Gå til innhold

scifiknut

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av scifiknut

  1. unik42 skrev (På 15.10.2021 den 13.15):
    Outlier skrev (På 15.10.2021 den 12.29):

    Hva er greia med prisen på dette spillet? 659kr for basic, 959kr for deluxe, 1069kr for ultimate??

    6 måneder med gamespass for basic-versjonen. 

    Det er et problem som går igjen blant flere spillutgivere i disse dager. Dette er blitt en slags standard der du får grunnversjonen uten noe ekstra, du får Deluxe-versjonen med årspass/DLC'er og Ultimate-versjonen kommer med noen kosmetiske tilbehør og "skins". De må jo ha NOE som kan forsvare den høyere prisen for Ultimate-utgaven selv om det er helt unødvendige saker. Det er slike ting som spillprodusentene drar inn masse penger på i dag og det blir nok ikke noe bedre i årene fremover når "live services" osv. blir mer og mer utbredt.

    https://www.back4blood.com/en-us/buy-now

    Oppdatering:

    Etter å ha mottatt spillet i posten så ser jeg at det var én detalj som jeg ikke hadde fått med meg. Deluxe-utgaven kommer faktisk med steelbook-cover. Dette pleier å være en medvirkende årsak til at prisforskjellen på en standardutgave og Deluxe-utgave er ganske stor. For de som kjøper rent digitale utgaver som er priset til samme pris som de fysiske utgavene , så er det jo naturlig å spørre seg hvordan det er mulig at de digitale utgavene kan koste like mye eller mer når man ser bort fra produksjonskostnader, distribusjon og ikke minst butikkers avanse på produktet. Med tanke på at Komplett.no tok "kun" 770 kroner for Deluxe-versjonen av Back 4 Blood i PS4-utgave og med det var lavest på pris med stor margin, så var vel denne priset maksimalt ned for å kunne selge unna lagerbeholdningen uten at de ville tape penger på spillet.

  2. Jeg valgte å bestille Back 4 Blood Deluxe Edition for PS4 (kan oppgraderes til PS5-utgaven) med 4 dager "Early Access" og årspass med DLC'er, men det er heftige prisforskjeller på denne utgaven. De ligger på mellom 899 og 999 kroner for de fysiske versjonene. Komplett.no hadde derimot priset denne ned til 770 kroner, så jeg valgte å kjøpe det selv om jeg ser at spillerne er splittet i synet på om dette er en spirituell oppfølger til LFD og LFD 2 eller ikke og hvorvidt det faktisk holder mål i forhold til hva det blir målt opp mot. Og ikke minst prisen, ja. Jeg er av de som foretrekker enspiller og spiller sjelden online, så jeg vil prøve ut dette før jeg prøver å spille i team online. Øvelse gjør mester (kanskje). Noen som kan si noe om dette spillet kan spilles på en skikkelig måte med kontroller eller om mus og tastatur er et must for langt bedre presisjon?

  3. Ser på Game of Thrones via Get-appen på en Samsung UHD-TV med Google Chromecast Ultra koblet til. Bortsett fra noen små rykk i bildet til tider så er bildet jevnt over godt. Har lagt merke til at det er noen kvalitetsforskjeller på de appene som er implementert på TV'en kontra de som man har på mobil/nettbrett, spesielt når det gjelder mørkhetsgrad og lydnivå. Med Google Chromecast Ultra er "alt" bedre.

  4. Bortsett fra at telefonapplikasjonen har hengt seg opp en 3-4 ganger, så har min Xperia X10i fungert finfint det snaue halvåret jeg har hatt den. Jeg har denne som jobbtelefon og sitter med det medfølgende MW600 Bluetooth-hodesettet hele dagen og telefonen fungerer prikkfritt bortsett fra dette med med at telefonapplikasjonen har hengt seg opp enkelte ganger. SonyEricsson har fått særdeles mye pepper for at det har tatt lang tid å få rullet ut Android 2.1, men for de som bruker denne som en ren telefon med litt ekstra underholdningsverdi er den absolutt verdt pengene, mener nå jeg. For meg betyr det lite at det er Android 1.6 som benyttes, men for de som bruker telefonen til alt annet enn ren telefoni og medieavspilling er det sikkert velkomment med en oppgradering til Android 2.1. Men jeg har lest at vi fortsatt ikke får multitouch (selv om Xperia X10i har kapasitiv skjerm og skal kunne støtte dette) og 16 millioner farger (sistnevnte kan vel umulig bidra til at telefonen blir kjappere...), men er disse to tingene viktig for telefonens funksjonalitet? Jeg mener nei, men igjen, jeg er mest opptatt av telefonidelen og medieavspillingen. Og der fungerer Xperia X10i aldeles utmerket.

    PS! Vil du ta skikkelig vare på din Xperia X10i og ikke fly rundt med den i bukselomma, kan jeg anbefale Krusells Orbit Flex bæreveske for Xperia X10i-modellen.

×
×
  • Opprett ny...