Gå til innhold

Reechter

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reechter

  1. Data Pack bør komme snart, håper også på flere stadioner!

     

    Edit: tror dere kanskje at å spille online hjelper med mangel på stadion/lag? Du får jo en litt annerledes opplevelse når du spiller i en online turnering osv.

  2. Jeg er overrasket - jeg har brukt den gamle versjonen av Roccat Kave (ikke XTD-versjonen som her altså) i fire år og er storfornøyd. Jeg merker meg en forskjell, derimot; XTD har en annerledes kontrollboks, og så vidt jeg kan se er det bare USB-kontakt det gjelder. De gamle har USB + surround audio jacks. Mulig det har utslag på lyden? De gamle kommer heller ikke med driver, og er ment å fungere med lydkortet ditt.

  3. Regner med det er cpu som forårsaker restart ved 93 grader.?

     

    Usikker på hvilken som forårsaker restart - de henger rundt den samme temperaturen. Begge er tilkoblet samme kjøleren.

     

    har du vært inni maskinen og renset alt som hoper seg opp på baksiden av kjølelamellene også? Hva med viftebladene?

     

    Jeg renset lamellene - jeg skal rense bladene senere når jeg bytter til en bedre kjølepasta.

  4. Laptop: Asus U46SV m/ i5 2410M og GT 540M, default clock. Win 7 Home premium 64 bit, 8 GB.

     

    Problem: Under enhver økt som krever mye kraft fra GPU/CPU stiger temperaturen gradvis fra ~53 C til ~93 C, hvor den resetter. Det tar ca. 8 minutter.

     

    Jeg har renset kjøleren for støv, skiftet gammel kjølepasta med ny, dobbel- og trippelsjekket at alt sitter som det skal. Maskinen blir rett og slett varm til tross for at alt skal fungere.

  5. Denne demoen slukte fort 10 timer av kvelden min. Klarte selv aldri bli glad i Heroes V, men det gikk mange timer ned i Heroes IV (Heroes III er litt før min tid), og jeg føler det er et steg tilbake til røttene. 3D-modellene er ikke i veien slik som i V, hvor du må snu og vri rundt hver eneste krok for å se at du ikke gikk glipp av noe - kartet er laget som om det fremdeles var 2D.

     

    Skal ikke forsøke å utgi meg selv som en connoiseur, men jeg frykter at dette spillet setter julekarakterene mine i fare.

  6. Blir alltid smått skuffet når jeg ser anmeldelser av skytespill som ikke bringer noe nytt til sjangeren med terningkast 8 eller mer. Jeg innrømmer at jeg ikke er glad i skytespill og er derfor noe partisk i debatten, men jeg tror ikke det er å legge skjul på at Crysis er, først og fremst, grafisk muskelfleksing, og jeg syns ikke noe så enkelt fortjener så god score.

     

    (Noen andre som føler det var en usedvanlig lang anmeldelse også?)

  7. Da jeg flyttet tilbake til Norge fra London, etter fire år i utlendighet, hadde jeg hele flyttelasset på to paller. Å få dem plukket opp i London, kjørt til Newcastle, ferjet til Bergen, kjørt på lastebil til Førde og så videre til Sogndal, kom på ca 4500 kroner. På det lasset var blant annet to stasjonære PCer og et par CRT-skjermer. Alt overlevde.

     

    Trenger ikke være så dyrt som du tror, bare du vet hvilken adresse det skal sendes til.

    Er det englandsbåten det er snakk om? Er det lang tid siden du kom tilbake? Mener å huske at den båten ble tatt ut for en del år siden ser du, har selv tatt den et par ganger og syns den var dritkul å ha. Forstår ikke helt hvorfor de tok den vekk.

  8. Hei hei, forum. Jeg tenker å selge min kjære stasjonære pga. at jeg flytter snart over dammen for å starte studier, og vil ikke frakte hele maskinen med meg. Jeg har brukt Prisguide og fant ut at nypris er omtrent kr 13950,- dersom jeg runder ned. Jeg lister her alt som kommer med i kjøpet, og nåværende pris:

     

    Kabinett: Silverstone Fortress Midi (FT01) - 700kr

    Skjerm: Samsung SyncMaster RZ2233 (3D) - 1700kr

    Hovedkort: GA-EX58-UD5 - 1500kr

    CPU: Intel i7 920 2.66 GHz (med fersk kjølepasta) - 2250kr

    Grafikk: MSI GeForce GTX480 - 2500kr

    Lyd: Asus Xonar DG - 400kr

    PSU: Corsair HX 750W - 900kr

    Kjøling:CoolIt Eco A.L.C. - 500kr

    RAM: Corsair DHX+ 1600 MHz DDR3 CL8 6GB - 800kr

    HDD: Barracuda 1TB 7200RPM (to stk.) - 600kr

    3D Vision m/briller - 1000kr

    CD ROM: Samsung SH-S223C - 100kr

    OS: Windows 7 64bit Premium - 1000kr

     

    Sammen burde dette utgjøre kr 13 950,-

     

    Jeg regner ca. 20% bruktrabatt (kr 11 160,-), da kabinettet har mindre sliteskader, samt maskinen har vært overklokket (forsvarlig). Legger inn mulighet for midre modifikasjoner for kjøper, f.eks. oppdaterer drivere, legger inn ønsket programvare, setter opp i RAID, overklokker CPU opp til 4.0 GHz, legger til dualboot. Kommer selvfølgelig med autentisk Win7, ikke piratkopiert.

     

    Hvor mye ville du være villig til å betale for tilbudet mitt? Er 11k i overkant? Har jeg regnet feil i prisene mine? Vet du en dritbra måte jeg kan frakte en stasjonær til England?

    Her jeg gjort noe utrolig dumt?

     

    På forhånd takk.

  9. God kveld.

     

    Jeg har nylig OCet min i7 920 (til 3.61 GHz) i BIOS. Alt fungerer helt fint og tempen ligger under 60. Jeg har derimot støtt på et rart problem, nemlig at etter maskinen går i dvalemodus vil ikke skjermen vise bilde lenger. Maskinen rister til live når jeg vekker den, og skjermen skrur seg på, men går snart i standby med på-lyset blinkende. Jeg har prøvd å koble fra kabelen og stikke den inn igjen, men det er enda ingen reaksjon. En annen kuriositet er at maskinen ikke reagerer på restartknappen mens den er i denne situasjonen, og jeg må skru den av med front-knappen.

     

    Har noen tips til hvordan jeg kan fikse eller feilsøke dette? Selv kan jeg ikke se hvordan dette henger sammen med CPU, men det er den eneste forandringen jeg har gjort siden problemet kom.

     

    Takk på forhånd.

  10. Selv har jeg SLI mellom en GeForce GTX480 og en eldre 240 dedikert PhysX. Jeg kan ikke gi garantier om at dette gjelder i alle situasjoner, eller i CrossFire, men for min del var det ikke vanskeligere enn å plassere broen og starte maskinen, åpne nVidia Control Panel og velge Set PhysX Configuration. Jeg har ikke opplevd noe som helst installering, ikke engang en melding om at jeg faktisk har SLI aktivt.

     

    Kanskje det vil fungere annerledes mellom to kort av samme serie og / eller nummer.

×
×
  • Opprett ny...