Gå til innhold

z1nox

Medlemmer
  • Innlegg

    287
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av z1nox

  1. Hei! Har for øyeblikket en HTC Touch HD, men har i grunn gått lei av touch, det var ikke noe for meg i lengden.. Søker nå etter en ny telefon, litt enklere og raskere.

     

    Ser for meg at telefonen har følgende egenskaper:

     

    - Rask rask rask

    - Så tynn som mulig

    - God å skrive sms på

    - UTEN touch

    - Brukbar batterilevetid

    - Bra menyer/enkle

     

    (Internet og kamera er ikke så viktig. Musikkavspiller i telefonen ser jeg ikke på som noe must heller, men er kjekt å ha)

     

     

    Hadde en Samsung d900i før, angrer meg egentlig ihjel på jeg gav den fra meg, for det var en veldig god mobil for mitt bruk!

     

    Noen som har noen tips? ;)

  2. Har sittet time etter time nå og browset diverse nettbutikker og forumet her men klarer ikke å velge ut en flatskjem blant alle modellene, rett å slett pga jeg er ganske utdatert på TV hehe.. Ikke kan jeg betegnelser på ditt og datt heller så det er utrolig vanskelig for meg..

     

    Oppsett/bruk:

    Skal hovedsaklig bruke flatskjermen til å se ting fra PCen min (serier, filmer osv) samt en del internettbruk. Så valget er vel i grunn satt til LCD TV, men det er jo her problemet kommer, hvilken.. *sigh*

     

    Budsjettet mitt ligger på rundt 8000 men kan strekkes bittelitt lenger hvis nødvendig. Det jeg ser etter er vel en TV med best mulig kvalitet til den prisen(selfølgelig) og at den ikke er mindre enn 42 tommer.

     

    Noen forslag? :)

  3. Hola :D

     

    Skal i militæret til januar og er på utkikk etter en laptop til rundt 12-13000 kroner som skal brukes til multimedia og sikkert en god del spilling. Er ikke typen som skrur på max eye candy og mest mulig oppløsning men det trenger ikke hakke på den dårligste oppløsning heller (WoW blir nok spilt flittig under oppholdet samt andre MMORPG)

     

    Har kikket litt rundt, men har fint lite peiling på hvor bra laptop deler yter (hatt stasjonær i alle de år) og trenger derfor hjelp :roll:

     

    Alle forslag er velkomne ;>

  4. Skal kjøpe mer RAM har jeg bestemt meg for =) Jeg er ikke noen hardcore overklokker eller noe sånt, bare litt spilling av og til, duger disse da? 1275,- virker som en grei pris for 2gb =)

     

    Hovedkort: K8NS Ultra-939 (Støtter hket brikkene?)

     

    Eventulet andre forslag taes i mot med takk ;)

  5. Til 899,- kroner tror jeg ikke du finner noe bedre kort enn det du har foreslått i første post. Kortet skal yte litt bedre enn din gamle 9800 Pro, men har støtte for nye funksjoner, PS 3 osv.

     

    Desverre koster GF 6600 GT altfor mye i AGP-utgave.  :hm:

    6338664[/snapback]

     

    Hvor mye ytelsesforskjell er det på gf 6600gt og x1600 pro da? kan kanskje spytte inn noen hundrelapper til :)

     

    Tenkte kanskje på dette da jeg også skal kjøpe ram fra psdata =) what yar thinking?

  6. har skummet litt igjenom forumet nå og fant X1600PRO til en billig penge. 9800 proet mitt gikk til helv. for en stund siden og jeg sitter for øyeblikket på et gf4 mx420 kort *sigh*

     

    bare lurte på hvordan ytelsen på x1600pro er i forhold til 9800proet jeg hadde, eventuelt foreslå noen bedre kort til rundt 1000-1200kr. Spiller for det meste wow (faktisk eneste spillet gf4en tåler omtrent, men 800x600 med alt på low er ikke phun :p)

     

    Takker for alle svar :w00t:

  7. Glad jeg har nvidia-kort jeg, de dør ikke så fort de :)

    5899312[/snapback]

     

    Nå skal vi ikke starte ati vs nvidia debatten igjen, men jeg personlig føler at det er mer kvalitet over nvidia.. Samme angående amd vs pentium, angrer som f*** på at jeg kjøpte amd hehe :)

     

    Holder forresten på å skrive brev til komplett *krysser fingrene og håper på det beste*

  8. Jeg har nå satt inn i mitt gamle geforce 4 mx420 kort å det funker helt toppers, regner med da at mitt 9800 pro har tatt kvelden..

     

    Så dukker det opp ett annet spørsmål, kan jeg få tilbake dette på garantien? kortet er kjøpt "Ordredato 2003-11-22" og er vel litt over 2 år gammelt nå. Har mailene som komplett.no har sendt meg, er det godt nok bevis på at varen er kjøpt der osv?

     

    Takker for alle svar jeg har fått og forhåpentligvis får ett par til :>

     

     

    (hmm, jeg fikk kortet noe senere visst Lev.dato: 2003-12-10 ca ca)

    Gravde også dette fram: "Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år"

     

    spm her blir er vel, hvor lenge er ett skjermkort til 2900kr ment for å vare? (9800pro kostet så mye den gangen *sigh*)

×
×
  • Opprett ny...