Gå til innhold

LilGoldfish

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LilGoldfish

  1. Jeg er for tiden i California, U.S.A. og har tenkt å kjøpe Bose Companion 5. Min mor har sagt at de kan bli litt vanskelige å få med hjem, på grunn av størrelse, så jeg lurer på om dere på forumet vet hvor mye det vil koste å få sendt dem til Norge?

    Jeg lurer også på om dere har noen forslag til andre høytalere jeg kan få kjøpt for ca samme prisen med bedre lyd?

     

    Takk på forhånd

  2. Jeg har en oppgave i musikk som skal leveres i morgen. Jeg hadde egentlig tenkt å lage noe på Mixcraft, men gamledataen sluttet å virke så må gjøre noe annet. Jeg har derfor tenkt å lage en powerpoint om Coldplay og lurte på om noen hadde en powerpoint liggende eller hadde noen i ideer til hva jeg kan ha på de forskjellige lysbildene.

    Takk på forhånd :)

  3. Hei

     

    Jeg skal kjøpe en ny laptop snart og lurte på om dere kunne hjelpe meg litt. Den skal hovedsakelig brukes til internett, se film og å høre på musikk, men den skal også kunne kjøre noen litt nyere spill relativt bra. Jeg har tidligere vurdert å kjøpe en macbook pro, men er ikke helt sikker på om det er verdt pengene. Den skal også helst ha bluray, ettersom jeg ofte ser på film og gjerne vil ha det nyeste.

    Budsjettet mitt er på ca 14 000 kr, men kan sikkert bruke opp til 1000 ekstra.

     

    Takk på forhånd :)

  4. Hei

    Bestefaren min fikk nylig nytt bredbånd fra Canal Digital. Etter han fikk det har å sende e-post sluttet å virke. Han bruker Mozilla Firebird. Når han prøver å sende e-poster får han meldingene: "En feil oppstod under sending av post: E-posttjeneren sendte feil hallo-tekst: Cannot connect to SMTP server 80.65.49.46 (80.65.49.46:25), connect error 10060." og "Sending av melding feilet.

    Klarte ikke sende meldingen fordi tilkoblingen til SMTP-tjeneren mail.langaas.net ble mistet midt i en transaksjon. Prøv igjen eller kontakt systemansvarlig."

    Hva skal jeg gjøre for å fikse dette?

     

    Takk på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...