Gå til innhold

Wesenlund

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wesenlund

  1. Det kan desverre ikke sies med sikkerhet hva som er synderen. Det kan være PSU.

     

    Hadde selv en pc med samme symptomene som du her beskriver. Denne maskinen døde etterhvert da hovedkortet ble gradvis dårligere - dvs hyppigere feil, og bytting av psu hjalp ikke.

     

    Det eneste du faktisk kan gjøre er å prøve å bytte strømforsyning.

     

    Aller først kan du jo selvsagt teste med memtest, men resultatet kan ikke tolkes entydig da feil avdekket med memtest også kan skyldes dårlig psu.

    Har testet memtest allerede, og resultatet ble 0 errors... så tror du jeg bør bytte PSU da? Eller er det mulig at feilen ligger i bios? Takk for hurtig svar :)

  2. Hei, bygde for en måneds tid en pc. Etter lang tid med feilsøking har jeg klart og løst de fleste problemene, men er da ett problem igjen som jeg har sett meg veldig lei av. Hver gang jeg skal starte opp pc'en må jeg først slå av PSU, vente til jeg ser at alle LED lysa på HK har slått seg av, og deretter skru på igjen PSU og starte opp. Dette må gjøres hver gang, men det har vert unntak, ett var nå ganske nylig da pc'en hang seg opp, og jeg holdt inne av knappen til pc'en slo seg av. Neste gang jeg da skulle starte opp, gikk det fint uten og tappe pc'en for strøm. Noen som vet hva problemet kan være? Er det noe med bios? her er forresten link til pc'en min: https://prisguiden.no/liste/126790

    På forhånd, takk for svar! :)

  3. skal innrømme at jeg har sett en del på htc desire. Men er usikker på om jeg kan få denne telefonen på norsk. syns også disse telefonene er avnaserte og veldig dyre ! Har prøvd htc hero, og den var alt for avansert for meg. så hvis desire er lik den er nok ikke den noe for meg:p

    vist du synest htc med sense blir for avansert, kan eg bare anbefale iPhone, selvom den er ganske utdatert er den hakket enklere og bruke og blir nok enste telefonen med touch du da er kompetent til og bruke, vist denne er uaktuell vil eg anbefale deg å se vekk fra touch og skaffe deg en med kanpper.

  4. takker og bukker for svar, eg skal kjøre på ein plass som heiter austevoll (ligger litt utenfor bergen)kan vel kanskje si det er bygd, men på moped kurset kjørte vi scooter og det gikk helt fint, så vil ikke utelukke scooter av den grunn. Det eg egentlig ville få svar på med denne tråden skulle eg vel forklart litt bedre, så gjør det nå. Ville egentlig få frem fordeler og ulemper med scooter vs moped og komme frem ti det generelt beste alternativet av moped og scooter. Og etter det hadde eg håpet at dere kunne kommet med anbefalinger om gode scootere eller mopeder :)

  5. Android OS ser ut som og vere noe for deg, der kan du fikse skjermen akkurat som den passer deg, og de har alle de andre behovene dine.

    htc hero/dream/tattoo vil eg anbefale du sjekker litt på nettet, dream og tattoo er de billigste og du får mye ut av pengene, men de har ikke kapasitiv skjerm i motsetning til hero, vet hero ligger på ca 3100,- og de andre ligger på rundtom 2000-2500.

    Dette er sant nok ikke SE, men sjekk dem ut :)

  6. Hehe ja, ikke sant! Skjønner at størrelsen på skjermen og oppløsningen kan bli en bonus, men også en byrde mtp lommeproblemet ;)

     

    Vi får vel bare vente å se hva anmelderne dømmer. Dersom Htc desire ikke er av knirkete plast, og den får god kritikk mtp kvalitetsfølesen, kan det hende den blir favoritten.

     

    Er det vanlig med beskyttelses"case" til htc sin telefoner på samme måte som for iPod/Phone?

     

    det med lomme problemet du snakker om er ikke noe problem, telefonen er på ingen måte stor, den er faktisk gjennomsnittlig størrelse for en touch mobil. og vist du går med trange bukser etc. så merker du mer til underleppa på legend enn den lille størrelse forskjellen på desire kontra legend

  7. Hei, jeg skal ha ny telefon.

     

    Det jeg trenger hjelp til er rett og slett å finn en som passer meg.

     

    Vil ha touch, helst med utskyvbart tastatur.

    Helst ha 5 mp kamera.

     

    HAr sett mye på Nokia N97 mini og N900, men har kommet frem til at N900 kanskje blir litt i overkant, da jeg ikke driver med programmering osv. Har også vært innom HTC Hero, men denne begynner vell å bli litt utdatert.

     

    Som dere skjønner vil jeg ha en rimelig rå telefon, men driver som sagt ikke med programmering osv.

    Er villig til å betale så mye jeg må, for å finne en jeg virkelig liker.

     

    Taker for svar

     

    htc hero er på ingen måte utdatert enda, Iphone f.eks er langt mer utdatert enn htc hero, dette kan du se på "tv2 hjelper deg" sin test.

  8. Vet du hva prisen på Iphone, HTCene o.s.v ??

     

    Tenkte en pris fra 2-2600,- så de blir vel litt dyr :hmm:

     

    kan garantere deg at det er verdt legge inn ca 400,- mer for en hero, er ikke uten grunn den ble kåret til "phone of the year", men som sagt får du veldig mye for pengene med en tatto :)

  9. For all del, ikke kjøp Iphone, det er en forsåvidt bra og brukervennelig mobil, men den er dessverre ikke lenger "up to date" og du er alt for avhengig av data, kjøp derimot htc hero eller vent litt til htc Desire eller legend kommer ut :)

  10. Er nok absolutt verdt og vente, legend er rett tundt hjørnet, og kjører nyere andriod og nyere sense.

    Legend er skjært ut i eitt helt tykke aluminuim så den både ser bedre ut og tåler mye mer.

    den er jo selvfølgelig bedre på mange andre områder og, siden den er nyere, og prismessig er den ikke særlig dyrere.

    Så hadde eg vert deg hadde eg ventet :)

  11. Jeg kjøpte min herfra: http://international-orders.com/

    Blir litt dyrere, men de er raske til å sende ut.

     

     

    virket dette bra? var innpå siden og såg, prisen til norge ble på ca $736.56 altså 4359.18 NOK. Dette såg ut som en grei deal, er bare 400 kr ekstra i forhold til ebay og da får du den "direkte" fra google webshop, så vist dette ikke er noe svindel bak kommer eg nok til og velge denne :)

  12. Hei, har tenkt en stund på kjøp av nexus one, men da må den selvfølgelig importeres, men siden eg ikke har særlig god peiling på akkurat dette her trenger eg noen råd, har tenkt å kjøpe via ebay.

    trenger da råd om ting som paypal og alle mulige erfaringer råd og slikt eg burde vite om, og om dette i det hele tatt er en god ide, burde eg heller vente til den kommer til norge f.eks

     

    vil på forhånd takke for alle svar :)

  13. Hei er ikke sikker på om dette er rette plassen og spørre, men det har seg sånn at eg eg har noen hodetelefoner eg gjerne skulle hatt litt lengre ledning på, så lurte på om og hvor eg kan få kjøpt en slags "skøyteledning" til hodetelefoner, altså at eg kan plugge 3.5mm jacken i en ende, og i andre enden er det en identisk jack til den eg puttet inn, takker på forhånd for alle svar :)

×
×
  • Opprett ny...