Gå til innhold

Oberlai

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oberlai

  1. Not so fast :)

    Som nevnt er Exynos Samsung sin egen mens SnapDragon kommer fra Qualcomm. Snap har lenge vært bedre på flere måter, bla strømforbruk, men selvsagt jobber Samsung med å hente inn forspranget. Med S21-telefonene har forskjellen blitt veldig liten, så hvis du har en S21 med Exy har du ikke kjøpt katta i sekken. Dessuten kan en patch plutselig forandre ganske mye. Tipper Samsung kommer til å ditche Snap om ikke altfor lenge.

    Tror han her lager ny video for hver patch Samsung kommer med, Exy er faktisk er bedre i enkelte tester.

     

  2. Det er jo faktisk vinter og nordlys mesteparten av året i Narvik så det er ikke så overdrevet.

    Hehe, nei det er det ikke. For all del, det er lov å prøve seg på et hofteskudd ut i det blå en gang iblant, en sjelden gang treffer man jo, men ikke denne gangen. Hilsen en Narviking.

  3. Haha herlighet!

     

    Jeg tror Valve har mer enn nok ressurser til å holde flere team av utviklere i gang samtidig med tanke på deres enorme faste inntekter fra Steam. Både til å vedlikeholde eksisterende spill samt utvikle helt nye. Vi vet de har 3 VR spill på gang pluss det kortspillet. Og at de utvikler hardware tilpasset spillene sine, litt slik Nintendo har gjort. Valves Knuckle kontrollere er et godt eksempel her.

     

    Det er vel nettopp her problemet ligger også - de tjener mye mer på Steam enn de gjorde med spill, så de driter i spill.

  4. Friday the 13th på C64:

    https://www.youtube.com/watch?v=ESqUsmONzzI

     

    Her var målet å drepe Jason før han rakk å drepe alle menneskene på brettet, og selvsagt unngå å bli drept selv. Jason kunne godt finne på å kle seg ut, så man måtte først finne et våpen, gjerne øks eller motorsag, og så gå rundt og angripe vanlige folk for å se om det kunne være Jason. Ett hugg var nok for å avsløre ham. Heldigvis lot ikke folk flest til å bry seg så mye om et lite sving fra ei øks, de fortsatte bare med sitt etterpå.

  5. Slutt å ta fram ytringsfrihet, denne saken har ingenting med det å gjøre - i det hele tatt. Det er heller ikke "feigt" av Disney og YouTube å ditche Pew, de er NØDT til det, det er ren business.

     

    Dette skjer jo med jevne mellomrom, husker dere ikke Jeremy Clarkson? Og i Norge var det bl.a Lars Bohinen og Vegard Olsen som mistet viktige samarbeid etter lignende "uhell".

     

    Pew tråkka i salaten, og gjør nå alt han kan for å prøve å fikse det. Han kan fomle og holde på så mye han vil med dette, men en ugjenopprettelig skade har skjedd, og han skal ikke jobbe med Disney eller YouTube så lenge han lever. Han vil nok også være langt mindre aktuell blant alle store merkevarer i framtiden.

     

    Hva er moralen i disse historiene? Jo, du skal være veeeldig forsiktig med hva du sier og gjør hvis du er en offentlig person, men jeg synes ikke synd på noen av dem, dette er SÅRE ENKEL vett og forstand - de burde ha visst bedre.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...