Gå til innhold

HrMetics

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HrMetics

  1. Å farge buksen kan stryke av listen. Å sy på en lapp er jo en mulighet (dersom du forsterker området, for stoffet kanskje svekket), selv om jeg personlig synes det ser forferdelig ut. Å prøve å matche mønsteret blir nok heller ingen suksess.

    I mine øyne er det logiske valget å slenge den bakerst i skapet og kun ta den fram når du skal male.

    Neste gang noe slikt skjer tar du bare å spruter på litt Zalo og jobber det inn med fingeren, lar det står i 10-15 min og slenger den i vaskemaskinen. Da vil du drastisk øke sjansene for å få reddet buksen.

    Edit: Typo.

    Vel, jeg har faktisk fått utdelt denne som en del av et arbeidsantrekk i butikken jeg jobber, så jeg må bruke buksa og derfor løse problemet.

     

    Og når jeg snakker om et mønster som matcher, så bør det jo helst ikke være ensfarget; jeg skal jo ikke skjule at det er sydd på en patch. Et mønstret stoff i dempede farger hadde vært å foretrekke, så det er fremdeles det jeg trenger å vite: Hvor kan jeg finne det?

  2. Klarte å søle en rensekrem (type hud) på min splitter nye chord-bukse her om dagen. Skrapte det vekk med én gang, men så plutselig at kremen etter et par timer hadde etset bort all brunfargen helt igjennom buksa (bildet).

     

    Det er jo ikke noe fint, men vil gjøre det beste ut av det, og ser for meg to valgmuligheter:

     

    1. prøve på en eller annen måte å farge buksa igjen.

    2. sy på en lapp med et kult mønster.

     

    Alternativ nummer 1 føles ganske uaktuelt, siden jeg ikke kan noe som helst om farging av stoff. Derfor har jeg tenkt å finne en lapp med et slags mønster som matcher.

     

    Og derfor lager jeg denne tråden. For, er det noen som vet hvordan jeg kan gå fram for å finne kule stoffmønster og ikke minst hvor jeg kan gå til innkjøp av det?

     

    post-209366-0-22518600-1316536510_thumb.jpg

    post-209366-0-03428100-1316536547_thumb.jpg

  3. Er den kablet riktig? Du sier ikke hvor gammel maskinen er eller hva slags cdrom du har.

    Er det en eldre type cdrom så må den settes som slave også for at den skal komme opp.

    Vet ikke om den er kablet riktig. Maskinen er vel en 3-4 år gammel (Acer Aspire 5610Z), og cd-rom-enheten er like gammel. Akkurat hva cd-rom-typen heter, er jeg ikke sikker på, men blant annet står det "DVR-K17RS" - noe som kanskje kan se ut som et navn!

  4. Jeg har et problem med pc-en min. Jeg setter inn en CD - i dette tilfellet en vanlig musikk-CD - og hører at den begynner å jobbe. Men den kommer aldri opp i verken min datamaskin eller i f.eks. media player. Dette skjer for øvrig med alle cd-er jeg prøver. Den jeg har satt i nå, er flunkende ny, og det er ingenting galt med den.

     

    Hva skyldes dette? Er det noe jeg ikke har installert?

  5. Dette må være noe av det dummeste jeg noen gang har sett.

     

    Hva har skjedd med folk? Trenger da for faen ingen side til å generere hvordan navnet ditt hadde vært om det var Olsen.

     

    Håper inderlig alle skjønner hvor dumt dette er, og at de like så godt bare kunne åpne et helt tomt word-dokument, skrive Olsen, og så fornavnet sitt foran, så får man EKSAKT samme resultat.

     

    Ser forresten at dette er samme skaper som siden endelrekorder.no, som jeg også finner ekstremt sært. De rekordene som der er oppgitt, kan på ingen måte verken dokumenteres eller måles. Det er faktisk bullshit alt sammen.

    • Liker 3
  6. Et nek som er kasta 400 meter høres usansynlig ut. Har du link til den rekorden? Forresten så er det mange rekorder som er like syke på endelrekorder.no-siden Feks. "Søteste Kannibal", den lurer jeg på hvordan man måler. Har de to dommere som velger ut nominerte kannibaler for å se hvem av dem som er søtest?

    Som jeg skrev, så er dette en Guinness-rekord. Kan ikke se at de ligger ute på internett, for jeg prøvde et Google-søk, og det eneste jeg kom fram til var faktisk denne tråden. Hehe.

     

    Nå er det forresten kommet en helt syk rekord på den rekordsida igjen: "Mest likegyldige fremadstorming". Regner med at det er 100 prosent oppspinn. Men herregud, hvem er det som kommer på noe sånt?

  7. Artig lesning. Men seriøst, du trodde ikke noe av det var seriøst på noen som helst måte?

    Nja, jeg skjønte jo etter hvert at det her kanskje ikke var helt seriøse greier. Men du veit aldri med sånne rekorder. Som jeg nevnte i slutten av åpningsinnlegget - den nekrekorden har jeg faktisk lest i Guinness! Det er nok av andre absurde ting å lese i den boka.

  8. Jeg tviler på at disse rekordene ville vært gyldige for Guinness, selv om det riktignok finnes en del rare rekorder der også! Disse "rekordene" er uten tvil det særeste jeg noen gang har sett. Veit ikke helt om jeg synes det er sånn sinnssykt morsomt med én gang, men jeg blir fascinert av at folk bruker tiden sin på å finne ut av så meningsløse ting, og lager en egen nettside for det.

     

    http://endelrekorder.no/

     

    Det må jo være kødd, for det er det jo umulig å måle eller sjekke noe som helst. Til og med jeg kan bidra med min "egen" rekord, så det betyr jo at jeg egentlig kan skrive hva jeg vil, uten at noe av det trenger å være sant.

     

    Nå har jeg riktignok også sett i Guinness verdensrekorden for "kasting av nek". Den skal lyde på over 400 meter, og bare det får meg til å sette spørsmålstegn ved noe av det de driver med, de som lager den boka der.

  9. Alkoholkulturen i DK er veldig "liberal" om man får si det slik, ihvertfall på festivalen. Du får kjøpe alkohol inne på festivalområdet også. Og jeg tipper ingen arresterer eller anholder deg om du prøver deg på noe som ikke er lov, hehe. Her snakker vi om folk som går rundt og røyker hasj helt åpenlyst, tilogmed mens politiet går forbi teltene.

     

    Anbefales for øvrigt å dra inn til Roskilde by for å kjøpe sprit og blandevann :)

    Om jeg var deg, ville jeg til og med ha droppet anførselstegnene rundt liberal. For den er nemlig liberal; iallfall i forhold til Norge!

  10. Nei, nei, nei, Forsvaret er gjennomsyret av forkortelser, og derfor blir noen forkortelser like. Jeg kom med en lett kommentar med en smiley bak, for å illustrere at det ikke hadde noe med det du spurte om å gjøre. Du har nok ikke fått lærlingplass hos Ombudsmannen.

     

    Ombudsmannsnemnda er for ordens skyld den som kan ta seg av alt av - ja, skal vi si - saker knyttet mot personell i Forsvaret.

  11. Vi vet alle hva det er snakk om: de tingene som er i enden av skolissene.

     

    Vi vet også alle at disse ikke har noe navn.

     

    Jeg syns vi skal finne et navn til disse tingene. De fortjener det. Jeg spør bare: Hva hadde vi gjort uten dem?

     

    Kom igjen nå - kom med forslag, så kan vi bestemme oss for hva det blir etter hvert.

×
×
  • Opprett ny...