Gå til innhold

Cilian

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cilian

  1. Bruker du HDMI er jeg ganske sikker på at du må bruke en hdmi 1.4 kabel, selv om du ikke bruker 3d skjerm etc. ( har hatt dette problemet selv og fant ikke noen god dokumentasjon på at man trengte dette. Brukte 1-3 dager på google for å finne det ut.)

     

    Se også om det er noen led lys som lyser på hovedkortet, Posisjonen av disse led lysene kan gi deg svar om hvor problemet er(o.m du har slike på hovedkortet(ser i ettertid at du har boota med annet skjermkort).

  2. Må dessverre si at jeg håper ingen leser denne artikkelen for å gi meg en gave.

     

    Ser ut som om artikkelen er gjort på 5 min for flest mulig klikk. Det er nok mange i Norge som kunne trengt en god guide på dette, men denne er ikke stort bedre en å spørre idiotene på Expert om hjelp.

    Kommentere vanligvis ikke, og prøver ikke å klage mest mulig, men blir litt provosert når det ser ut som dere lager en artikkel for flest mulig klikk med innhold på 5min. som sagt, mange kunne trengt en god guide, dette var ikke det.

  3. ...og den mangler en av strømkoblingene 12x4 eller lignende som det står at ikker er nødvending om man ikke bruker en av extrem edition av intels cpuer altså det er en kontakt på hovedkorte til cpuen.

    Skjønner ikke hva du prøver å si her. Men ett enkelt spørsmål:

    Har du en eller to kabler fra PSU til hovedkort? Det skal alltid være to, en stor (20 eller 24 pin) og en liten (4 eller 8 pin).

     

     

    Det er den andre jeg snakker om :p den 8 pin men denne har jeg ikke på psuen men i brukerhåndboka til hovedkorte står det at denne ikke MÅ være i, jeg har tenkt til å kjøpe ny psu men kunne jeg ikke fått startet pcen uten denne ? for å instalere og ting til psuen kommer, Ramen står ikke i listen over supported ram heller men kan den funke selv om den ikke står der? saken er hvor mye må jeg kjøpe nytt eller hva :( skjønner ikke at hw kan sette opp ram som ikker supported.

  4. har akkurat bygget en ny pc og når jeg trykker på start går den i 1 sek, får ikke bios eller loading screen opp. deretter krur den seg av og etter 5-10 sek rs-er den seg selv og det samme skjer, alle viftene går for fult i det ene sekunde.

     

    jeg har tatt utgangsounkte i hw.no's spilleren

    dvs:

     

    Corsair XMS3 DDR3-1600 CL9 4 GB ( 2x2 GB )

    Gigabyte GA-P55-UD3

    Intel Core i5 750

    Sapphire Radeon HD 5850

     

     

    bruker også Corsair H50 Hydro Series CPU Kjøler så det burde ikke være noe feil der.

     

    _i_ _spilleren_ er det anbefalt en 650 watt psu jeg har en gammel 550 watt som jeg bruker.. og den mangler en av strømkoblingene 12x4 eller lignende som det står at ikker er nødvending om man ikke bruker en av extrem edition av intels cpuer altså det er en kontakt på hovedkorte til cpuen. nå kan disse 100 wattene være grunnen og denne kontakten?

     

    PS! har nå sett litt rundt og ser at rammen ikke står på lista til hovedkorte, har sendt mail til hw men har enda ikke fått svar.... om dette er feilen kommer pcen til å starte om jeg bruker den gamele psuen ?

×
×
  • Opprett ny...