Gå til innhold

christinaz

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av christinaz

  1. Jeg går nå siste året på medier og kommunikasjon ved Byåsen VGS, og har rundt 1 måned på meg før jeg må søke videre. I utgangspunktet kunne jeg tenke meg Filmvitenskap på NTNU, men er redd for at alle disse årene med media vil skremme meg bort og rett og slett tørke meg ut.. Det jeg igrunn frykter mest er at jeg, etter 3årig bachelor, vil sitte igjen uten noen vei å gå videre i livet. Jeg har ikke lyst til å bli lærer ved medier og kommunikasjon, og føler at dette er et av de "største" mulighetene etter ferdiggått studium. Har et par spørsmål, og hvis noen tar seg tid til å svare vil jeg være evig takknemlig!

     

    Hvilke tilleggsfag uten mediefagene kan man velge? Gjelder dette alle 3 årene, eller har man f. eks 1 år med bare mediefag, også et annet år med mest "normale" fag slik som historie osv?

    Er det noen som har mer kunnskap om jobbmuligheter?

     

    Setter pris på alle innspill!

  2. Skal se hvordan tunnellen og kanylen ser ut før jeg tar en avgjørelse. Har hørt at det ikke er lurt å ta et så "stort" hull ettersom jeg ikke har noe hull i øreflippen fra før, men nå hører jeg at det tydeligvis ikke er noe problem. Isåfall så er jo det akkurat det jeg trengte!

     

    Hvilken tunnel er det jeg bør spørre etter hvis dobbel flare og o-ring-spor ikke er gunstig?

  3. Men altså, leste du ikke det jeg skreiv om at du kan stikke hull med en gang som er 4mm. Og dermed få en glassplugg som første smykke?

    Du sier jo du skal strekke, og du vil ha fakeplugs mens det healer, så jeg skjønner ikke hvorfor du ikke kan gjøre slik jeg forklarte.

    For å ta et slikt "stort" hull, må man ikke ta dermal punch da? Snakket med Ragna fra Ragnaråkk, og hun sa jeg kunne ta et hull på 2mm med en gang, og sette inn en liten tunnel.
  4. Hei folkens! Har nå hatt industrialen i 3 måneder, og er storfornøyd og ønsker flere hull!

     

    Jeg har enda ikke de "normale" hullene i ørene.. Så tenkte jeg skulle dra nedover og gjøre det imorgen. Det eneste jeg lurer på er om jeg MÅ ha de puslete små diamantene når jeg tar hullet? Kan jeg ikke ha et smykke med en større overflate, slik som på tunnel? Så ser det ut som om jeg faktisk har noe der. Vil ikke se ut som en 13år gammel drittunge

  5. Du kan, men det er svært sjeldent nødvendig med mindre det er en intimpiercing. De fleste piercinger som bare går gjennom hud uten å være lokalisert i nærheten av/i en slimhinne krever ikke mer stell enn et vanlig sår gjør. Luft og rengjøring, så er både huden din og dens groegenskaper fornøyde. Saltvann skal i utgangspunktet holde.

    Min går igjennom brusk da, men regner dette går på det samme? Så på førstesiden at Psilocybe har skrevet at man både skal bruke saltvanng og dr.greve intimsåpe. Unnskyld hvis det blir litt mye surr i spørsmålene her. Vil bare behandle piercingen slik den bør bli behandlet :)
  6. Akkurat nå så har jeg ikke tilgang på saltvann eller saltvannomslag. Kan jeg få laget det selv? Har egentlig bare pyrisepten og salven. Det funker ikke med pyrisept i veldig små mengder heller?

     

    Jeg har brukt klorhexidin på en bommuls pad og bare hatt den slikkelig våt og holdt den rundt piercingen min for å¨løse opp puss, synes det var mye greiere enn å styre med saltvann hele tiden.

    Er ikke klorhexidin noe i samme gate som Pyrisept? Blir veldig i tvil her når alle sier litt forskjellig. Tenkte det hørtes rimelig ut å rense med litt pyrisept, for så å ta på litt salve, men dette kan jo være helt ravgælig for alt jeg vet
  7. Hei! Et kjapt spørsmål her.

     

    Har nettopp tatt Industrial i øret, og fikk beskjed av hun som piercet meg og kjøpe Pyrisept og Bacimycin. Vet at jeg skal rense sårene med pyrisept med en q-tips hver morgen og kveld, men hvordan er det med Bacimycin'en? Jeg har den i salveformat, men ettersom det er antibiotikabasert skal jeg bruke den like hyppig som jeg bruker pyrisepten?

     

    Takk på forhånd! :)

  8. Hei, alle sammen! Nå har jeg blitt 18 år gammel, og har bestemt meg for at det er på tide å introdusere kroppen for et par nye hull ;) Har dere noen anbefalinger når det gjelder å ta piercing i Trondheim? Eller noen man så absolutt ikke skal nærme seg? Har tenkt på å ta en vertikal labret, eller septum!

     

    Blir utrolig takknemlig for alle råd! Takk for oppmerksomheten :)

     

     

    Hva med Linda hos Lowlife? ;)

    Har du noe erfaring med henne selv? Ettersom du anbefaler henne? :)
×
×
  • Opprett ny...