Gå til innhold

bengtkenneth

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bengtkenneth

  1. Hey! Fant plutselig et hue i helpdesken som var interessert i å hjelpe :-) De sender meg alt jeg trenger for å levere den inn. Da jeg sa at jeg regner avhjelpsforsøket som påbegynt den første gangen jeg tok kontakt slik NgZ forklarer over og at jeg krever enten heving eller overgang til en bedre modell (selvfølgelig mot et lite mellomlegg), fikk jeg beskjed at jeg skulle sende dette kravet med telefonen som brev.

  2. Tusen takk for gode svar :) Prøver fortsatt å få kontakt med chess uten noe videre hell. Virker som de prøver å gjemme seg for meg. Tv2 hjelper deg er konaktet og fant saken interessant, men den måtte gjennom screeninger. Bare å håpe videre. FTU er jo bare å utsette et problem med et år eller noe så må nesten ordne opp selv. Men takk igjen. Håper det ordner seg.

  3. Kjøpte en HTC tattoo fra Chess for et par uker siden.

     

    Problemet mitt er at det ALDRI er dekning på telefonen. Har måttet gå tilbake til SE K810i (ikke gøy). Når jeg ringer Chess ber de meg slå av 3G og sette sim-kortet inn i en annen telefon for å se om dette funker. Når jeg så forklarer at dette er gjort sikkert nå 20 ganger med samme resultat hver gang (full dekning på annen telefon og null effekt av 3G eller ikke 3G), får jeg beskjed om at telefonen har svak antenne og at dette ikke går under garanti. Dette er bare noe jeg må regne med. Har også kjørt full tilbakestilling på telefonen uten resultat.

     

    HTC på sin side mener det er noe galt med telefonen (hovedkortet?) og gikk så langt som å si at hvis jeg tok kontakt med salgssted og forklarte feilen, ville jeg mest sannsynlig få ny telefon ettersom jeg ikke har hatt den så lenge.

     

    Hva skal jeg gjøre? Noe jeg personlig kan gjøre med telefonen for å fikse feilen? Jeg kjøper ikke en ny telefon for å synes det er kjempegøy med wifi for å si det slik.

     

    Så nå ligger den på bordet og ler av meg mens Sonyen er tilbake i lomma. Bittert.

×
×
  • Opprett ny...