Gå til innhold

feskos

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av feskos

  1. Hei folk. På skolen har vi fått en oppgave som er litt slem med kunnskapene mine. Selve oppgaven går ut på å lage programmer (java) for sikker overføring av data (sender og mottager). Programmet skal bruke UDP for overføring, men TCP ligger jo i mekanismene der allerede.

     

    Minimumskravet er å lage et program som deler opp en fil i datagram.pakker, legger på sekvensnr og sjekksum, samt venter på kvittering før neste pakke sendes. Det beste hadde vært om jeg fikk overført et bilde feilfritt, selv om nettverkskabelen trekkes ut av pcen for en liten stund.

     

    Noen som har tips om hvordan å angripe dette? Sikkerhet i form av autentisering+kryptering osv, er for a-kandidater – så ser bort fra dette til å begynne med.

     

    kanskje greit å legge til detaljene for sender og mottaker:

     

    sender skal: lese data fra fil dele innholdet inn i mindre pakker, påføre pakkene sekvensnr, påføre pakkene sjekksum, sende pakkene etter den valgte protokollen - dette innebærer spesielt at det må finnes timere som sørger for retransmisjon hvis kvittering ikke kommer.

     

    Mottaker skal: kontrollere sjekksum og sende kvittering hvis pakken er OK. Kontrollere sekvensnummer. lagre data på fil (hvis sekvensnr er riktig)

  2. hei.

    har nettopp kjøpt følgende oppsett; og har litt problemer:

     

    kabinett: Antec Fusion HTPC Remote Black

    hovedkort: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H

    prosessor: Phenom II X3 720 BE

    strøm: Axpertec Xion 400W ver 2.2 PSU (synderen?)

    ram: Kingston DDR3 2x2GB 1333HZ

    disk: WD caviar black dualcore 1TB

    samsung SH-B083L blueray read + dvd write (+oppskallering til "hd" på dvd)

     

    det skjer rett og slett ingen ting når jeg setter strøm til psuen og trykker på ON.

    kan det være noe på mobo som sier at psu ikke skal funke, eller må det være psuen som er gåen? det skulle da være noe indikasjon, i form av støy fra trafo, vifte (som selvfølgelig ikke går), men alt er dødt.

     

    jeg vedder på strømforsyninga, hva gjør dere?

    takk for svar!

  3. jeg har nettopp kjøpt ny htpc og etter alt nødvendig var plugget i mobo, var det spenningens sjanse i gamet, men no go. skjer ingen ting når jeg plugger kabelen i. det er altså en Axpertec Xion 400W Version 2.20-strømforsyning.

     

    det jeg egentlig lurer på, er om det kan være noe på hobo som sier at strømforsyningen ikke skal gjøre noe, eller må det være broken psu? vifta på psuen vil ikke engang tenke på startings, og ingen summing/tegn til liv, når man stapper inn kabelen og trykker på ON.

     

    takk for alle svar!

×
×
  • Opprett ny...