Gå til innhold

VildeRH

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VildeRH

  1. Er det noen som har noe erfaring med å dra på utveksling dersom man går musikklinjen her i Norge? :)

     

    Ja! Jeg er i England naa. Gaar selv studiespesialisering hjemme i Norge, men jeg har norske utvekslingsvenner fra baade musikk, dans og drama her. Alle faar aaret sitt godkjent. Grunnen til det er at de fleste skolene her i England tilbyr disse fagene, som oftest kan man for eksempel ha musikk fem timer i uken. Om skolen ikke tilbyr musikk, saa er faget som heter "Performing Arts" muligens en annen losning, dette er et femtimersfag som kombinerer musikk, dans og drama. De fleste organisasjonene sier at de ikke kan garantere at du faar ha musikk som fag, men jeg synes personlig at det er komplett idioti og lite samarbeidsvilllig om man ikke faar det, ettersom det er et saapass normalt fag her. Lykke til!

     

    Ellers maa jeg legge til at jeg synes det er rart hvordan saa aa si alle velger aa dra paa utveksling til USA, men hver sin smak. England er vakkert, og man slipper aa komme hjem med en (i mine oyne) stygg, amerikansk aksent.

  2. Da har jeg vært gjennom intervju med Aspect. Har søkt til England. 13/20 plasser er tatt, for andre som skulle være interessert i England.

     

    Nice! Jeg reiser også til England med Aspect. Er litt skuffet over dem da. Jeg stresset med å sende inn søknadsmappen min før juleferien slik at de kunne sende den til England da, men den ligger fortsatt på Aspects kontorer her i Norge, helt uåpnet. Gah, lurer på hvor lang tid dette kommer til å ta...

×
×
  • Opprett ny...