig givende når du først får tak i et skytevåpen, og når du faktisk finner noen å spille sammen med andre som ikke vil drepe deg så fort de får sjansen, er det enda gøyere. Snike seg i mellom byer, finne nye våpen, det sinnsyke jage du får når du ser andre spillere og det oppstår full krig! Det at de slakter grafikken er forståelig, men spillet er uferdig, så dette punktet er faktisk tilgivelig.

     

    Men der stopper det positive for min del. Det som for min del ødelegger alt er respawn timeren. Tidligere så måtte du vente 1 time før du kunne spille på karakteren din, noe som fører til at man må lage ny karakter hvis du ikke vil vente. Denne er nå satt til 4 timer, noe som er helt uakseptabelt for min del. Det er ingen andre spill jeg har vært borti som praktiserer dette, og jeg blir mildt sagt forbanna over det. Hvis du tenker på at de skal innføre skills, noe som gjør det verdt å holde seg til 1 karakter. Hvis du da har klart å overleve lenge, skaffe seg endel XP, for så å dø og må vente i en halv evighet for å kunne utvikle den videre. Derimot kan bruke ekte penger for å få instant revive, noe som jeg ser på som total grådighet og ren mishandling.

     

    Jeg kan ramse opp titusen andre punkter, men ingen av de blir noe annet enn repetering av TotalBiscuit eller artikler på diverse nettsteder. Men syntes hele repawnsystemet deres burde bli slaktet. Fjerner de dette og skjerper seg mer når det gjelder community skal jeg vurdere å spille igjen.

    • Liker 1
  2. "Dagens harddisker er gjerne begrenset til en tetthet på 667 gigabit per kvadrattomme. Det innebærer i dagens situasjon at man ikke får plass til mer data enn 4 TB i en vanlig harddisk."

     

    Hvis HAMR-disker ikke kommer før tidligst i 2014, vil vi sitte i minst 2 år med samme HDD-teknologi? Får satse på at de jobber litt med overføringshastigheten på dagens disker. Da er det kanskje mulig å bruke noe annet enn SSD som lagringsplass uten å måtte sitte i 50 år på at noe skal loades/overføres.

  3. Hei!

     

    Jeg er på utkikk etter en ny bilstereo, rett og slett fordi den som står i nå har en bedriten equalizer.

    Når jeg skal endre på frekvenser så kan jeg bare endre på en frekvens i hver range.

    F.eks. hvis jeg skal endre bassfrekvensene, så må jeg velge mellom å endre 60 Hz eller 100 Hz.

    Samme på diskantene også, må velge mellom å endre 10 kHz eller 12,5 kHz.

    Jeg er rett og slett ute etter en spiller med en EQ som er fullt justerbar, ikke en som jeg må velge ut enkelte frekvenser. Har hørt at Alpine er gode, så noen forslag hadde blitt satt veldig pris på =)

  4. @ Yoshi93:

    Mener det er riktig det du har foreslått. Har nettopp fått ei pakke med samme specs på cpublock, nippler og slange. Gikk forresten for noen billige 12-20mm slangeklemmer på clasohlson

     

    Slangeklemmene ser ikke værst ut, jeg er bare redd for at metallet skal gnage i slangen, så jeg skal nok ha noe robust plastikk =)

    Fant noen ganske greie hvor jeg har tenkt til å bestille ;)

     

    Edit:

     

    Et lite spørsmål til =)

    Hvor mange meter med tubing burde jeg kjøpe? Har bestemt meg for å gå for Feser, og jeg kommer til å kjøpe en del meter når jeg først bestiller, men hvor mye pleier å gå med? Jeg har et Corsair 800D hvis det gir en bedre pekepinn =)

  5. Hei! =D

     

    Jeg er igang med å planlegge et vannkjølingsoppsett, og klør meg litt i huet når det gjelder nipler-størrelser. Det er snakk om ID og OD. Jeg regner med dette er inner dimension og outer dimension, og jeg lurer på hva jeg skal gå etter ;)

     

    F.eks. så har jeg gått for Feser-slanger som har en ID på G 1/2" og en OD på G 3/4". Hvis jeg da skal koble den på denne CPU-blokka fra EK som det bare står G 1/4" på, er det da riktig at jeg brukere disse niplene som har G 1/4" i den ene enden og G 1/2" i den andre enden? Eller tar jeg helt feil? x)

    Og når jeg skal ha gjenbrukbare slangeklemmer, er det meninga at OD på slangene og slangeklemmene skal være de samme? =)

     

    Gidder ikke å drite på draget å måtte kjøpe nye nipler fordi jeg har tatt feil typer =D

  6. Strengt tatt så er det ikke støy som burde bli vektlagt i denne testen. For det første så kjører den GTX 480 og 470 i støvlene på temperatur, siden den har såpass god kjøling, og er ikke så værst på effektforbruk heller, tatt i betraktning at det faktisk er 2 skjermkort for å putte det litt enkelt. Og i mine øyne så veier det kraftig opp for eventuelt støy. Og siden det er så god kjøling kan man jo bare sette ned viftehastigheten og la kortet kjøre litt varmere :)

     

    Dessuten så må jeg tvile litt på denne testen, ettersom både Tom's Hardware og Hardware Canucks sine tester definitivt viser at Ares er like kraftig som GTX 480 SLI, til og med bedre i enkelte tilfeller (Linkene havner i bunn). Du sparer definitivt penger ved å kjøpe 2 Fermi-kort, men det vil jo gi et like høyt støynivå, høyere strømforbruk, og ikke minst en PC med et like høyt varmeutslipp som en vifteovn!

     

    Og hvorfor er det ingen som har tenkt noe på plassbruk? De fleste idag kjører vel hovedkort med plass til 2 eller 3 skjermkort. Hvis du har pengene til det, ville det vel være smartere å kjøpe et kort som gir samme ytelse som 2, med tanke på å ekspandere ved seinere anledninger. Kanskje kjøpe 2 kort som gir samme ytelse som 4, hvis er så gæren og har stor nok lommebok til å gjøre det! :D

     

    Dette er og forblir et kort for entusiaster med stor lommebok, og i mine øyne sparker ræv i forhold til hva Nvidia har klart å prestere. For når du først har pengene til å vurdere å kjøpe skjermkort til 10.000, enten det er Ares du skal ha eller 2 Fermi, så ville jeg gått for Ares uten å blunke! :D

     

     

     

    PS. Her er linkene til de andre testene:

     

    http://www.tomshardware.com/reviews/asus-ares-radeon-hd-5870-crossfire-4gb,2685-14.html

     

    http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/34531-asus-rog-ares-4gb-review-18.html

  7. USPS. Velger du priority mail tar det ca 10 dager. Husk på at du må betale ekstra på posten for å få pakken. Dette er 25% (Norsk moms) av den totale kostnaden på pakken. I ditt tilfelle blir det på rundt 500 USD hvis du velger USPS, og 25% av det er 786kr. Bare et lite OBS før du bestiller.

     

    Det var jeg klar over ;)

     

    Tusen takk for hjelpen, så blir det vel noe kjøling etterhvert :)

  8. Hei på dere!

     

    Jeg har et vannkjølingsprosjekt på gang, og har bestemt meg for å kjøpe mesteparten av delene mine fra USA. Jeg tenkte å bestille delene fra frozencpu.com, men det store dilemaet er hvilket fraktselskap jeg skal bruke. Selve delene kommer på $435. Dette er radiator, tank, chipset, slanger og annet stæsj.

     

    Jeg får opp 2 valgmuligheter; USPS (United States Postal Service) og FedEx som er en betydelig prisforskjell. USPS kommer på $66 mot FedEx som koster 180$. Jeg bare lurte på om noen har kjøpt deler herfra og om det er noen større fordeler med FedEx kontra USPS, eller om det er bortkasta å bruke de $100?

     

    PS: Tenker jeg legger ut en worklog seinere når jeg får somlet meg til å kjøpe deler og får satt sammen detta her! :D

  9. Hei på dere!

     

    Jeg har et vannkjølingsprosjekt på gang, og har bestemt meg for å kjøpe mesteparten av delene mine fra USA. Jeg tenkte å bestille delene fra frozencpu.com, men det store dilemaet er hvilket fraktselskap jeg skal bruke. Selve delene kommer på $435. Dette er radiator, tank, chipset, slanger og annet stæsj.

     

    Jeg får opp 2 valgmuligheter; USPS (United States Postal Service) og FedEx som er en betydelig prisforskjell. USPS kommer på $66 mot FedEx som koster 180$. Jeg bare lurte på om noen har kjøpt deler herfra og om det er noen større fordeler med FedEx kontra USPS, eller om det er bortkasta å bruke de $100?

     

    PS: Tenker jeg legger ut en worklog seinere når jeg får somlet meg til å kjøpe deler og får satt sammen detta her! :D

×
×
  • Opprett ny...