Gå til innhold

Harding1

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Harding1

  1. Det føles som om bilen beveger seg? Bilen vil enten bevege seg eller stå stille.

     

    Det var det jeg fikk forklart. Når clutchen ble sluppet etter at hjåndbrekket var tatt opp, så virket det som om bilen beveget seg. Om den gjorde det, så var det visst snakk om noen få cm. Det samme skjedde ved start, når hun satte inn clutchen, før hun vridde om tenningen.

  2. Lurer på om håndbrekket er ødelagt.

    Stopper bilen og skrur av tenning og slipper clutchen, så føles det som om bilen sklir litt (bilen står i en slag skråning). Er dette vanlig?

     

    Legger til at det ikke gjelder meg, men min søster som låner bilen. Og hun sier at det føles som om håndbrekket ikke fungerer, for da hun setter seg inn og trykker inn clutchen, så føles det også som om bilen beveger seg.

  3. Hei!

     

    Jeg har et problem med en visdomstann. Den har ikke vokst fram enda, men tannkjøttet over tannen er hovent, det gjør vondt og jeg kan ikke lukke munnen skikkelig uten at jeg får smerter og ubehag. Betyr dette at visdomstanna bør trekkes, eller er det bare så ømt og vondt når den vokser ut?

  4. Makan. Dette var direkte ufin og utidig oppførsel fra vakten. Men ikke ta deg nær av det! Jeg tviler nok på om du får gjort noe med karakteren, men det er vel ingenting som hindrer deg i å klage på vaktens oppførsel.

     

    Karakteren får jeg nok ikke gjort noe med.

    Men jeg føler at jeg bør gjøre noe med det. Det plager meg fremdeles, og jeg mener jo at eksamen ble ødelagt for meg på grunn av dette her. Det er ikke en lett sak å skulle ta opp, dessverre.

  5. jeg hadde tatt det opp med sensor og deretter gått videre til rektor med dette, eller evt avdelingsleder.. for at en elev skal kunne yte sitt beste når det kommer til examen, og ikke bli trakkasert av slike surrehoder som ikke ser forskjell på gutter og jenter! jibes! lykke til!

     

    Ok. Jeg lurer på om jeg skal skrive et skriftelig brev. Føler at det kanskje er lettere enn å ta det muntlig.

     

    Tusen takk! :)

  6. Sensuren har falt for lenge siden den.

     

    Men er det noe som kanskje burde ha blitt sagt, slik at man blir oppmerksom på at eksamensvakter kan gjøre ting som kan ødelegge eksamen?

     

    Forøvrig er ikke dette et tema som det er så greit å snakke om heller, og er årsaken til at jeg ikke har tatt det opp med noen. Jeg synes det er flaut og ekkelt å snakke om.

  7. Jeg hadde en ubehagelig opplevelse i forbindelse med en eksamen som jeg hadde i desember i fjor. Dette var en avgjørende eksamen for meg, og jeg var godt forberedt.

    Da det gjenstod 1 time av eksamen gikk jeg en tur på toalettet, som da krever følge av eksamensvakt. Det var en eldre kvinne som fulgte meg. Da vi nærmet oss toalettene ville hun ha meg inn på herretoalettet (jeg er kvinne). Hun nærmest dyttet meg inn. Jeg snudde meg og sa til henne at jeg skal da ikke inn der, og gikk mot dametoalettet. Hun så litt rart på meg, og sa noe sånt som at "jeg trodde da ikke at du var en jente". Jeg gikk nå inn på toalettet, og fikk gjort det jeg skulle.

     

    Men, da jeg satt meg ned igjen med eksamen klarte jeg ikke å fokusere på andre ting enn den vakten som trodde at jeg var en mann. Jeg ble faktisk ganske lei meg, og klarte ikke å fullføre den siste oppgaven på en god måte. Det har vist seg at akkurat den oppgaven var forskjellen på hvilken karakter jeg fikk, og dersom jeg hadde fullført oppgaven på en god måte ville jeg ha fått en bedre karakter.

     

    Jeg er ikke i tvil om at den hendelsen ødela min besvarelse. Da jeg fikk oppgavene ble jeg glad, fordi dette var noe jeg kunne, men den siste timen av eksamen ble hodet fullstendig tomt. Alle tanker gjaldt meg, og om hvordan eksamensvaktene og andre oppfattet meg og hvordan jeg evnt. ser ut.

     

    Er dette noe som går an å klage på? Eller må vi studenter finne oss i å bli utsatt for slike unødvendige påkjenninger på eksamen?

  8. Jeg trenger noen råd og tips.

     

    For tiden er studerer jeg psykologi, målet mitt er å bli psykolog. Dette studieåret tar jeg fag opp igjen, for å forbedre karakterene. Men jeg begynner å lure på hva som skjer dersom jeg ikke kommer meg inn på profesjonsstudiet til høsten. Hvilke muligheter har jeg da?

     

    I dag kom jeg til å tenke på at UiO har direkte opptak til profesjonsstudiet via Samordna opptak. Da slipper man det presset at man må få A på alle eksamner første året. Men, er det lurt å søke der, når man allerede har to år bak seg på årsstudiet? Og hva er egentlig sjansen for å komme inn der? Regner selvsagt med at konkurransen er stor.

     

    En annen ting er jo at jeg må flytte, og det blir ganske langt, da jeg pr. nå studerer på en helt annen kant av landet. Så det er ikke bare bare å skulle søke seg til Oslo.

     

    Et annet viktig punkt er selvsagt lånekassen, og at jeg ikke kommer til å få støtte de siste to-tre årene av min utdannelse, og nå begynner jeg å bli engestelig for om det vil gå rundt økonomisk.

     

    Noen som har vært i en liknende situasjon som har noen råd å komme med?

     

    Er takknemmelig for alle innspill.

  9. Jeg har tenkt å skrive en jobbsøknad til en stilling som ikke er lyst ut. Det er en sykehjem som jeg kunne tenke meg å jobbe på, og siden jeg studerer, hadde det vært fint med en liten stilling. Men er det dumt å sende inn en søknad når de ikke har lyst ut noen stillinger?

     

    Og hva skal jeg skrive søknaden? Jeg har tenkt å skrive hvorfor jeg sender inn søknanden, hva jeg studerer, når jeg kan jobbe, samt hva jeg har jobbet med tidligere. Og så legger jeg ved en CV. Noe mer jeg brude ta med?

×
×
  • Opprett ny...