Gå til innhold

Speedshift

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Speedshift

  1. Merkelig hvor bekymret vi plutselig er for hva 0.1% av energiforbruket vårt blir brukt til. Er de resterende 99,9% brukt på best mulig vis? Lite bekymring rundt disse.

    Til gjengjeld får vi et desentralisert uhackbart peer to peer pengesystem, uavhengig av myndigheter i totalitære land. Kanskje ikke noe vi nødvendigvis trenger i Norge i dag, men mange eksempler på det i andre deler av verden der du ikke trygt kan ha penger i banken uten å frykte at de blir fryst.

    Ukraina ber nå om donasjoner i BTC fordi disse transaksjonene kan ikke bli stoppet.

  2. ism_InnleggNO skrev:

    Bitcoin er som alle andre pyramidespill. Den såkalte verdien i systemet er der bare inntil de største holderne finner ut at de skal selge seg ut. Man finner veldig fort ut at det er mye vanskeligere å selge seg ut av bitcoin enn å kjøpe seg inn. Når denne boblen sprekker er det  veldig mange som blir sittende med digitale lommebøker med mange verdiløse bits.

    Bitcoin er en totalt unyttig, umoralsk og planetødeleggende vederstyggelighet som kommer til å bli husket som en av menneskehetens mange feil.

    Dette hadde du lite peiling på
  3. Over til noe helt annet: Noen som tok algdat-eksamen i dag? Tror de har satt ny NTNU-rekord i lav vanskelighetsgrad på det faget.

     

    Uttelling på teorispørsmålene i oppgave 1 var 45%. Resten av eksamen var omtrent like banal, med lite dyptgående stoff, og det var hele 6(!) oppgaver!

    Vel, nå har vel tidligere eksamener tillatt hjelpemidler, så med det i mente har vel ikke alle de vært alt for avskrekkende heller.

     

    Men skal si meg enig i dagens eksamen var overraskende lett!

  4. Enig,hvertfall i de fleste fag..Algdat f.eks passer ikke inn.

     

    Synes denne skremselspropagandaen for Algdat er kraftig overvurdert.

    Tar selv faget nå er synes da ikke det er skremmende vanskelig i forhold til andre fag? Skal være enig i at pensumet er omfattende, men det meste er jo ganske elementært.

     

    Mulig eksamen tidligere var hardere, da Halaas visstnok brukte Algdat-eksamen til rekruttering for personlige formål.

×
×
  • Opprett ny...