Gå til innhold

Miamor

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Miamor

  1. Du hørtes fryktelig fordomsfull ut.

    Tror i grunn hun har det bedre uten deg, men men.

     

    Men som Zeromac sa, ikke ta alt for god fisk. Vi jenter har lett for å få stempel på oss. Nesten alle mine nærmeste venner er gutter, uten at jeg gjør noe som helst fysisk med dem. Jeg hadde også stempel som ganske billig på ungdomsskolen. Hadde visstnok hatt sex med halvparten av guttene - men greia var at jeg var jomfru. Jaja.. Synes du skal gi henne en sjanse og ta henne for det hun er.

  2. Du høres fryktelig vinglete ut, unge mann!

     

    Men, uansett.. Tror hun kommer til å følge seg som andrevalget ditt ganske lenge. Om dette faktisk er noe du vil, så må du nok være villig til å være den perfekte typen ganske så lenge. Generelt ganske tøffel. Alltid vise henne at du mener at hun er herlig, sexy, fantastisk, smart, snill osv..

     

    Lykke til.

    (Ps, vet du ikke ville høre det.. men hva slags jente tar deg tilbake igjen? Jeg hadde mistet litt respekten for en fyr om han hadde tatt meg tilbake igjen etter noe sånt..)

  3. Når jeg satte i gang med å flørte? Jeg er ganske flørtete som person, så om det er noen jeg liker så gir jeg dem alltid litt ekstra oppmerksomhet. Kommer jo også litt an på om jeg ser på han som en seriøs kandidat og er veldig betatt. Da drøyer jeg det nok litt, men allikevel.. Viser jo at jeg er meget interessert.

     

    Kjøp en god vin og inviter han på besøk da vel. Lag en litt romantisk stemning, med rolig musikk og stearinlys. Småflørt, sett deg inntil han.. se hvordan han reagerer :) Kan jo godt være han kysser deg :)

  4. Ok, var det jeg håpet å høre! Hehe :)

    Kan jeg bare få spørre om det var du som tok initativ til fysisk kontakt først? I så fall, hvor tidlig gjorde du det? :)

     

    Jeg har som sagt ikke så mye erfaring rundt dette området... tehe

     

    :whistle:

     

    Neida, men det kommer jo an på hva dere holder på med og hva du faktisk har lyst til? Ikke minst hva du legger i fysisk kontakt.. Er det å sitte i armkroken, kysse, mer..?

     

    Mitt beste tips: slapp av! :)

  5. Synes ikke akkurat du har noe luksusproblem, ikke i det hele tatt. Du blir jo gang på gang snytt for en forelskelse.

     

    Allikevel kjenner jeg meg absolutt igjen. Jeg har en tendens til å falle i de samme sporene som deg. Blir veldig lett betatt av en viss type menn - og da blir jeg veldig betatt! Men, det stopper der. For jeg blir heller ikke forelsket i dem, noe de gjerne blir i meg. Jeg har hvertfall alltid vært åpen om at jeg ikke har ønsket noe forhold. Det høres mye bedre ut enn "Jeg liker deg, men ikke nok til å bli forelsket i deg. Da vet de hva de går til og kan bestemme selv, uten å føle seg lurt..

     

    Det handler om å spille med åpne kort.

    Håper du finner en som får deg på snoren :)

  6. Vet du, jeg har faktisk opplevd det totalt motsatte. Når man kommer over 23 år, så føler jeg gutter liker jenter med litt former.

     

    En venninne av meg har alltid vært the girl next door, ikke den som drar flest gutter - men veldig søt og tynn. Så ble hun gravid og la på seg litt (før hun fikk rundmagen) og guttene falt som fluer rundt henne.

  7. Jeg er ingen lege, men ville nok trodd at dette er hormonelt eller psykisk. Noen ganger har man lyst på masse, andre ganger ikke i det hele tatt.

     

    Klisjesvaret: det er helt normalt og helt naturlig :)

     

    Ta det med ro og vent til lysten kommer tilbake. Men tar det for lang tid, så ta deg en tur innom legen din.

  8. Måtte svare her, selv om jeg ikke akkurat er en mann.

     

    Tror det er veldig mange damer som ser på sex som en slags plikt, uten å ytre dette Anna Anka Style. Har mange venninner som har et slags "pliktforhold" til sex. Det er liksom noe som hører til å ha kjæreste.

     

    Antakeligvis kommer det av at menn ikke har peiling på hva de holder på med - og at damene er for dumme til å si ifra.

     

    Men! Nei, tror ikke det er mange menn som hadde tent på å vite at dama lå der og spredde - mens hun tenker på handlelisten eller at hun må få ordnet noe greier på jobben....

  9. Mitt råd: ikke lag masse planer på forhånd.

    Da blir det som regel bare stress, siden det er så masse man har planlagt å ordne.

     

    Mitt andre råd: Kjøp en god hvitvin, sett på en rolig kosecdplate, legg ut et godt teppe på gulvet og tenn stearinlys i hele stua. Lag noe fingermat sammen og kos dere. Vedder på at du ender opp nakenmann på teppet senere :)

     

    Og gave, noen klassiske øredobber? Finnes i alle prisklasser - og de aller fleste liker det godt :)

  10. Det virker som om du har satt deg fast i en litt vond sirkel. Mange (inkludert meg selv) har en tendens til å glorifisere ekser etter brudd - som fører til at det blir vanskelig å komme seg videre.

     

    Prøv å gjør nye ting, som du ikke kan assosiere med henne, kos deg og lev livet :) Vet det er vanskelig.. Men det er faktisk det eneste du kan gjøre. Det er lenge siden det ble slutt og hun er nok over dette for lenge siden.

     

    Kanskje det hjelper å finne noen å flørte med? Dele en vinflaske og en skrekkfilm :) Bare tenke på andre ting.. Så kanskje du er betatt av noen andre før du vet ordet av det.

  11. Så fordi hun drev med forskjellsbehandling, fortjener hun å bli spyttet på? Herlighet.. Enig i at det er håpløst, men det er enda mer bak mål å mene at hun fortjener å bli hetset tilbake.

     

    Jeg har vært borti gode lærere, dårlige lærere, smarte lærere, svake lærere, usikre lærere, autoritære lærere - men aldri noen som har fortjent å bli spyttet på.

     

    I min verden så er det noen år siden vi beveget oss ut av hulene og startet å oppføre oss litt siviliserte. Dermed forventer jeg at folk over 4 år klarer å løse ting på en litt mer voksen måte, enn å kalle noen horer. Det vitner bare om lav intelligens.

×
×
  • Opprett ny...