Gå til innhold

Ifon

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ifon

  1. IPHONE APPS

    Noen som kan anbefale noen gode iphone apps som er nyttig for medisin student? Ser at det finnes veldig mye men ikke så mye som er rated i Itunes. Kunne vært nyttig å høre noen erfaringer før jeg bruker masse penger på å kjøpe.

     

    Forøvrig kommer felleskatalogen som gratis app ganske snart, det blir veldig fint :-)

  2.  

    Tror i hvert fall ikke at det er den raskeste som kommer igjennom...Jeg har ringt inn et par ganger, og det har hendt at gamle damer/menn har blitt trukket ut.

    Kan det være fordel å ringe fra fasttelefon???

  3. Hei,

    Har pappaperm for tiden og da får jeg sett litt TV på dagtid. Et program som sendes på formiddagen heter quiz show og går på tv2. Kort fortalt skal man svare på et idiotisk enkelt spørsmål som f.eks. Har mye av det på vinteren? (tre bokstaver en mangler)SN?

     

    Videre skal man ringe inn og svare på noen spørsmål, den som svarer raskest kommer på TV og kan vinne fra noen tusen til mange hundre tusen kroner. Koster ca 30 kroner tror jeg.

     

    Jeg syntes det er påfallende at aldri noen vinner topp premien. Tenkte det samme forrige gang jeg hadde pappaperm.

     

    HAr noen her sett at topp premien har blitt vunnet???

     

    En annen sak er hvordan program lederne "lokker" folk til å ringe... Snakker hele tiden om at det er så få som ringer, og hvor lett det er å vinne...

  4. Er ikke dette en forsikringssak?

     

    Nei, lekkasje gjennom tak eller annen konstruksjon som ikke skyldes sprukne rør dekkes ikke av vanlig boligforsikring. Man må tegne følgeskade forsikring som kan dekke følgeskade på inventar og innvendige konstruksjoner som følge av lekasje fra f.eks tak. Dette har jeg lært meg nå, etter skade var skjedd.

     

    Forøvrig så høres det jo fornuftig ut med både varme og tørk....

  5. Hei,

    Har hatt en liten lekkasje på bad i et gammelt hus. Lang historie kort: takrenna iset igjen, vann har funnet veien bak veggen og rent inn på et baderom.

    Nå er lekasjen ordnet opp i og jeg må forsøke og tørke opp så godt det lar seg gjøre.

     

    Har fått anbefalt og bruke lufttørker, altså en maskin som tørker ut luften. Forstår det slik at rått treverk fordamper/ tørker lettere i tørr luft. Jeg tenkte i utganspunktet og sette inn en kraftig byggvarmer som varmet opp og tørket opp.

    Har ok ventilasjon på rommet med avtrekksvifte.

     

    Noen som har litt mer peil en meg angående dette???

×
×
  • Opprett ny...