Gå til innhold

Ezzo

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ezzo

  1. Voldsomt så mange som misforstår her da. Hverken MS eller 360 sliter selvsagt men det virker som MS er villige til å gjøre alt for ikke å bli totalt overkjørt av PS3 her.

     

    I amerika er de ikke i nærheten av slike dealer som vi får. Fordi der gjør jo 360 det bra.

     

    Og dette er ikke et engangstilfelle. Ved flere anledninger så har 360 blitt solgt for nesten gi bort priser i perioder. Gamestop solgte 360 arcade for 999kr i nesten et år før dette også. Når vanlig pris på den var 1500-2000.

     

    Når så vi noen gang noen bra tilbud på PS3 eller Wii?

  2. Butikken ser hva som er populært og senker prisene på det for å få flere kunder til butikken for å, for eksempel kjøpe andre varer? Men det har bare blitt gjort i butikker så lenge jeg kan huske, så mye bedre å konkludere med at et av verdens mektigste firmaer er på slite

     

    Hvorfor kjører de ikke slike tilbud med PS3 da når den er mye mer populær enn 360?

     

    Vi jo bekreftet i dag at PS3 gjør det mye bedre enn 360 i Norge. Og det enda den har kostet mye mer hele tiden og vært til salgs mye kortere.

  3. DFQgTywMh.jpg

     

    1000kr for PS2 med bare 1 spill. Uten minnekort. Med det så blir det omtrent samme pris som denne 360 pakken.

     

    Viser hvor ekstremt dette tilbudet er. Sony må virkelig tjene grovt med penger her når de kan ta slike priser.

     

    Blåser egentlig hva det koster å kjøpe en konsoll...sålenge PS3 har dem beste spillene slik dem har så er det en no brainer.

     

    I alle fall prøv å vær litt upartisk. Fjott.

  4. Tror ikke filmselskaper står i veien for bruk av teksting på filmene. Heller rart de ikke krever at det må være det siden det leies nok mye mindre fordi det ikke er det.

     

    Tekster på piratfilmer blir gjort av enkeltpersoner. Og da fungerer teksten kun til den piratversjonen. Bruker man den på en annen versjon blir teksting timingen helt feil.

     

    For at vi skal få tekst så må zune playeren først oppdateres til å støtte tekst og så må MS få noen til å lage to forskjellige tekst versjoner til hver film utifra hvorvidt brukeren har 360'en innstilt på 50hz eller 60hz. Tekstingen vil nemlig bli feil i 50hz hvis den er timet etter 60hz. Og omvendt.

     

    Det blir nok alt for mye trøbbel og bryderi for MS siden vi er et så lite marked. Husk det er bare Norden og Nederland i Europa som ikke har dubbede filmer og bruker teksting.

     

    Hadde vi vært 100 millioner og ikke 20-30 så kanskje de hadde gjort noe.

  5. Hvis det var brukte konsoller så hadde de måttet nevne det.

     

    I dag kan vi forresten også lese at PS3 er klart størst i Norge.

     

    Playstation 3 er størst

     

    Spillomsetningen per konsoll viser at Playstation 3 har størst andel i markedet, med 27,1 prosent. Xbox 360 følger etter med 19,9 prosent, Nintendo Wii står for 14,2 prosent mens Playstation 2 synker videre til 6,9 prosent.

     

    Og PS3 har jo først nå kommet til en levelig pris også. Ganske utrolig hvor mye viktigere merkenavn er for nordmenn enn pris.

     

    http://www.spillmagasinet.no/article2823832.ece

     

    Glemte linken.

  6. Spillet var meget bra. Helt på høyde med god of war. Teknisk kanskje det beste innen sjangeren. På 360 i alle fall så er frameraten konstant 60fps ved gameplay. Det dropper ALDRI under 60 uansett hvor mye som skjer. Ikke ofte jeg har sett i spill som dette.

     

    Spillet kunne kanskje bydd på litt mer nytt, ikke mye man ikke har sett og gjort før.

  7. Tekst kommer nok aldri. Det vil innebære enormt mye ekstra arbeid som det garantert ikke er verdt for MS siden det er nesten bare de nordiske landene som bruker det. Alle andre europeiske land har dubbede filmer.

     

    For at vi skulle fått tekst så måtte de først endret selve playeren, som ikke har det som option en gang i dag. De måtte skaffet alle filmer på nytt, i nordiske versjoner. Det ville nok også blitt kluss med timingen på teksten fordi noen har 360'en innstilt på 50hz, andre 60hz.

     

    Det vil si 24fps vs 25fps på filmen og da vil en tekst som er timet etter europeiske 25fps bli feil ved 60hz avspilling.

     

    Med tanke på hvor lite det nordiske markedet er, pluss at det er nok ikke akkurat mange som leier filmer her, så er det nok best for dem å bare putte opp engelske versjoner av filmer og la de få som gidder å se uten tekster gjøre det.

×
×
  • Opprett ny...