Gå til innhold

DoffeY

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DoffeY

  1. Hei.

     

    Skal etter et år på "rompa" igang med studiene igjen, og føler derfor at behovet for en bærbar pc melder seg.

     

    I første omgang er kravene jeg stiller følgende:

     

    LITEN

    Pen og se på

    Lyssterk og fargeklar skjerm

    Solid bygget

    Støysvak

     

    PCen skal brukes i tillegg til en stasjonær pc, slik at ting som ytelse og lagringsplass er ikke "viktig". De fleste bærbare pcer som innehaver en viss kvalitet har mer enn nok maskinkraft til og kunne kjøre programmer slik som firefox, office-serien, messenger og alt annet man skulle finne på og plundre med i skoletimene uansett. :)

    Når det gjelder maskinvare er det viktig at den har innebygget både bluetooth og wlan(stort sett standard blandt de fleste pcer idag, men velger og skrive det).

     

     

    Grunnen til at jeg har satt Apple MacBook 13" i topic, er fordi dette er en maskin jeg har sett på. Virker som en fin maskin til en grei pris. (ca 12 000 med litt ekstra minne og kraftigste prosessoren)

    Lurer derfor på om det er noen her på forumet har noen erfaringer med denne maskinen, eventuellt noen som vet om noen gode subjektive av denne maskinen.

    Tror jeg velger denne dersom det ikke kommer noen andre innvendinger, eveuellt noen negative kommentarer.

    Kan jo også nevne at jeg brukt en Asus W5A som jeg har vært veldig fornøyd med, bortsett fra litt "lav" byggekvalitet, spesiellt i skjerm/lokk.

     

    PS! Dersom jeg velger en Apple/Intel løsning blir med bootcamp og WinXP :)

  2. Hepp..

     

    Vet at dette kanskje ikke er helt riktige måten og gjøre det på, men trenger SÅRT en kasse til en Cerwin Vega DC1515 høyttaler, da en kompis av meg har herpet (slått skal av) den ene jeg har idag..

     

    Derfor lurer jeg på, ingen her som vet om noen som har et par som er sprengt/ødelagte elns? Alt er av interesse..

     

    Et annet spm er, noen som vet om dette kan la seg reparere? Hvis jeg skal forklare skaden har høytaleren fallt i gulvet og et skal av siden på høytaleren har fallt av.. Dette er ikke "tværs igjennom", men alike vel ganske stort..

     

     

    Hadde satt pris på svar, enten pr post i denne tråden eller pr PM.

     

    -Kristoffer

  3. I utgangspunktet er det gjerne samsung vi får tilbake fra sinte kunder.. Det slår nesten ikke feil, men stort sett alle samsungtelefoner kommer tilbake med problemer iforhold til nettverk.. Dvs at kunden har telefonen sin slått på, og full dekning. Alike vel blir innringer fortalt at kunden har slått av telefonen/eller sendt til telefonsvarer for avslått telefon.. Dette er også en av de VÆRSTE feilene, fordi man vet aldri når det skjer.. Pluttselig kan man gå en hel dag som even-venneløs, mens man har 15 meldinger på mobilsvar.. Man får jo da heller ikke meldinger, slik at når man skrur telefonen av og på drøsser det inn med meldinger fra mobilsvar.. Dette skjedde også senest med min Z500, og da bare etter et par dager! Vanligvis har det gått iaff et par måneder før denne feilen har oppstått på de andre samsungtelefonene mine.. Men men, får vel lære denne gangen og jeg har IKKE planer om og ta ut en ny samsung når jeg får tilbake denne fra ZODIAC som D.O.A.

  4. svært skjelden dette blir godtatt fordi det blir sett på som en vesentlig ulempe for selger..

     

    Når det gjelder lånetelefon har du igrunn ikke krav på dette før etter et visst antall dager(mener og huske at det er 7 dager)..

     

    Tror heller ikke du får låne noen nyere telefon en dette med mindre du kan dokumentere at du har behov for dette, feks i jobbsammenheng.. Mulig jeg er helt på jordet her..

  5. Uten at jeg gidder og starte noen diskusjon på akkurat det her kan jeg jo si at de selger E720 for 2000 med p+ via nettbutikken sin.. Litt matte viser at Z500 som er dyrere enn E720 til innkjøp ikke da bør selges billigere enn E720, men er jo fint for dere som prisbeviste forbrukere om de faktisk gjør det..

     

     

     

    leeeeeif

  6. Vi fikk den i butikken idag..

    Dette er en telenorlåst versjon som kommer litt før den uten operatørlås.. Tipper at den er tilgjenglig via telefast i løpet av en uke til to uten operatørlås..

     

    Den koster vel omtrent 5000 tusen i butikken.. Ca 3499 med privat+

     

    Når det gjelder det med meldingslyd mente jeg at man kan legge til egen meldingslyd.. hehe

  7. Da var denne telefonen ankommet :)

     

    Så vidt jeg kan se er dette den minste 3G-telefonen på markedet her i Norge..

    Kan jo starte med at når det gjelder design er denne omtrent helt lik E700, og fargen er svart isteden for indigo..

     

    I pakken følger det med

     

    HF

    Datakabel

    Telefon

    Lader

    Arm-lenke

     

    Sånn snacks på denne telefonen i forhold til andre samsungtelefoner er at den har 3G og minnekort, og den har en svært behagelig størrelse.. :)

     

    Samsung har også kvittet seg med noen ting som har vært UTROLIG teit, slik som at man kan endre meldingslyd, eller at den går ikke rett ut om man skulle være så uheldig og komme borti "rød knapp" når man skriver melding osv..

     

    Poster noen livepics av telefonen så fort jeg får et kamera for hånden..

     

    -Kristoffer

  8. Negativ vil nok være størrelse... Ikke fordi den er speeesiellt stor men fordi Z500 er mindre :)

     

    Povitiv er 3G... Men alike vel har Z500 det..

    Skal jo også nevnes at Z300 har stereohøytalere.. Uten at det får meg til og velge den fremfor Z500 (som telefast faktisk sender ut fra og med idag, det vil at de fleste telekiosker, mobildata-forretninger og nordialog har mulighet til og ha allerede imorgen)..

     

    -Kristoffer

  9. Har tittet litt på denne telefonen i butikken idag, og kan bekrefte at den er serdeles fresh !! Eneste som faktisk stopper meg fra og ta den ibruk er at vi imorgen får Samsung Z500 :):)

     

    -Kristoffer

     

     

    *Edit -

    Legger med et livepic :)

    Har dessverre bare et råttent webcam for hånden nå, for heller legge til noen bedre bilder når z500 ankommer imorgen :)

     

    e730.jpg

  10. Hepp

     

     

    Er på leit etter den største mulige minnebrikka som kan bruke på en Asus W5A notebook.. Sånn jeg kan se så sier Asus at man skal bruke DDR2 400MHz, men om man velger den "minnevelgeren" til komplett så sier den at

     

    Crucial DDR SO-DIMM PC2700 1024MB CL2,5 Non-parity, 2.5V, 128M x 64, 6ns, 200p

     

    kan fungere, og det gjør at jeg blir litt usikker..

    Hadde vært fint om noen kunne klaret opp i dette slik at jeg får en minnebrikke som passer til pcen uten alt for mye styr..

     

    ps! Har planer om og kjøpe et par andre deler og da fra netshop.no, så hadde vært veldig fint om modulen finnes der..

     

    -Kristoffer

×
×
  • Opprett ny...