Gå til innhold

Oovz

Medlemmer
  • Innlegg

    1 370
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oovz

  1. Noe av problemet er vel kanskje også at det ville være utrolig tøft å bli skutt ned av henne. Det er en så lang og komplisert historie, og hun er så spesiell for meg at jeg tror det vil gi en stor bulk i selvtilliten min hvis hun bare liker meg som en venn. Det jeg kanskje innser etter å ha fått ut noen tanker her er at det å takle et eventuelt nytt forhold vil være enklere enn å takle avvisning. Jeg nevnte at jeg ikke sa noe før hun dro til australia fordi jeg tenkte at hun hadde nok å tenke på. Nå i sommer har tankegangen vært at det er for kort tid siden bruddet hennes til å ha den samtalen. Men hvis man spiller uten innsats vinner man jo aldri heller?

  2. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle fortelle hele denne historien på et nettforum, men jeg føler at mine egne overveielser ikke er pålitelige eller gode nok, så jeg trenger litt nøytral input.

     

    Det dreier seg om en jente jeg møtte i 1. Gym, som nå er 8 år siden. Jeg hadde begynt på en skole hvor jeg knapt kjente noen, og på det tidspunktet var jeg ganske umoden. Jeg vet ikke helt om hun var interessert den gangen, men jeg tror kanskje hun var det. Jeg kunne uansett ikke se det da, og det var ikke gjensidig den gangen. Jeg var faktisk litt drittsekk på den tiden, og i enkelte tilfeller mot henne også. Det er selvfølgelig noe jeg ikke er veldig stolt av, men ting forandret seg i 2. Klasse på videregående. Kort sagt var det en helt ny klasse, og jeg fikk nye venner, nye impulser og nye perspektiver. Så, på en hyttetur, kysset vi hverandre. Det gjorde meg virkelig nysgjerrig, og vi begynte å treffes veldig ofte. Problemet nå var at hun hadde truffet en australsk fyr i London, og det var planer om at hun skulle flytte dit, hvilket hun også gjorde. I tidsrommet mellom hytteturen og når hun dro ble jeg vilt forelsket, og vurderte hele tiden om jeg skulle fortelle henne hva jeg følte. Long story short gjorde jeg det nesten, men innså nok at jeg bare var en veldig god venn. Tenkte også at det ville være urettferdig ovenfor henne å dumpe noe sånt på henne rett før hun skulle dra.

     

    Når hun flyttet holdt vi kontakt over telefon en periode, men det tok slutt etterhvert. Ellers var det lite nytt til hun tok med seg typen hjem til Norge. Et halvt år etter det skjedde dro jeg til utlandet for å studere (hvilket jeg fortsatt gjør), og kontakten blesporadisk opprettholdt når jeg var hjemme. Så, for ca. et år siden, merket jeg at noe hadde endret seg. Vanskelig å putte fingeren på det, men det begynte med at jeg ble vitne til en krangel i full åpenhet på en fest hvor jeg var den eneste fyren som var venn med henne. Måten hun kommuniserte med meg på endret seg, og hun tok mer initiativer til å treffes. Dette pågikk helt frem til i sommer, hvor forholdet hennes tok slutt.

     

    Problemet mitt nå er at hele dynamikken i vårt forhold har endret seg. Jeg trodde jeg hadde greid å effektivt begrave følelsene fra tidligere i løpet av alle disse årene, men de kommer boblende til overflaten igjen nå. På grunn av disse følelsene vet jeg at jeg ikke objektivt kan tolke mine egne observasjoner, fordi jeg bare ser det jeg vil se. På den andre siden er jeg nesten sikker på at det er noe å ta tak i her, men jeg er redd for at jeg overanalyserer og feiltolket allikevel. Tingen er at jeg aldri har møtt en jente som forstår meg og kjenner meg på den måten hun gjør. Pr. dags dato er hun en av mine beste venner, og en person jeg virkelig kan fortelle alt til. Det jeg er redd for er å miste en utrolig venn hvis jeg er ærlig om hva jeg føler. Samtidig tror jeg ikke jeg kan takle å se at hun havner i et nytt forhold, særlig etter å ha opplevd gamle følelser returnere nå nylig.

     

    Etter forholdet tok slutt har vi truffet hverandre flere ganger, og jeg har flere konkrete eksempler på ting hun sier og gjør som får meg til å tenke på henne på den måten. Blant annet tar hun ofte opp en gammel historie vi har om at vi skal gifte oss hvis vi er single når vi fyller 30. Det høres kanskje ut som en spøk, men sett i kontekst kan jeg garantere at det ikke er det. Hun har også flere ganger fortalt meg hvordan hun har blitt sjalu når andre damer har vært involvert fordi jeg er "hennes", og dette skjedde også når hun var i et forhold. Hun forteller meg også hvor spesiell jeg er for henne, og generelt sett virker hun stolt av meg og det jeg har oppnådd så langt i livet. Det finnes hundrevis av andre småting jeg henger meg opp i, men det kan jeg fortelle mer om hvis det er ønskelig.

     

    Dette begynner å bli langt, så jeg skal avslutte med noen konkrete spørsmål. Tror dere det er noe her (litt vanskelig å vurdere fra en tekst, men allikevel)? Er det nok til at jeg skal sette vennerelasjonen på linja og være ærlig om hva jeg føler? Er det noe spesielt jeg bør foreta meg før jeg evt. hopper uti med begge bena?

     

    Dette her har surret og kokt lenge nok i mitt eget hode nå, så jeg setter pris på alle tilbakemeldinger! Spør gjerne hvis dere vil vite mer.

  3. [...] han var sikkert interessetrt i madrid i sommer. men selvøfolgelig valgte han ikke Madrid, for han viste, Han viste at Madrid aldri kommer til kvarten i CL, se på Arsneal, knuste Porto, LETT! Håper Murinho kommer til kvarten og skjønner at det ikke er noen vits i å gå til Madrid.Hvem er det igjen da? Benitez? HA!

    Det her gir jo ingen mening. Selvfølgelig visste han ingenting om hvor Real ville havne. Skal vedde på at han var mer usikker på egne sjanser i Arsenal, men han er lojal mot klubben, og jeg tror heller ikke han drar med mindre han får sparken. Real burde virkelig gått videre i kveld, men når man bommer så grovt som Higuain greide å gjøre fortjener man egentlig ikke å gjøre det. Glem heller ikke megabommen til Lisandro på slutten, det burde vært 2 til Porto der.

  4. Gratulerer! :) Fantastisk kamp, synd at et til italiensk lag gikk ut på ræva, men dette var i det minste fortjent! ;)

     

    Over til det jeg kom inn her for:

    Ikke for å spre kvalme når dere akkurat har vunnet, men var det flere enn meg og kompissene mine som la merke til massiv buing(eller hvordan faen man skriver det) fra publikum når Bechham var på ballen de to første gangene? Eller var det for noe annet? :p

    Vel, de tok seg en pause i "There's only one David Beckham" for å bue litt på ham. Tok du ikke vitsen?

  5. Moment of Truth er en sykt bra skive. Kanskje den plata som har vært med å forme musikksmaken min mest. Finnes definitivt bedre album, men da jeg kjøpte den fant jeg en helt ny del av hiphopen.

     

    Får håpe at det går bra med Guru. På lista mi over urealistiske plateønsker ligger en ny Gang Starr-skive som en god nummer 2 etter Detox.

  6. Ikke at mitt "golden card" er tomt, akkurat, men jeg føler det er mye mer... magisk når det er en gave, og især når den er fra dere! Så løp og kjøp, småfolk. :D

     

    Som "respond" får dere et stk. hjemmestrikket Selbu-julesokk som min mor (som forøvrig er en kvinne med kløkt, om ikke kløft...) har laget helt selv.

    Ha....ha.

     

    :thumbdown:

  7. Helst Nick Griffin. Likte ikke i allefall ikke den Nordmenn kjemp for Norge. Hadde det kun vært vikinger hadde det vært greit, men jeg er ikke så fan av nazister og SS soldater.

    Hehe, vet du hvem Nick Griffin er?

     

    His comments on the Holocaust (which he once referred to as "the Holohoax"[98]) made as an editor of The Rune, demonstrate revisionism.

     

    Hvorfor denne fascinasjonen med høyreekstremisme, forresten?

  8. Da har jeg spilt gjennom campaign på Veteran. Må si jeg er brukbart fornøyd, og at spillet oppfylte forventningene. Jeg har dog noen problemer med storyen:

     

     

    Hva faen var egentlig poenget med å sende den nuken fra ubåten? Price babler om større smell, få slutt på krigen og så videre, men det eneste han oppnådde var vel egentlig å ødelegge en romstasjon og få noen russiske helikoptre til å dette ned. Er det noe jeg ikke har forstått?

     

     

    Og uansett hvor mye jeg bannet over Tsjernobyl-oppdraget på Veteran i CoD4, merker jeg nå at jeg savner et oppdrag som er så vanskelig at jeg vil brekke tastaturet i to.

     

    Var det forresten noen andre som tok vitsen med Ghost?

  9. På tide at folk lærer seg chiligryta.

     

    2 bokser hakkede tomater (gjerne med noe hvitløk/chili)

    2 bokser chilibønner

    140 gram tomatpure

    3 løk

    Et sted mellom 500 og 750 gram kjøttdeig, kan være mø, nøff eller kakle.

    Masse hvitløk (jeg bruker ihvertfall 5 fedd)

    Masse chili (jeg bruker en variant som er tørket chili med frø, men cayennepepper fungerer sikkert også bra).

    Basilikum, oregano, pepper, salt.

    og

    Ris.

     

    Stek kjøttdeig og ha hermetikken i en stor gryte. Når kjøttdeigen er stekt, tar du den opp i gryta. Så stekes løken. Når den er ferdig har du den også oppi gryta. Ha så i hvitløk og krydre etter smak.

     

    Denne varer minst i 3 dager. Er bare å varme opp og lage ny ris 2. og 3. dagen. Veldig rimelig, og det smaker faktisk bra.

  10. Etter en lang tids fravær har jeg begitt meg inn i WoW igjen, og jeg må si at det er litt av en tur jeg har hatt så langt. Rollet en undead warlock denne gangen, og må si at jeg digger klassen, selv om soul shard-systemet virker noe unødvendig.

     

    Da jeg var ute på quest i Stranglethorn i dag på level 39 fikk jeg gleden av min første WoW-epic noensinne. Tror jeg må ha hatt flaks, for Fiery War Axe droppet fra en random mob! Kan dessverre ikke bruke den selv, i og med at jeg er lock, men hvor mye tror folket jeg kan få for denne på AH?

     

    Når vi er inne på temaet, hva er deres beste random world drops?

  11. Er det noen som skal til Odense neste helg og ta opptaksprøven der? Noen som har hørt noe om denne prøven, om hva den går ut på osv.

     

     

    Takker for svar :cool:

     

    Er det noen som skal til Odense neste helg og ta opptaksprøven der? Noen som har hørt noe om denne prøven, om hva den går ut på osv.

     

     

    Takker for svar :cool:

    Hei! Jeg studerer medisin på 5. semester i Odense, og vet nok noe om dette. Det er jo riktignok ikke noen "opptaksprøve", men heller en slags test for å finne ut om du vil komme til å passe inn på studiet.

     

    Etter hva jeg har hørt er den rimelig merkelig. Du blir satt til å løse mange forskjellige oppgaver, som foregår på forskjellige måter. Blant annet tester de hvordan du samarbeider med andre, om du kan løse oppgaver på engelsk og mye annet. Mange av tingene jeg har hørt om høres helt merkelige ut, og for mange av dem kan jeg ikke se relevansen i det hele tatt. Men jeg antar at det er en tanke bak.

     

    Såvidt jeg har forstått danner disse "testene" grunnlaget for hvem som blir kalt inn til intervju, som foregår senere.

     

    Jeg kom inn på kvote 1 selv (dvs. utelukkende basert på karakterer), så jeg har ikke vært gjennom intervjuprosessen, men jeg kjenner flere som kom inn på kvote 2, og det jeg har skrevet her er basert på hva jeg har hørt fra dem. Det kan godt hende at ting har endret seg på de 2 årene jeg har vært her.

     

    Forøvrig har jeg lett i 2 minutter på SDUs hjemmesider og funnet denne linken til deg.

     

    Multiple Choice Testen omfatter godt 100 spørgsmål og varer sammenlagt 2½ time. Der testes inden for tre områder - kvantitativt, kritisk og sprogligt ræsonnement. Det er vigtig at gøre sig klart, at test-resultatet ikke vil afhænge af ansøgers specifikke baggrundsviden inden for særlige fagområder. Den viden, der er nødvendig for at svare fornuftigt på opgaverne, vil indgå i prøven. Det vil derfor hverken være muligt eller relevant for ansøgere at forberede sig på denne test i form af f.eks. at indlære specifik viden på forhånd
  12. Her har du en fin oversikt over stopkoder.

     

    Når det gjelder din spesifikke stoppkode ser det ut som om det er et problem med filsystemet på harddisken din. Jeg siterer:

     

    A problem occurred within NTFS.SYS, the driver file that allows the system to read and write to NTFS file system drives. There may be a physical problem with the disk, or an Interrupt Request Packet (IRP) may be corrupted. Other common causes include heavy hard drive fragmentation, heavy file I/O, problems with some types of drive-mirroring software, or some antivirus software. I suggest running ChkDsk or ScanDisk as a first step; then disable all file system filters such as virus scanners, firewall software, or backup utilities. Check the file properties of NTFS.SYS to ensure it matches the current OS or SP version. Update all disk, tape backup, CD-ROM, or removable device drivers to the most current versions.

     

    Her er Microsofts supportside angående den aktuelle stoppkoden. Prøv det som står der og se om det hjelper.

  13. Nå har våren kommet for fullt folkens; noen som vil meddele låtfavoritter rundt denne tiden? T.R.O.Y., 93 'til Infinity og You Never Knew kommer jeg på i farta. :)

    For meg må Be (Intro) og What They Do være med på en sånn liste. Litt "lett og luftig" beatmessig. Kan hende at folk har mer sommerassosiasjoner til disse to, men vår i Danmark er som tidlig juni i Oslo, så jeg har en unnskyldning.

     

    Vil også si velkommen tilbake til Propaganda. På tide at en O.G. kom tilbake til hiphoptråden!

  14. Faens Tony...jeg har sittet og tenkt hele sesongen at han egentlig fortsatt er ond, men i løpet av de siste episodene har jeg latt meg overbevise om at han var snill. Burde stolt på meg selv...

     

     

    Angående Hodges, er det bare jeg som ser for meg en slutt hvor han slipper unna med livet i behold? Sånn som jeg ser det for meg kommer s07 til å slutte med et dobbelt trusselbilde. Tony er jo gal og har kjemiske våpen, og samtidig truet Hodges presidenten med at hun ikke visste hva hun sto opp imot. Hvis Hodges har et stort ess i ermet (som jeg tror han har), må jo Tonys planer være helt separate fra Hodges. Hvis de to jobber sammen, gir det ingen mening at Tony nektet å samarbeide når han hadde muligheten hos Starkwood. Han var også eneste mann som kunne fortelle hvor missilene var, og allikevel valgte han å sprenge dem. Kan ikke helt forstå hva motivasjonen hans er, men jeg tror definitivt han er bad to the bone. Noe annet gir ikke mening.

     

  15. ... at min knoting med 16A-sikring på 10A-krets sannsynligvis ikke er det som drepte den?

    Nei, det er jo teknisk umulig.

    Vet ikke hvordan du får en 16A sikring inn i en 10A holder, det skal ikke være mulig. Men det har ingen betydning for tilkoblet utstyr.

     

    Du kan jo prøve å bytte sikringen, de kan kjøpes i en elektrisk forretning. Det skjer ikke noe verre enn at sikringer går igjen.

    Vel, i Danmark er alt mulig :p

     

    Er en type keramiske sikringer som er mye mindre enn de store som man vanligvis finner i gamle hus i Norge. Uansett, jeg takker for hjelpen. Tror jeg ender opp med en ny PSU.

  16. Nå funker pcen igjen, har fått installert drivere osv, merkelig altså. Noen som kan ha en forklaring på hva som skjedde? husker at det stod noe med 051 i bluescreenen.

    Vanskelig å si uten å ha hele feilkoden fra blåskjermen (iallefall for meg). Feilkodene der sier vanligvis noe om hvor problemet ligger. Hvis det skjer igjen anbefaler jeg deg å skrive ned det som står på blåskjermen og poste det i denne tråden.

  17. Er vel naturlig å mistenke PSU. Godt mulig at den tok sikringen da den døde.

    Ofte er det ikke sikring i PSU, og hvis det er så er det uvanlig at sikringen går av seg selv.

    Det er ikke lett å fikse PSU, så det vil sjelden lønne seg å prøve.

    Ok, så du tror at den døde av seg selv, og at min knoting med 16A-sikring på 10A-krets sannsynligvis ikke er det som drepte den? Hadde vært bra for min egen samvittighet å kunne frikjenne meg selv :p

     

    Og det er iallefall en sikring i PSUen som jeg har sett. Den er av følgende type:

    Dell1100Fuse.jpg

    bare at "midtsegmentet" er hvitt, og ikke av glass. Kan godt hende at det er mer komplisert enn å bare bytte den, men den er iallefall der :)

×
×
  • Opprett ny...