Gå til innhold

Kerv

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kerv

  1. - Hvordan fungerer det i forhold til å få gear i AoC? Kan man få det direkte gjennom pvp, og hva er de eventuelle forskjellene mellom Pvp / pve gear?

     

    PvP Utstyr kan man få ved å drive PvP og gå opp i PvP levels. Eller man får tilgang til det, man må kjøpe det på en Vendor. Om PvP gear er bedre enn PvE gear er litt vanskelig å si, kommer litt ann på hvilke klasser man spiller mot. Og personlig synes jeg at gear ikke er blitt for viktig. PvP er noe man virkelig kan bli god på, med og uten Uber gear.

     

    - Hvordan fungerer pvp i AoC i forhold til Wow med arenaer, outdoor, og bger?

     

    Nå har ikke jeg spilt noe WoW. Men i AoC så er det to forskjellige servere, PvE (ikke PvP) og PvP (Mayhem) På PvP serverene kan man drepe spillere over hele verden, untatt i de store byene og i nærheten av vakter. Er jo i tillegg da Arena, Sieges og Minigames.

     

    - Class balance?

     

    En forklarte klassebalansen i AoC som Stein-Saks-Papir og det var en metafor jeg likte. Alle klassene "kan" drepe alle, men noen er mye bedre mot noen. Som for eks Sin > Demo > Conq > Sin... osv. Dette synes jeg er bra siden det oppfordrer mer til taktisk gruppe PvP.

     

    - Er det fikset slik at pvp er mulig å spille, da i henhold til dette med comboer og slikt?

     

    Ja, det er helt flott å drive PvP nå. Mange driver fremdeles med Comboskipping, men blir sett ned på pga det. Og det er ikke "gamebreaking"

     

    - Fra en pvpers synspunkt, er pvpen i AoC bra og moro?

    Jeg er ingen hardcore PvPer men jeg synes PvPn er skitartig! Mest på grunn av at det finnes ikke kun en måte å gjøre det på. Har hørt rykter at fra andre spill så kan man kjøre en chain med angrep mot en klasse og da er det ingenting som kan hindre at man vinner. Her har motstanderen så mange valg at man hele tiden må være på vakt og endre sin strategi.

  2. En liten oppdatering her :)

     

    Vi are still going strong! Fått mange nye medlemmer og det ser ut til at vi fortsetter å vokse :)

     

    Kjører nå raids inguild og har begynt så smått med å kjøre litt RP-events på serveren.

     

    Samt at Aquilonia er en server i vekst og det er mindre "tankeløs" PvP her så er kanskje Aquilonia en server for dere som lurer på PvP også men ikke orker Fury maset?

     

    Jorg

    Some sort of Offiser

  3. Bear Shaman er en chr du ALTID vil finne plass til i en gruppe. Det er en veldig allsidig healer, noe som igjen gjør den kjempeartig å spille.

     

    Og du behøver ikke lete etter Holy Cleansing som nevnt over her, siden det er det kun PoM som har, ikke BS.

     

    Trur nok kanskje også litt av grunnen til at det er lite whines fra de som spiller BSr nå er at klassen er balle hard så om noe skjer så vil de bli nerfet noe :D

    • Liker 1
  4. Vet ikke om noen på Hyrkania, men vet det er flere meget dyktige RP guilds på Aquilonia. Er heller ikke sikker på om det er noen skandinaviske guild på Hyrkania. Men det er helt sikkert masser av dyktige RP guilds på Hyrkania også, og de tar nok alle sammen imot nye medlemmer med åpne armer :)

     

    På Aquilonia er heller ikke ganking noe stort problem, så det er kanskje verdt en kikk? Victrix Legion som jeg er offiser i er skandinavisk og vi er casual RP.

  5. Er ikke heeeeelt sikker men kan være at siden du har kjøpt en "bundle" med begge at begge legges inn.

     

    Kan jo kanskje være like greit også? Husk at på den "gamle" installen så er det MASSE slagg som ikke behøver å være der så du vil antagelig få en mye slankere AoC katalog ved å legge inn alt på nytt :)

     

    NB - Ikke sikker på noe av dette ;)

  6. VICTRIX LEGION

     

    Victrix Legion er et skandinavisk guild, på serveren Aquilonia. Vi rekrutterer nordmenn, svensker og dansker, så vi kan bruke morsmålet våres.

     

    Guildnavn: Victrix Legion

    Server: Aquilonia

    Spillestil: PvE/PvP/Raid/Siege/RP («light»)

    Webside: http://www.victrixlegion.net/

    Forum: http://forum.victrixlegion.net/

    VOIP: Ventrilo

    Guild city: Ferdig T3 by

    Battlekeep: T3 Battle keep

    Renown level: 9

     

    Victrix Legion ble opprettet 17. mai 2008, som samme dagen spillet ble gitt ut som «prelaunch». Vi har vært et seriøst og stabilt guild siden da, og har planer om å fortsette lenge. Vi har et fokus på end content i spillet, dvs raide, gjøre Shrines of Bori, og sieging, men vi driver også PvE instanser, PvP minigames, «crafting» og mye mer.

     

    Vi har et veldig godt og trivelig guild miljø, hvor du vil føle deg velkommen. Du vil lett kunne finne spillere å spille med, og bli venner med. De fleste spillestiler passer inn i guilden våres, fra den barskeste PvPer, til crafter som samler for det meste bare resurser. Vi fyller hverandre ut, og gjør at vi sammen blir en veldig sterk guild, som har bred kompetanse.

     

    Som guild så behandler vi medlemmene våres rettferdig. Konflikter blir tatt tak i, og det blir funnet løsninger med mål at alle skal bli mest fonøyd. Vi har hovedsakelig bare PvP regler, og en «Code of Conduct» som vi forventer at medlemmer følger. PvP reglene våres sier hovedsakelig at du ikke kan angripe noen med mindre dem angriper deg først, eller at de er på KoS listen våres. Vi starter å få en lang KoS liste, så å finne folk å sloss mot er ikke et problem. Vi er imot «griefing», og ødelegge spilleopplevelsen for andre spillere, og de som havner på KoS listen våres er ofte sånne guilds.

     

    Aquilonia er en RP-PvP server, dvs i praksis en PvP server med mer voksne holdninger. RP betyr rollespilling, og det er mye av det på serveren, og noe i guilden. Det er ikke et krav at du må rollespille på Aquilonia eller i guilden. Vi oppmuntrer medlemmer til å rollespille, og vi hjelper gjerne folk som har lyst til å prøve. Aquilonia blir en mellomting mellom «Fury» og «Crom», du må regne med at du må kikke over skulderen din, som gjør det mer spennende enn «Crom», men du slipper den endeløse gankingen på «Fury».

     

    Crafting er en stor del av AoC, og det beste utstyre før epic er utstyr du crafter. Vi har mange craftere i guilden, og et godt miljø for craftere. Du vil få hjelpe crafter utstyr du trenger, der du bare må betale for resurser som blir brukt (med mindre du finner disse selv). Du vil også få hjelp å starte med crafting, og få tips og triks å bruke.

     

    PvP er en stor del av guilden. Vi er aktive i minigames, sieges og Shrines of Bori. Vi har et T3 Battle Keep som gir oss veldig gode fordeler i PvP. Vi hjelper folk å utvikle seg i PvP, og det vil være nok av utfordringer.

     

    Vi gjør ofte PvE instanser og raider, det er ofte ikke problem å få med folk fra guilden for å gjøre PvE instanser heller. Vi er med i en raid allianse nå, men vi kommer til å kjøre egne raids når vi får nok spillere.

     

    Generelt så oppfordrer vi guild medlemmer til å bli bedre til å spille, både PvE og PvP. Spilleopplevelsen er også viktig, og vi har fokus på den.

     

    Krav til å bli med i guilden:

    Ta en aktiv del i guilden, og miljøet (som å bruke forum og ventrilo)

    Godta og følge de reglene og «Code of Conduct» vi har

    Oppføre deg voksent ovenfor guildet og andre spillere.

    Være en «casual» eller aktiv spiller.

     

    Det er

    ingen krav til klasse eller level

    ingen regler på å ha «alts» i andre guilds

    ingen regler på hvor mange «alts» du kan ha i guilden våres

     

    Guild hierarki

    Victrix Legion har 4 ranger

    Primus Pilus (Guild leder)

    Centurion (Offiserer)

    Legionnaire (Legionær, ordinær medlem)

    Auxilia (Rekrutt i prøveperiode)

     

    Nye medlemmer vil starte som Auxilia, men bli forfremmet til Legionnaire etter en tid.

     

    Hvordan blir jeg medlem:

    Søk medlemskap her:

    Søknadsskjema og Info

     

    I spillet kan du snakke med:

    Jorg/Beinbakker

    Sheba/Munda/Parvana

    Ingjarl

    Heros/Althena

    Om du ønsker mer informasjon.

     

    http://www.victrixlegion.net/

  7. ja jeg tenkte helst på hvordan du spiller dem som healers. når du healer. er lvl 29 nå med pom, ser enda ikke noe potensiel healer i classen :p

     

    På lvl 29 så skal du ha fått ganske gode healing spells. Husk at det er ikke så du alene klarer å få en Tank for eks opp på maks helse ved noen tastetrykk. Mener å huske at på crit så healer en bigheal på TOS/BS/POM ca 1700? (husker ikke helt:P) mens tanken som han healer har kanskje 15000hp. Du må huske at du som regel har 3 healingspells som du kan bruke, BS har hvertfall det (det er klassen jeg her)

    Miniheal - Som begynner å heale når jeg slår på noe

    Bloodflow - En cone heal som healer over tid.

    Furios Resurgiens - Bigheal som gir masse HP med en gang, men som da ikke kan brukes på den personen igjen før om 1 minutt.

     

    Så det du må følge med på er om de du har i gruppa hele tiden har dine spells på baren sin. Husk også på at alle spells har en range som ikke er så lang :)

  8. Mange som driver PvP med "OP" klasser på lavt lvl 19-25 på white sands og i underhalls. Dette synes jeg er driiit kjedelig.. Du trenger ingen skills whatsoever.... PvP blir først gøy når klassene begynner å jevne seg ut i høyere lvl synes jeg.

     

    PvP i AoC viser seg også fra sin sterkeste side i Gruppespill som Sieges og gruppejakter i World PvP. Ta er taktikkeri og samarbeid viktig.

     

    dessuten tar det null tid å levle til lvl 80 med litt hjelp og flaks med grupper.

  9. atter en gang så viser forskjellene fra WoW og AoC seg veldig tydelig.

     

    Hvor gode healere de forskjellige klassene er kommer helt ann på specc. BS kan være konge i melee men dårligere healer, eller konge på healing og litt dårligere å¨melee. ToS samme men på magic damage, som da går utover dens healing. PoM samme sak.

     

    Det er det som gjør AoC konge, man kan velge litt. Så alle healer klassene er bra på sitt felt. Og alle healerene kan være KONGE healere :)

×
×
  • Opprett ny...